Sådan får du Cox WiFi Hotspot gratis prøvekode

Da moderne mennesker er orienteret mod teknologi, er det blevet en vigtig del af vores verden, at vi ville længes efter gratis WiFi. Har du nogensinde hørt om et sådant muligt resultat, som er Cox WiFi-hotspot gratis prøvekode? Cox er et velrenommeret firma, der har leveret gratis internetadgang til Cox-kunder over hele verden. I denne artikel lærer du metoden til at få Cox WiFi-hotspot gratis kode. Ved hjælp af hotspot-koden kan du nemt logge ind på din registrerede Cox-konto og nemt bruge den gratis Cox WiFi-prøveperiode. Læs artiklen til slutningen for at finde ud af metoden til at få internetadgang ved hjælp af Cox WiFi gratis login-kode.

Sådan får du Cox WiFi Hotspot gratis prøvekode

Påbegyndt i år 2020 får Cox Internet-kunder adgang til over 3 millioner Cox WiFi-hotspots på tværs af alle stater i USA. Disse WiFi-netværk, der er tilgængelige over hele verden, giver privilegier til Cox-kunder ved at give internetadgang. Du kan bruge Cox gratis WiFi, når intet af det offentlige WiFi er tilgængeligt.

Funktioner i Cox WiFi Hotspot

Funktionerne i Cox WiFi-hotspot gratis prøvekode er angivet som angivet i dette afsnit.

 • Placeringsidentifikation – Du kan finde placeringen af ​​disse hotspots ved hjælp af Cox-hotspots-kortwebstedet på din standardwebbrowser. Du kan bruge indstillingen Kort det til at søge efter hotspots i et bestemt område ved hjælp af din adresse eller postnummer.

 • Personlig sikkerhed til Cox-udbyder – Du kan oprette forbindelse til ethvert WiFi-netværk, der har delingsindstillingen eller Gæsteadgang slået til, forudsat at du har et fungerende Cox-login. Du kan bruge Cox login-legitimationsoplysningerne, som er bruger-id og adgangskode, dette undgår behovet for at anskaffe SSID og WiFi-nøglen til det pågældende hotspot. Da bundlinjen af ​​netværket er at levere et sikkert netværk, bliver brugerens sikkerhed aldrig kompromitteret, selvom du har gatewayen i dit hjem. Da forbindelse til hotspottet kræver individuelle brugerlegitimationsoplysninger, kan adgangskoden til WiFi-hotspottet forblive sikker.

 • Flere enheder – Et bestemt hotspot tillader tilslutning af op til 5 enheder ad gangen for at undgå langsom internethastighed. Så hvis du står over for dette problem, kan du prøve at oprette forbindelse til et andet WiFi-hotspot.

 • Nem tilslutning – Den indbyggede hukommelse af enheder, der er registreret til et bestemt Cox-hotspot, hjælper med at oprette forbindelse til den gemte eller tidligere WiFi-forbindelse med lethed.

Hvad er Panorama WiFi Router?

Det bedste resultat for at få adgang til internettet ved hjælp af Cox WiFi hotspot gratis prøvekode kan opnås ved at bruge Cox Internet med Panoramic WiFi Router.

 • Den største fordel ved denne plan er, at du kan få modemmet og routeren i én enhed med Panoramic WiFi Gateway-funktionerne. Dette enkelt hardwareudstyr er nok til at dække en pålidelig WiFi-dækning for de fleste enheder, hvilket gør det nemmere at bruge den gratis Cox WiFi-prøveperiode. Denne dual-band router indstiller de bedste WiFi-frekvenser, der passer til enheden.
 • Du kan også overveje at leje gatewayen for kun $12/måned for at bruge Cox WiFi-hotspot gratiskoden.
 • Ud over dette kan du få penge tilbage, når du køber gennem en af ​​de 7000+ deltagende butikker.
 • Grænsen for WiFi-hotspots er 1250 GB om måneden.

Sådan får du Cox WiFi Hotspot gratis kode

Hvis du er internetkunde hos følgende netværk såsom AT&T, Verizon eller CenturyLink, kan du få adgang til den gratis prøveperiode.

Trin I: Køb Cox Plan

For at bruge internetadgangen fra Cox-hotspottet, skal du have tilmeldt dig et Cox-abonnement. Dette skyldes, at tjenesten er gratis for cox-kunder, og det vil sige, at den giver Cox WiFi gratis login. På den anden side kommer det som en betalingstjeneste for nye brugere.

 • I en kort periode kan du overveje at købe følgende pakker, som er $4 for 2 timer, $8 for 24 timer og $20 for 1 uge. På denne platform kan du vælge den ønskede varighed og indtaste betalingsoplysninger for at fuldføre abonnementet.
 • For at bruge Cox WiFi-hotspot gratis prøvekode, kan du overveje at købe den månedlige plan, for hvilken prisen starter ved $29,99 per måned.

Trin II: Tilmeld dig Cox hjemmeside

Det næste trin til at bruge Cox-hotspottet er at oprette en konto på Cox-webstedet.

1. Brug Windows-søgelinjen nederst til at åbne Google Chrome-appen.

2. Åbn Cox adgangsportal webstedet og klik på Registrer-indstillingen i afsnittet Få en gratis prøveperiode.

3. Indtast oplysningerne om dit navn, internetudbyder og e-mailadresse i de respektive felter, og klik på knappen Send.

4. Indtast dine bankoplysninger efter at være blevet godkendt som bruger til den gratis prøveperiode.

Trin III: Benyt rabatter eller omgå betalingssiden

Du kan bruge en af ​​de metoder, der er angivet her, for at få rabatter på abonnementsgebyret eller bruge den metode, der anbefales her til at omgå betalingssiden.

 • Før du abonnerer på platformen, kan du tjekke de passende tilbud på hjemmesiden og derefter anvende kuponkoden for at få en rabat på abonnementsgebyret.
 • En anden mulighed for at få rabatter på abonnementsgebyret er at bruge Coupert browserudvidelse. Dette vil hjælpe med at anvende rabatter ved kassen, hvorved du kan købe abonnementsgebyret til en reduceret pris. Du skal blot tilføje browserudvidelsen til Chrome, og det vil hjælpe med at omgå betalingssiden på abonnementet.

Trin IV: Få Cox Hotspot-kode

Du kan bruge en hvilken som helst af metoderne, der er angivet her, for at få Cox WiFi-hotspot gratis prøvekode. Du kan dog ikke bruge to kuponkoder på samme tid for at få internetadgang i Cox-hotspots og få den gratis Cox WiFi-prøveperiode. For at lære mere om dette, kan du gå til den officielle Cox hjemmeside eller kontakte en repræsentant for Cox Communications.

 • Hvis du har oprettet en konto ved at følge trinene givet tidligere, kan du bruge Cox WiFi-hotspot gratis kode sendt til den angivne e-mailadresse. Denne kuponkode kan bruges til at få adgang til den gratis prøveversion for at bruge Cox-hotspot eller for at få adgang til et af de nærliggende hotspots. Du kan bruge koden til at oprette forbindelse til internettet, indtil din prøveperiode udløber. Hotspot-koden fungerer én gang for en bestemt enhed og forbliver aktiv i 30 dage i den registrerede e-mailadresse.
 • En anden mulighed for at få Cox-hotspot-koden og få Cox WiFi-login gratis er at bruge en hvilken som helst af kuponkoderne, der er tilgængelige på ethvert af webstederne. For eksempel kan du bruge PromoPro websted for at få nogen af ​​de koder, der er angivet på webstedet.

Trin V: Brug Cox Hotspot-kode (til flere gange)

Du kan ikke bruge en bestemt Cox WiFi-hotspot gratis prøvekode efter prøveperiodens udløb. Den gratis prøveversion kan dog bruges flere gange ved at passere en begrænsning, som er at ændre IP-adressen. Dette ville gøre din pc til en ny bruger til det tilsluttede hotspot. Du kan følge instruktionerne i linket her for at lære metoden til at ændre IP-adressen på din Windows-pc.

Sådan opretter du forbindelse til Cox WiFi Hotspot

Efter at have opnået den gratis prøvekode for Cox-hotspot, er det vigtigt at lære metoden til at bruge det til at oprette forbindelse til et Cox WiFi-hotspot. Det er bedst at bruge sikre WiFi-hotspot-netværk; du kan sikre dig, at netværket er sikkert, hvis det har en lås over sig. I værste fald skal du undgå at logge ind på nogen af ​​dine konti og bruge en VPN-tjeneste som NordVPN til at kryptere dine data, mens du bruger et hvilket som helst usikkert WiFi-netværk.

Trin I: Aktiver WiFi

Det første trin er at aktivere WiFi-indstillingen på din pc og oprette forbindelse til Cox-netværket.

1. Tryk på Windows + I-tasterne for at åbne Indstillinger, og klik på indstillingen Netværk og internet.

2. Flyt til fanen Wi-Fi i venstre rude, og slå Wi-Fi til for at aktivere WiFi.

3. Klik på indstillingen Vis tilgængelige netværk for at søge efter WiFi-netværkene.

4. Vælg CoxWifi-netværket.

Bemærk: Disse WiFi-netværk kan enten vises som CoxWiFi, CoxWiFi_Premium eller Cable WiFi.

Trin II: Opret forbindelse til Cox WiFi-netværk

Det næste trin for at få en gratis Cox WiFi-prøveversion er at oprette forbindelse til Cox WiFi-netværket og bruge dine loginoplysninger til at bruge Cox-hotspottet ved at bruge Cox WiFi-hotspots gratis prøvekode.

1. I vinduet Cox Hotspots Log ind, der popper op, skal du vælge indstillingen Ikke en kunde.

Bemærk: Hvis vinduet ikke popper op, skal du åbne Google Chrome-appen ved hjælp af søgelinjen. Dette ville hjælpe med at omdirigere hovedloginvinduet til webbrowseren.

2. Vælg en passende plan i vinduet StraightUp Internet Hotspot Pass og udfyld en e-mailadresse i det angivne felt.

3. Marker afkrydsningsfeltet i vinduet med privatlivspolitik for at acceptere vilkårene og betingelserne.

4. Klik på knappen Næste.

5. Udfyld alle felterne i vinduet StraightUp Internet Pass Billing Information, og klik derefter på knappen Send.

6. Du kan se adgangsoplysningerne i vinduet Transaktionsdetaljer, og du kan bruge denne enhed til automatisk at oprette forbindelse til Cox WiFi, indtil passet udløber.

Bemærk: Du har muligvis også modtaget en bekræftelsesmail i den registrerede e-mail, efter at du har brugt Cox WiFi gratis login.

Sådan slukker du Cox WiFi Hotspot

Mens du bruger et usikkert Cox-hotspot eller uautoriseret Cox WiFi-hotspot gratis kode, er det nødvendigt at kende metoden til at slukke for hotspotforbindelsen. Du kan følge instruktionerne i afsnittet for at slå hotspotforbindelsen fra.

1. Åbn Google Chrome-appen i søgefeltet i Windows.

2. Åbn Cox Hotspot-loginsiden, og log ind på din konto ved hjælp af legitimationsoplysningerne.

3. Gå til siden Adgangskode og sikkerhed.

4. Gå til siden Privatlivsindstillinger.

5. Skift til indstillingen Deaktiver i Cox Hotspot-sektionen.

6. Klik på indstillingen Gem ændringer.

Hvorfor virker Cox WiFi Hotspot ikke?

Cox WiFi-hotspot gratis prøvekode fungerer muligvis ikke på din enhed, grundene til det er angivet nedenfor som:

 • Internetafbrydelse – Internettet, der er tilgængeligt for det bestemte Cox-hotspot, kan være opbrugt, eller regningen kan være forsinket.

 • Forkerte legitimationsoplysninger – Cox-id’et og adgangskoden, du bruger, kan være forkert, og Cox wifi gratis login-handling kunne derfor ikke udføres.

 • Forkert konfiguration eller uden for rækkevidde– Netværkskonfigurationen kan være forkert, eller enheden kan være uden for rækkevidde.

 • Udløbet prøvekode – Prøvekodens udløbsdato kan være passeret, eller begrænsningen kan være pålagt IP-adressen. Da prøvekoden kun kan bruges én gang for en IP-adresse, kan udløbet pålægges prøvekoden. Nogle rabatter fra visse websteder fungerer muligvis ikke på Cox-platformen. Derfor virker koden muligvis ikke, hvis den er hentet fra et andet websted.

For at løse problemerne nævnt ovenfor, mens du bruger den gratis Cox WiFi-prøveperiode, kan følgende metoder udføres.

 • Tjek netværksforbindelse – Tjek, om WiFi-forbindelsen er aktiveret på din pc, og om Cox-hotspottet fungerer.

 • Strømcyklus-router – Hvis problemet skyldes en vis forsinkelse i Cox-hotspot-routeren, kan du prøve at tænde for den ved at trykke på tænd/sluk-knappen.

 • Kontakt kundeservice- Hvis ingen af ​​metoderne virker for dig, skal du kontakte kundeservice for Cox-hotspot-udbuddet og løse problemet med dem.

***

Vi håber, at du ved hjælp af denne guide var i stand til at lære, hvordan du får Cox WiFi hotspot gratis prøvekode. Hvis du har spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at skrive dem i kommentarfeltet nedenfor.

  Sådan stopper du med at gemme sendte e-mails i Outlook 2016