Sådan gennemser du Reddit fra Linux-skrivebordet med Giara

Hvis du kan lide Reddit, men foretrækker at browse fra en app, er Giara måske noget for dig. Det er en Linux-app, der giver brugerne mulighed for at forbruge Reddit-indhold fra skrivebordet. I denne vejledning viser vi dig, hvordan du installerer det og bruger det på dit system.

Bemærk: Du skal have en Reddit-konto for at kunne bruge Giara-applikationen på Linux. Gå over til for at oprette en ny Reddit-konto Reddit og klik på den nye “tilmeld”-knap.

Installation af Giara på Linux

Giara-appen er tilgængelig for alle Linux-brugere via Flathub App Store som en Flatpak. Derudover kan brugere installere Giara-appen gennem Arch Linux User Repository og kompilere kildekoden i hånden.

For at starte installationen af ​​Giara på din Linux-computer skal du åbne et terminalvindue på Linux-skrivebordet. Du kan åbne et terminalvindue ved at trykke på Ctrl + Alt + T på tastaturet. Eller åbn appmenuen og søg efter “Terminal” for at starte den.

  Sådan installeres LXQt på Linux

Med terminalvinduet åbent og klar til brug, kan installationen af ​​Giara begynde. Få Giara-appen til at fungere ved at bruge installationsvejledningen nedenfor.

Flatpak

Giaras primære distributionsmetode på Linux er Flathub App Store. Hvis du vil installere programmet gennem Flathub app store, skal du installere Flatpak runtime på din computer.

Opsætning af Flatpak runtime på Linux er relativt let. For at gøre det skal du installere “flatpak”-pakken ved hjælp af din pakkehåndtering. Hvis du har problemer med at konfigurere runtime, bedes du følge vores vejledning om emnet.

Med runtime konfigureret på dit system, er det tid til at aktivere Flathub app store. Brug flatpak remote-add-kommandoen til at tilføje Flathub til dine Flatpak-appkilder.

flatpak remote-add --if-not-exists flathub https://flathub.org/repo/flathub.flatpakrepo

Når du har tilføjet Flathub app store til din computer, kan installationen af ​​Giara begynde. Brug flatpak installationskommandoen nedenunder, opsæt programmet.

flatpak install flatpak install flathub org.gabmus.giara

Arch Linux

Giara er tilgængelig for Arch Linux-brugere såvel som Manjaro-brugere gennem Arch Linux User Repository. Denne repo er en fællesskabsressource, som brugere kan bruge til at uploade apps, som andre kan installere.

  Sådan får du Linux til at ligne Windows Vista

For at få fingrene i Giara-appen fra AUR’en skal du først installere Trizen AUR-hjælperen. Dette program automatiserer installationen af ​​AUR-apps. Brug nedenstående kommandoer til at konfigurere Trizen-appen.

sudo pacman -S git base-devel

git clone https://aur.archlinux.org/trizen.git

cd trizen/

makepkg -sri

Med Trizen-applikationen sat op, kan installationen af ​​Giara udføres ved at bruge trizen -S-kommandoen nedenfor.

trizen -S giara

Kildekode

Hvis du gerne vil installere Giara-appen på din computer ved at bygge den fra kildekoden, kan du. Gå over til embedsmanden for at få fingrene i koden Giara Gitlab side og følg kompileringsvejledningen.

Sådan bruger du Giara på Linux

For at bruge Giara på Linux skal du følge trin-for-trin instruktionerne nedenfor.

Trin 1: Åbn Giara-applikationen på din Linux-computer ved at søge efter den i appmenuen. Når den er åben, vil der være en blå login-knap. Vælg denne knap for at logge ind på din Reddit-konto.

Trin 2: Når login-knappen er valgt, åbnes et Reddit “Connect”-vindue i din standardbrowser. Herfra kan du læse Reddits ansvarsfraskrivelse. Gå derefter til bunden af ​​siden og klik på knappen for at give Giara tilladelse til at interagere med din Reddit-konto.

  Sådan vendes Tether fra Linux til Android med Gnirehtet

Trin 3: Når du har forbundet din Reddit-konto til Giara-appen, vil den indlæse dit Reddit-nyhedsfeed. Som standard vil den vise indlæg fra alle dine abonnementer i afsnittet “Bedste”.

For at vælge en anden skærmtype for Giara i din app skal du klikke på rullemenuen ved siden af ​​raketikonet. Når du vælger denne knap, vises en menu. I denne menu er der flere fodervalg at vælge imellem. Vælg den mulighed, der fungerer bedst for dig.

Trin 4: Når du har valgt dit feedvalg, skal du klikke på opdateringsknappen. Denne knap indlæser nye elementer i dit Reddit-feed.

Udstationering

Giara lader ikke kun brugere se deres Reddit-feed på Linux-skrivebordet. Med appen er det også til at sende til enhver subreddit. For at oprette et indlæg skal du finde plustegnet og klikke på det med musen.

Når du har valgt plustegnet, vises et pop op-vindue. I dette vindue vil du se “tekst”, “link” og “medier”. Vælg den type indlæg, du ønsker at lave med musen. Vælg derefter din Subreddit i brugergrænsefladen, og skriv dit indlæg ud.

Når du er færdig med at skrive dit indlæg ud, skal du vælge knappen “Send” for at sende det til Reddit via Giara.