Sådan forhindrer du Androids tale-til-tekst i at blokere bandeord

Tale-til-tekst, også kaldet dikteringstilstand, er en utrolig nyttig funktion. Hvis bare det ville lade dig bande.

Som standard censurerer Androids tale-til-tekst-funktion forbandelsesord ved hjælp af asterisker. Heldigvis for pottemundene derude er dette nemt at slukke, uanset hvilket tastatur din telefon bruger. Sådan deaktiverer du bandeordsfilteret og tillader bandeord på Android i Gboard og Samsung Keyboard.

Aktiver tale-til-tekst-bande i Gboard og Google Voice Typing

De fleste telefoner bruger som standard Googles tastaturapp til indtastning og stemmeindtastning. Gboard har en masse fantastiske funktioner, men censurerer stadig dine forbandelser som standard. Selvom det giver dig mulighed for at bande, erstatter det alt undtagen det første bogstav i et ord med stjerner.

Der er to måder at ændre det på: i Gboard-appen og Google Voice Typing-appen. Da Gboard er det mest almindelige, lad os starte med det.

 • Først skal du åbne Gboard-indstillingerne. Der er et par måder at gøre dette på.
 • Åbn Gboard i enhver app, der tillader tekstinput, og tryk på tandhjulsikonet på værktøjslinjen. Hvis det ikke er synligt, skal du trykke længe på kommaet og derefter trykke på tandhjulsikonet, når det dukker op.
 • Alternativt kan du navigere gennem menuen Indstillinger. Gå til Indstillinger > System (eller Generel administration) > Sprog og input > Skærmtastatur > Gboard.
 • Vælg nu menuen Tekstkorrektion, hvor du vil se en indstilling mærket Bloker stødende ord. Slå dette fra.
 • Dette vil også give Gboard mulighed for at foreslå bandeord i sin forudsigelige tekst, når du skriver, og det fungerer også, når du bruger tale-til-tekst.
 • Hvis du har ændret dit Android-tastatur til en anden app, kan du stadig navigere til den pågældende apps indstillinger på denne måde.

  Tillad bandeord i Google Voice Typing

  Hvis du bruger taleindtastning meget, kan du bruge Google Voice Typing-appen i stedet. Dette censurerer også dine forbandelser med stjerner, men du kan også ændre det.

  For at vælge Stemmeindtastning skal du åbne en app, der tillader tekstinput, og trykke på tekstindtastningsfeltet (en note-app eller endda en browser-adresselinje gør det). Vælg tastaturikonet på navigationslinjen nederst til højre, og tryk på Google Voice Typing.

 • Når Google Voice Typing åbnes, skal du trykke på tandhjulsikonet til venstre for mikrofonknappen.
 • Slå fra Bloker stødende ord.
 • Sig nu et par bandeord ind i appen for at teste den, og du bør se dem i al deres uretfærdige herlighed.

  SwiftKey-tastaturet bruger Googles tale-til-tekst-software, så du bliver nødt til at justere Google-indstillingerne for at slå censur fra i SwiftKey.

  Slå censur fra i Samsung Keyboard

  På Samsung-telefoner bruger standard Samsung Keyboard-appen Bixby til diktering, så du skal gå ind i Bixbys indstillinger for at ændre den. Du finder dem dog ikke i menuen med systemindstillinger.

 • Kom i gang ved at åbne tale-til-tekst-funktionen. For at gøre dette skal du trække tastaturet op i en hvilken som helst app og trykke på mikrofonen for at lade Bixby begynde at lytte.
 • Mens mikrofonen er oppe, skal du trykke på tandhjulsikonet for at åbne Stemmeindstillinger.
 • Fjern markeringen i Skjul stødende ord på indstillingsskærmen. Bixby stopper med at censurere dine forbandelsesord, når du dikterer.
 • Giv det nu en hurtig test for at sikre, at det virker.

  Hvis du ønsker, at dit tastatur skal censurere dit sprog – så du kan undgå at sende en vulgær tirade til din bedstemor, for eksempel – skal du blot vende trinnene for alle tastaturerne ovenfor. Vær dog opmærksom på, at det ikke fungerer upåklageligt. Et par fejlhørte ord kan stadig snige sig igennem!

  Fjern blokeringen af ​​stødende ord på Android

  Når du har justeret disse indstillinger, kan du fortsætte med at bande som en sømand i diktattilstand. Bare sørg for at dobbelttjekke nøjagtigheden af, hvordan softwaren transskriberer din tale for at undgå uheldige uheld!

  Mens du er derinde, vil du måske også spare dig selv for lidt sorg ved at justere autokorrekturen, så du også kan holde din skrevne tekst smagfuld.