Sådan foretager og besvarer du opkald på en iPad

At foretage og besvare opkald på din iPad er en lidet kendt funktion, der kan være ret fantastisk i brug, og alt hvad du behøver er at have din tablet og din iPhone i nærheden af ​​hinanden. Takket være magien ved Apples Continuity-funktioner er håndtering af opkald på en iPad en af ​​de funktioner, som du måske glemmer eksisterer, men som kan være praktisk, hvis du allerede har din tablet foran dig.

Før du går i gang

Hvis du vil bruge din iPad som en stor telefon, skal du have et par forudsætninger afkrydset, før du går i gang. Du skal have en iPhone og iPad, der er:

  Sådan slår du hurtigt irriterende meddelelser fra på Mac

Tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk.
Logget ind på den samme iCloud-konto i Indstillinger.
Kører iOS 8.1 eller nyere, hvilket ikke burde være for svært på dette tidspunkt.

Lad os gå videre, forudsat at alle disse felter er markeret.

Sådan fortæller du din iPhone om din iPad

Hvis du skal have dine opkald dirigeret til og fra din iPad, skal du sikre dig, at din iPhone ved, at det er planen. Du behøver kun at trykke på et par kontakter, og de er begge nemme at finde. Start med at åbne appen Indstillinger og derefter trykke på “Telefon”-posten.

  Hvad er Spotify Duo, og er det det rigtige for dig?

Tryk derefter på “Opkald på andre enheder” og slå “Tillad opkald på andre enheder” til. Dette vil afsløre en liste over de enheder, der er logget ind på dit Apple ID. Sørg for, at du aktiverer enhver enhed, som du vil foretage eller besvare opkald på – som din iPad.

Når dette er gjort, er du klar til at gå videre til din iPad.

Sådan aktiverer du opkald på din iPad

Nu hvor din iPhone er klar, skal du åbne appen Indstillinger på din iPad og trykke på “FaceTime”.

Slå “Opkald fra iPhone” til. Det er sandsynligt, at denne indstilling allerede er aktiveret, men det er værd at tjekke for at være sikker.

  Hvorfor 'Animal Crossing: New Horizons' blev et kulturelt fænomen

Nu, når du modtager et opkald, kan du besvare det på din iPad ved at trykke på knappen “Svar”.

Sådan foretager du et opkald fra din iPad

For at foretage et opkald fra din iPad skal du først åbne appen Kontakter (da der ikke er nogen telefonapp). Tryk derefter på navnet på den kontakt, du vil ringe til.

På kontaktens side skal du trykke på den blå “ring”-knap under deres navn. Alternativt kan du trykke på det telefonnummer, du vil ringe til.

Det er alt, hvad der skal til. Tillykke, du har lige forvandlet din iPad til verdens største telefon.