Sådan fjerner du blokering af nogen på Facebook Messenger

Messenger er en officiel besked-app fra Facebook, der giver brugere mulighed for at sms’e, videoopkald og taleopkald med alle deres venner på Facebook og Instagram. Det er en alt-i-én beskedapp, der kan downloades gratis fra App Store og Play Store. Hvis en anden bruger irriterer dig på Messenger, kan du blokere dem eller begrænse dem for at minimere din interaktion med dem. Men hvis du har ændret mening og vil fjerne blokeringen af ​​disse brugere, skal du læse denne artikel indtil slutningen for at finde ud af, hvordan du gør det. Denne artikel hjælper dig med at forstå proceduren for at fjerne blokering af nogen på Messenger. Efter at have læst denne artikel, vil du helt sikkert have forstået alle de nødvendige trin for at fjerne blokeringen på Messenger og nemt kontrollere din blokerede liste på Messenger. Så lad os komme i gang!

Sådan fjerner du blokering af nogen på Facebook Messenger

Læs denne artikel til slutningen for at lære trinene, der demonstrerer, hvordan man fjerner blokering af nogen på Messenger på en detaljeret måde ved hjælp af billederne for bedre forståelse.

  Sådan ser du dine likes-opslag på Facebook-appen

Hvordan finder jeg min blokerede liste på Messenger?

Du har muligvis blokeret mange konti på Messenger og vil nu se listen over blokerede konti. Så her er trinene, der vil guide dig til at finde din blokerede liste på Messenger.

1. Åbn budbringer app på din telefon.

2. Tryk på profilikonet i øverste venstre hjørne af skærmen.

3. Tryk derefter på Privatliv og sikkerhed.

4. Tryk på Blokerede konti for at se alle de blokerede konti, du har i Messenger.

Sådan fjerner du blokering af nogen på Messenger-appen?

Da du nu kan komme til den blokerede liste på Messenger-appen ved at bruge de trin, der er nævnt tidligere i artiklen, skal du følge de kommende trin for at fjerne blokeringen af ​​personen fra denne liste.

  Hyperlapse Optag Time Lapse-videoer og del til Facebook og Instagram

1. Start Messenger-appen på din telefon.

2. Tryk på profilikonet > Privatliv og sikkerhed > Blokerede konti.

3. Tryk derefter på den ønskede konto fra den blokerede liste, du vil fjerne blokeringen.

4. Tryk på Fjern blokering af beskeder og opkald.

5. Tryk på FJERN BLOKERING fra bekræftelses-popup’en.

Sådan fjerner du blokering af nogen på Facebook Messenger på skrivebordet?

Lad os se trinene til at fjerne blokering af nogen på Facebook Messenger på din pc eller bærbare computer.

1. Besøg Facebook hjemmeside på din browser.

2. Klik på Messenger-ikonet > Se alt i Messenger.

3. Klik på Rediger i afsnittet Bloker meddelelser.

4. Klik derefter på Se din blokerede liste.

5. Klik på Fjern blokering ud for den ønskede konto for straks at fjerne dem fra den blokerede liste.

Hvor lang tid tager det at fjerne blokeringen af ​​nogen på Messenger?

Tidligere plejede det at tage næsten omkring 48 timer at fjerne blokeringen af ​​nogen på Messenger, da processen til at fjerne blokeringen i backend plejede at tage længere tid. Men nu er det gjort på et øjeblik.

  Sådan bruger du Split Screen på Facebook Live

Kan jeg se beskeder fra nogen, jeg har fjernet blokeringen på Messenger?

Ja, du kan se beskeder, efter du har fjernet blokeringen af ​​nogen på Messenger. Siden nu har du ophævet alle blokeringsrestriktioner. Men du kan ikke se de beskeder, de sendte dig under blokeringen.

Kan du fjerne blokeringen på Messenger uden at blokere på Facebook?

Ja, du kan blokere og fjerne blokering af nogen på Messenger uden at blokere dem på FB, men det omvendte af dette er ikke sandt. Under blokeringsprocessen giver Messenger dig mulighed for at blokere på Messenger, hvilket betyder, at beskeder eller opkald via Messenger ikke bliver modtaget af dig, eller Bloker på Facebook, som også blokerer folk på Messenger.

Hvad sker der, når du fjerner blokeringen af ​​nogen på Messenger?

Fjernelse af blokering af en person på Messenger vil fjerne alle de begrænsninger, som du muligvis er blevet placeret af Messenger, og du kan interagere med dem på Messenger som normalt. Det betyder, at du kan chatte, ringe og se deres onlinestatus og historier på Messenger.

Får du sendt beskeder efter fjernelse af blokering?

Nej, du får ikke sendt beskeder efter ophævelse af blokeringen. Beskeder, de sendte dig, mens du var blokeret, vil stadig aldrig blive leveret, og de vil ikke engang modtage dem, selv efter at have fjernet blokeringen.

***

Vi håber, at du har lært, hvordan du fjerner blokeringen af ​​nogen på Messenger. Du er velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortæl os også, hvad du vil lære om næste gang.