Sådan får du dynamisk iTunes-lignende baggrundsfarve i iOS 7 Music App

iTunes 11 har en fantastisk navnløs funktion, der automatisk ændrer tekst og baggrundsfarve, så de matcher farverne, der bruges i et albums illustrationer. Som fan af funktionen forventede jeg stærkt, at den ville finde vej til iOS 7’s lagermusik-app. Apple har ikke formået at gøre det endnu, men det pulserende iOS-jailbreak-fællesskab er kommet med ikke én, men to løsninger. Over på Reddits iOS-jailbreak-fællesskab blev ideen om dynamisk at ændre knapaccenter og farver i iOS 7’s Musik-apps ‘Now Playing’-skærm foreslået for et par uger siden. To udviklere kom uafhængigt i gang med det, og udgav det derefter samme dag i sidste weekend. Vi diskuterer begge justeringer – ColorFlow & Colorize – efter springet!

  Indstil iOS-tastaturet til at skifte farve baseret på den app, du bruger

Indholdsfortegnelse

ColorFlow

For $2 vil denne tweak analysere den aktuelt afspillede sangs albumbilleder, finde fremtrædende farver og derefter bruge dem til at ændre baggrundsfarven, tekstfarven for sangnavnet, albumnavnet og kunstneren samt lydstyrkeskyderen og andre ikoner / etiketter.

Jeg købte personligt denne tweak, så snart jeg hørte om den. Det fungerer nøjagtigt som annonceret, men kun i et stykke tid. I hvert fald på min stakkels ‘gamle’ iPhone 4S på iOS 7.0.4 går den ned i Music-appen efter 4-5 sange. Men baseret på de rapporter, jeg har læst online, fungerer det fantastisk på nyere enheder.

  Sådan slipper du af med spam-begivenhedsinvitationer i Kalender-appen [iOS]

Farvelæg

For kun én dollar vil Colorize på samme måde ændre baggrundsfarven, nogle men ikke alle tekststrengene og lydstyrkeskyderen. På trods af at de er baseret på den samme algoritme, er resultaterne ret forskellige mellem Colorize og ColorFlow. Du kan se nogle af dem nedenfor:

Jeg har ikke været i stand til at teste Colorize mig selv endnu, da jeg føler mig tøvende med at betale for en musikapp-justering efter at have set ColorFlow crashe den igen og igen. Samfundsanmeldelser er dog fremragende.

BlurredMusicApp

Jeg vil sende en e-mail til udvikleren af ​​ColorFlow i håb om at få det til at fungere korrekt på iPhone 4S. Indtil da holder jeg mig til BlurredMusicApp. Til prisen på $0 ​​vil den simpelthen sløre Musik-app-baggrunden baseret på albumbilledet til den sang, du spiller.

  Sådan slår du alarmer fra for minder i billeder på iOS

Alle tre af de førnævnte tweaks er tilgængelige fra BigBoss repo i Cydia. Du skal naturligvis jailbreake din enhed på iOS 7 for at bruge dem. Sørg for at fortælle os, hvad du synes om tweaks, og hvilken du gik med, ved at efterlade en kommentar nedenfor.