Sådan flettes Microsoft Word-dokumenter

Det er generelt nemt at flette to typer af den samme fil. Formatet kan nemt oversættes fra det ene dokument til det andet. Hvis du fletter en PDF-fil med en DOCX-fil, vil teksten ikke se rigtig ud. Det kan være afskåret, formateringen vil i de fleste tilfælde bryde, og du bliver nødt til at fjerne mellemrum og linjeskift. Hvis du dog flette en DOCX-fil med en anden DOCX-fil, vil du ikke have disse problemer.

flette Microsoft Word-dokumenter

Flet Microsoft Word-dokumenter

Du kan åbne et Microsoft Word-dokument, bruge Ctrl+A-tastaturet til at vælge alt, Ctrl+C for at kopiere det hele og Ctrl+V for at indsætte det i et andet dokument. Det er nemt nok, men Microsoft Word gør det meget nemmere at flette dokumenter.

  Ryzen 4000: Vil din næste gaming-laptop være AMD i stedet for Intel?

Sådan flettes Microsoft Word-dokumenter

Følg disse trin for at flette to eller flere Microsoft Word-dokumenter ved hjælp af det indbyggede fletteværktøj. Dine dokumenter kan findes hvor som helst på dit lokale drev. Du skal kun åbne det dokument, du vil flette det andet dokument til. Det dokument, du flettes ind i et andet dokument, behøver ikke at være åbent.

Åbn det Microsoft Word-dokument, som du vil flette det andet dokument til.
Gå til fanen Indsæt på båndet.
Se efter objektknappen, og klik på den.
Vælg Fra fil på listen.
I den filvalgsboks, der åbnes, skal du vælge det dokument, du vil flette.
Klik på Indsæt.
Indholdet af dokumentet vil blive indsat.
Gentag for alle dokumenter, du vil flette ind i det aktuelle Microsoft Word-dokument.

  31 fantastiske iPad-apps til børn

Fletning vs Copy/Paste

Du kan altid kopiere og indsætte indholdet af et Microsoft Word-dokument i et andet. Det kan virke som en nemmere proces at følge, og det er det, da det bruger velkendte tastaturgenveje. Kopier/indsæt metoden er kun nemmere at bruge, hvis du har små dokumenter. Med større dokumenter, der har billeder og tabeller, er det en god idé at bruge fletteværktøjet.

Fletningsværktøjet sørger for, at intet efterlades. Hvis du kombinerer gruppearbejde i en enkelt fil, vil dette forhindre billeder, tekst, overskrifter, tabeller osv. i at blive udeladt.

Konklusion

Dokumentfletningsværktøjet giver brugerne mulighed for også at indsætte andre typer dokumenter. Det vil fungere ved, at alt vil blive kopieret, men hvis dokumentet ikke er en DOCX-fil, skal du muligvis rette formateringen af ​​teksten bagefter. Hvis du har problemer med at kopiere tekst fra en PDF-fil, kan du prøve dokumentfletningsmetoden. Microsoft Word har et fantastisk formatmalerværktøj, som du kan bruge til at rette formateringen af ​​den flettede tekst.

  Sådan ændres et websteds kamera- og mikrofontilladelser i Chrome