Sådan finder og bruger du kobber i Minecraft

Minecraft får regelmæssige opdateringer, og de fleste opdateringer udrulles homogent på tværs af alle platforme, som det kører på. Når det er sagt, nogle opdateringer gør det kun til bestemte platforme og versioner.

Opdateringerne introducerer ofte nye blokke og ekstra funktioner til eksisterende blokke.

kobber i minecraft

Kobber i Minecraft

Kobber blev introduceret i Minecraft 1.17. Den er tilgængelig på både Bedrock/Windows 10-versionen og Java-versionen. Det er den første nye malm, der er føjet til spillet siden Nether Quartz i 2013.

I Minecraft kobber;

Opstår naturligt
Har to varianter: kobber og deepslate kobber, som er en sjælden udgave af det
Kan udvindes med en stenhakke eller højere

Hændelse

Kobber kan udvindes på Y-niveauer 0 – 96, men det findes oftest på y-niveau 48. For et fremragende kig på, hvordan kobber opstår, tjek visualiseringen af ​​OMGcraft – Minecraft Tips & Tutorials på Youtube.

Du kan normalt finde kobber i nærheden af ​​jernmalm, og det er omtrent lige så almindeligt. Det forekommer i vener på 6 eller mere, afhængigt af den version af Minecraft du kører.

Hvis du udvinder det med en jernhakke, får du mere kobbermalm pr. blok, end hvis du skulle udvinde det med en stenøkse.

Brug

Kobber er nyt, hvilket betyder, at der ikke er så mange anvendelser af det endnu, men det kan lave en meget vigtig genstand; et kikkert (teleskop).

Lav kikkert med kobber i Minecraft

For at lave en Spyglass med kobber i Minecraft, skal du bruge;

Et ametystskår (ametystklynger forekommer dybt inde i huler i oververdenen og kan udvindes med en jernhakke eller højere)
To kobbermalme
Brændsel (træ, kul osv.)
En ovn
Et håndværksbord
Smelt to kobbermalme til kobberbarre i ovnen.
På håndværksbordet skal du placere ametyst-skåren i den anden celle i den første række.
Placer en kobberbarre i den anden celle i den anden række og i den anden celle i den tredje række.
Et kikkertglas vil blive lavet.

Konklusion

Kobber kan også bruges til at lave en lynafleder, som kan aflede lyn. Det kan eller måske ikke være lige så nyttigt som et kikkertglas, men det findes. Kobber er noget unikt ved, at en blok af det vil oxidere og ændre farve, hvis det efterlades udenfor. Du kan overtrække den med voks for at forhindre oxidation. Blokken er ret ny, så selvom den ikke laver en masse ting, kan den i sidste ende blive vigtigere. Det er ikke sandsynligt, at det bliver pansermateriale, men det kan bruges til at skabe ladede støvler eller endda magnetiske felter.