Sådan får du vist iCloud-billeder online

Den bedste måde at sidde og bladre gennem dit iCloud-fotobibliotek er med en iPad. Hvis du vil redigere disse billeder, tilrådes Fotos på en Mac. Men når de ikke er i nærheden, kan du se billeder online her.

Mange mennesker er ikke klar over, at de kan få adgang til alle billeder og videoer, de har gemt i iCloud Photo Library, fra enhver stationær computer, så længe den har adgang til iCloud.com. Det er en funktion, som Apple ikke har gjort et godt stykke arbejde med at dele med folk, hvilket er en skam, fordi det kan være super nyttigt.

  Hvordan fungerer foldbare telefoner, og hvornår får jeg en?

For at komme i gang behøver du kun en forbindelse til iCloud.com, dit Apple-id og din adgangskode og din tofaktor-godkendelseskode. Du *har* tofaktorautentificering aktiv, ikke?

Sådan får du vist iCloud-billeder online

For at komme i gang skal du åbne Safari – eller enhver anden webbrowser, hvis Safari ikke er tilgængelig – og gå til iCloud.com og log ind med din Apple ID-e-mailadresse og adgangskode. Når du har godkendt, skal du klikke på ikonet Fotos.

Når siden indlæses, vil du se noget, der ligner Fotos på en Mac, omend lidt mindre dygtigt. Hvis det er første gang, du har brugt iCloud.com til at se dit bibliotek, kan det tage lidt tid, mens det samler alt.

  Sådan opdaterer du Nintendo Switch-spil

Du har måske ikke de samme redigeringsværktøjer, som du ville forvente på en iOS-enhed eller en Mac, men grænsefladen giver dig adgang til at se alle de billeder eller videoer, du har gemt i iCloud Photo Library. Hvis du klikker på et foto, åbnes det helt.

Hvis du gerne vil uploade et nyt billede eller en ny video, skal du klikke på ikonet med en sky og opadvendt pil, som vist nedenfor.

For at skifte mellem visninger af øjeblikke og billeder skal du klikke på den ønskede indstilling øverst på skærmen.

Muligheden for at se dine billeder og videoer online er en fantastisk mulighed, hvis du f.eks. bruger en Windows-pc.

  HDR-formater sammenlignet: HDR10, Dolby Vision, HLG og Technicolor

Hvis du ønsker en mere problemfri oplevelse på Windows, med klar kontrol over dine billeder og video, kan du downloade og installere Apples iCloud-billeder til Windows. En gratis download, denne app giver dig adgang til dit iCloud-fotobibliotek uden at bruge en webbrowser. De vises i en særlig “iCloud Photos”-mappe i File Explorer.