Sådan finder du Amethyst minecraft

Amethyst er en ny blok tilføjet til Minecraft (Java og Bedrock) for et stykke tid siden. Disse blokke er for det meste dekorative, men du kan få ametyst-skår fra en ametyst, som bruges til at skabe en kikkert. Kikkerten er nyttig, og det er derfor, du vil finde Amethyst.

ametyst minecraft

Ametyst i Minecraft

Ametyst forekommer i huler i oververdenen. De gyder som hele geoder og er sjældne. Det er overflødigt at sige, at de er svære at finde, da de kan være hvor som helst mellem Y 0 og Y 70. Mining af dem er også lidt vanskelig, hvis du vil have ametyst-skår.

  Sådan tilpasser du Gnome Shell med udvidelser

Find ametyst i Minecraft

Den nemmeste måde at Amethyst i Minecraft er at grave, men at gøre det omhyggeligt. Husk, at de gyder som hele geoder, så du kan grave over i en hule, og du vil finde nogle.

Se efter en underjordisk hule
Kig efter en hule
Grav indtil du er under Y 0 (pas på med at falde i lava)
Find et sted at begynde at grave over og skabe en tunnel.

Mange brugere har foreslået at bruge en røntgenmod, og det vil virke, men hvis du gerne vil finde det på egen hånd, så kig efter det ved at grave hen over jorden.

  Hvad er hardwareacceleration, og bør du bruge det?

Har du brug for en hurtig verden med ametyst? Brug følgende frøværdi (grundfjeldsfrøværdi). Ametyst-geoden er på 3081, 17, -122.

Seed value: 1177374759

Du kan konvertere et Bedrock-frø til en Java-frøværdi.

At få en ametyst-skår

Hvis du har en hakke, der er fortryllet med Silk Touch, kan du høste den fra en ametystblok. Hvis du ikke har en hakke med Silk Touch, kan du få Ametyst-skår med en almindelig jernhakke. Alt du skal gøre er at bryde en ametystklynge med en almindelig jernhakke.

Klyngerne kan findes i vækst i en ametystgeode. De vil vokse ud igen. Du bliver nødt til at blive ved med at gå tilbage til kilden for at få skår, hvilket er ulempen ved dette. Hvis du får en hakke med silkepræg, kan du høste en spirende ametystblok (en blok, der vokser ametystknopper) og flytte den til din base. Du kan derefter dyrke ametyst, hvor som helst du vil. De udsender noget lys og kan bruges som lyskilde.

  Hvorfor iPhone-apps beder om "Enheder på dit lokale netværk"

Konklusion

Ametyster er ret nyt for Minecraft. Det kan bruges til at lave andre ting senere, men indtil videre kan du lave et kikkertglas med det, og det er en nyttig genstand, der gør det værd at finde ametyst. Hvad angår kobber, er det meget sandsynligt, at du finder nogle, mens du leder efter ametyst.