Sådan får du iOS 7 Photo Booth-appen på iPhone eller iPod touch

Det er måske ikke den mest populære app på iPad, men Photo Booth har stadig en betydelig mængde fans. Mange fotoredigerere og kameraerstatningsapps har forsøgt at efterligne Photo Booth på andre platforme, men der er altid en vis charme ved at bruge den rigtige vare. Da Apple ikke tilbyder Photo Booth til iPhone, er udviklere kommet med porte og alternativer til mindre skærme. På iOS 7 bringer Photo Booth (iOS 7) denne klassiske iPad-app til iPhone- og iPod touch-enheder, der kører den seneste iOS-firmwareversion. Porten, som tweak tilbyder, er lidt for enkel, men tjener det formål, som den er designet til. Du får alle de populære kameraeffekter, samt et sæt omfattende delingsmuligheder.

  CameraTweak 2 tilføjer bevægelser, timer og mere til iOS 7 Camera App

Photo Booth (iOS 7) vises som et selvstændigt ikon på iPhone Springboard. Der er ingen muligheder for at konfigurere i aktieindstillinger-appen eller i selve Photo Booth. Brugere er klar til at begynde at tage billeder, så snart de starter den nye app for første gang. I alt otte realtidskameraeffekter tilbydes. Som standard er det frontvendte kamera aktivt i Photo Booth, men du kan skifte til det andet objektiv ved at trykke på en hvilken som helst effektflise og derefter trykke på kameraikonet fra den nederste bjælke.

De tilgængelige effekter i Photo Booth er som følger.

Presse
Kalejdoskop
Termisk kamera
Twirl
Spejl
Strække
Lystunnel
Røntgen

  Sådan ændres enhedsindstillinger via Siri i iOS

En af fliserne viser også det normale billede af scenen foran dig. Alle forhåndsvisningsvinduerne bliver opdateret i realtid, og enhver effekt kan vælges ved at trykke én gang på dens tilsvarende flise.

Optagelsesskærmen, der tilbydes af Photo Booth (iOS 7), ligner den almindelige kamera-app ret meget. Den nederste halvdel af skærmen viser en samling af de billeder, der tidligere er blevet taget med appen. Der er ikke mange andre muligheder på denne skærm, hvor de eneste knapper er skyd, tilbage og objektivkontakt. I Photo Booth-galleriet er der yderligere knapper til at dele billeder og slette dem. Tweaken bruger standard iOS 7-delingsmenuen med muligheder, herunder SMS, e-mail, Twitter og Facebook.

  Tegn på billeder, før du deler dem via Facebook Messenger [iOS]

Photo Booth (iOS 7) er en gratis tweak, og fungerer ganske godt på alle iDevices. Nogle brugere har dog klaget over et par nedbrudsproblemer under tweakens installation. Giv det en chance ved at gå til BigBoss-reposen i Cydia-butikken.