Sådan forvandler du en ekkoknap til en hjemmelåsningsknap

Echo Buttons er simple Bluetooth-enheder, der forbinder til en Amazon Echo. Indtil nu har de været henvist til simple buzzer-lignende knapper til brug i spil. For nylig tilføjede Amazon muligheden for at forbinde en ekkoknap til en rutine, hvilket åbnede en hel verden af ​​muligheder. En enkel og ligetil brug er som en låseknap, når den sidste person forlader huset.

For at skabe en rutine for en ekkoknap skal du først parre den knap med et ekko – en hurtig og smertefri proces. Og hvis du nogensinde har oprettet en rutine med din Alexa-app før, vil du være i velkendt territorium og oprette en lockdown-rutine til din knap. I bund og grund er dette en knap, som den sidste person, der forlader hjemmet, kan give et hurtigt tryk for at slukke alle dine smarte lys, låse dine døre, skrue ned for din termostat, deaktivere smart-stik, eller hvad du nu ellers ønsker.

  Sådan deler du dine Apple Maps Live ETA på iPhone

Oprettelse af en knaprutine

Du skal starte Alexa-appen for at oprette en rutine. Tryk på hamburgerknappen på appens hovedside.

Tryk på indstillingen “Rutiner” på listen over indstillinger.

Tryk på knappen “+” for at tilføje en ny rutine.

Tryk på indstillingen “Når dette sker” for at konfigurere en trigger for rutinen.

Tryk på “Ekko-knappen”.

Når du bliver bedt om det, skal du trykke på den ekko-knap, du vil bruge med rutinen. Dette er et nødvendigt trin, da du kan have mere end én ekkoknap parret med et enkelt ekko. Efter at have trykket på Echo-knappen og sikret, at Alexa-appen genkender den korrekt, skal du trykke på knappen “Tilføj” i Alexa-appen.

  Sådan ændres Chromes standard zoomindstillinger

Nu hvor du har valgt knappen som udløser, kan du konfigurere handlinger, som den udløser skal udføre. Tryk på indstillingen “Tilføj handling”.

Vælg de smartenheder, du vil forbinde til rutinen. Hvis du opretter grupper for dine lys, låse og andre smartenheder, hjælper dette med at reducere antallet af enheder, du skal tilføje. Du kan endda bruge en kombination af grupper og enkelte enheder. Det ville lade dig gøre ting som at slukke de fleste lys, men lade et bestemt lys være tændt – for eksempel på verandaen eller i et kæledyrs værelse.

Når du har indstillet dine enheder, skal du klikke på knappen “Opret”.

  Sådan svømmes og dykkes i 'Animal Crossing: New Horizons'

Nu vil et tryk på Echo-knappen slukke lys, låse døre og kontrollere andre enheder, som du har angivet. Bare placer Echo-knappen et sted, der er praktisk at trykke på på vej ud af dit hjem.