Sådan flyttes Start-menuen på Windows 11 til venstre

Microsoft er ikke holdt op med at eksperimentere med Startmenuen. Windows 11-forhåndsvisningen, der i øjeblikket er tilgængelig på udvikler- og beta-buildkanalerne, har en helt ny Start-menu.

Startmenu på Windows 11

Startmenu på Windows 11

Bemærkelsesværdige ændringer foretaget i Start-menuen på Windows 11 er;

Fjernede den venstre knaplinje og flyttede den til bunden
Fjernede fliser og appgrupper
Startknappen er blevet flyttet til midten af ​​proceslinjen med andre systemapps

Flyt Start-menuen på Windows 11 til venstre

Den nye placering af startmenuen er ikke dårlig. Det tilføjer en slags ‘macOS-Dock’-look til proceslinjen og OS som helhed. Det ser godt ud, men det er ikke, hvad folk er vant til. Heldigvis har Microsoft gjort det utrolig nemt at flytte Start-menuen tilbage til venstre kant af proceslinjen.

Højreklik på proceslinjen, og vælg indstillinger for proceslinje fra kontekstmenuen.
Udvid proceslinjeadfærd.
Åbn rullemenuen ved siden af ​​proceslinjejustering, og vælg Venstre.
Start-knappen, Start-menuen og gruppen af ​​fastgjorte apps vil alle blive flyttet til venstre.

Få Windows 10 Start-menu på Windows 11

Hvis du ikke kan lide den nye startmenu, har du kun få muligheder. Der var et registreringshack, der gjorde det muligt for brugere at få Windows 10 Start Menu på Windows 11, men det er hurtigt blevet fjernet af Microsoft i en opdatering til Windows 11. Det er højst usandsynligt, at det bliver tilføjet tilbage i den stabile version af Windows 11.

Den nye startmenu på Windows 11 er anderledes ved, at den ikke længere har fliser, men den er på mange måder den samme som startmenuen på Windows 10. Der er ændringer i brugergrænsefladen, f.eks. placeringen af ​​tænd/sluk- og indstillinger-knappen, og hvordan nyligt åbnede apps vises, men det er ikke så stor en ændring.

Den eneste skuffende ting ved den nye startmenu på Windows 11 er, at fastgjorte apps nu har meget mindre plads. De flyder over, hvis du fastgør for mange af dem, og du skal scrolle ned for at få adgang til dem. Det besejrer formålet med, at fliser på startmenuen på Windows 10 fyldte så godt.

Konklusion

Den nye Start-menu er anderledes, men vi tror ikke, den vil blive modtaget så dårligt som Windows 8 Start-skærmen. Microsoft har lagt noget grundarbejde til den nye brugergrænseflade med den måde, den designede Windows 10 Start-menuen. Når det er sagt, hvis du ikke kan lide, vil der uden tvivl være tredjepartsapps udviklet til at løse det.