Sådan får du Windows 10 File Explorer-båndet på Windows 11

Windows 11 har en markant anderledes UI end Windows 10. Du vil bemærke de afrundede hjørner og ikonerne med det samme, men der er også andre UI-ændringer. File Explorer-båndet i Windows 11 er blevet omdesignet. De vigtige knapper er stadig let tilgængelige, men mange af de mindre brugte indstillinger er gemt væk under menuer.

  Windows 10 File Explorer-bånd på Windows 11

Windows 10 File Explorer-bånd på Windows 11

Det nye bånd i File Explorer på Windows 11 ser ikke dårligt ud, men det er langt mindre funktionelt, som båndbrugerne har vænnet sig til med Windows 8.1 og Windows 10. Båndet var fremragende med hensyn til brugergrænseflade og funktionalitet. Den gode nyhed er, at du stadig kan få den tilbage i Windows 11.

  Hvad skal man gøre ved CCleaner Malware-infektionen på Windows

Få Windows 10 File Explorer-bånd på Windows 11

For at få Windows 10 File Explorer-båndet på Windows 11 skal du redigere registreringsdatabasen, hvilket betyder, at du har brug for administratorrettigheder på Windows 11-systemet.

Tryk på Win+R-tastaturgenvejen for at åbne kørselsboksen.
Indtast regedit i kørselsfeltet og tryk på Enter-tasten.
Gå til denne værdi: HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionShell Extensions
Højreklik på Shell Extensions og vælg Ny>Nøgle.
Navngiv den nye nøgle Blokeret.

Vælg den blokerede nøgle, og højreklik på den.
Vælg Ny > Strengværdi.
Navngiv den nye værdi {e2bf9676-5f8f-435c-97eb-11607a5bedf7}.
Klik på Ok og luk registreringseditoren.
Genstart systemet.
Åbn File Explorer, og du vil se Windows 10-båndet.

  (RETTET) Spotify-fejlkode 18 på Windows 10

Skift mappevisning

Mens ovenstående metode virker, hvis du ikke kan se Windows 10 File Explorer-båndet, skal du muligvis udføre et trin mere.

Åbn File Explorer.
Klik på knappen Flere muligheder på båndet.
Vælg Indstillinger i menuen.
Aktiver ‘Start mappevinduer i en separat proces’ i vinduet, der åbnes.
Klik på Ok.
Genstart systemet.

Bemærk: Hvis du har problemer med at få adgang til mappeindstillinger fra File Explorer i Windows 11, kan du få adgang til det fra Kontrolpanel. Kontrolpanel er ikke blevet fjernet i Windows 11.

Konklusion

Windows 11 er i sin pre-release fase i øjeblikket, så det er muligt, at båndet vil se anderledes ud, når det endelig udgives til offentligheden. Når det er sagt, er det højst usandsynligt, at Windows 10 File Explorer-båndet vil blive tilføjet tilbage til Windows 11. Dette trick giver dig mulighed for at få det gamle bånd tilbage, og vi håber, at Microsoft ikke blokerer det. Det slår at skulle installere en tredjepartsapp for at ændre brugergrænsefladen. Den dag i dag bruger mange Windows 8.1- og Windows 10-brugere ClassicShell og dens gafler til at få den startmenu, de kan lide, i stedet for, hvad operativsystemet tilbyder. Det er spild af systemressourcer at skulle køre en app blot for at ændre udseendet af et system.

  Sådan tømmer du din DNS i Windows 10