Sådan får du billede i billede til Google Meet-opkald

Google Meets er endnu en møde-/videochattjeneste fra Google. Det konkurrerer ikke ligefrem med Zoom eller Microsoft Teams. Funktionerne er ikke engang tæt på, men Meet er til et hurtigt videoopkald.

Meet er udelukkende baseret på webbrowseren, hvilket er det, der dybest set gør det muligt at bruge det af alle på få sekunder, så længe en browser er tilgængelig. Det begrænser også, hvilke funktioner den understøtter, men det er den eneste måde at holde den let og nem at bruge.

Billede i billede Google Meet

Google Meet har ikke billede-i-billede som standard. Det kan fint sløre baggrunden, men der er ingen måde at flytte en video til et hjørne af skærmen. For at gøre det skal du bruge en udvidelse kaldet MeetInOne.

  Sådan rettes NVIDIA CV-fejlen på elementært OS Loki

MeetInOne er tilgængelig til Chrome og Safari. Den har også en selvstændig macOS-app med en Windows 10-app på vej.

Installer MeetInOne i din browser.
Deltag i et Google Meet-møde.
Billede-i-billede er som standard aktiveret.
Klik på ikonet øverst til venstre.
Videoen går i billed-i-billede-tilstand.

Andre Google Meet-funktioner

MeetInOne kan tilføje en fantastisk liste over funktioner til Google Meet. For at aktivere dem skal du klikke på appikonet, og du vil se en lang liste af kontakter, der aktiverer en funktion.

Funktionerne, som den kan tilføje er;

Mørk tilstand.
Auto-mute ved tilmelding.
Automatisk video fra ved deltagelse.
Spring over venteskærmen.
Få en gennemsigtig bjælke i bunden (hvor kontrollerne vises).
Tryk og tal med mellemrumstasten i stand til at slå mikrofonen til/fra.
Auto afvis og autoaccepter deltagere.
Åbn chatten automatisk.
Aktiver automatisk billedtekster.
En mødetimer og mere.

  Sådan deler du dit Microsoft Word-dokument ved hjælp af OneDrive

MeetInOne har en desktop-app, og Chrome- eller Safari-udvidelsen har mulighed for at åbne appen. Du kan tilmelde dig for at teste Windows-appen. Desktop-appen er ikke nødvendig for at bruge Meets eller for at bruge udvidelsen.

Konklusion

Meet eksisterer som et onlineværktøj uafhængigt af Googles andre tjenester. Det vil fungere i enhver moderne browser, og det vil fungere uden en Google- eller Gmail-konto. I løbet af dette år, hvor de fleste chat-apps enten har tilføjet funktioner for at konkurrere med den voksende efterspørgsel, har Meet kun tilføjet Gmail-integration. Det konkurrerer ikke med Microsoft Teams, og det er meningsløst at vente på, at det tilføjer mere sofistikerede funktioner. Møder er, hvad det er. Du kan bruge Hangouts i stedet, hvis du vil bruge et Google-produkt. Uden for Google-produkter er der masser af alternativer.

  De 18 bedste IFTTT-applets til at automatisere dit liv