Sådan får du adgang til Microsoft Edge about:flags-siden

Microsoft Edge er Chromium-baseret. De fleste funktioner, du finder i Google Chrome, er nu tilgængelige i Microsoft Edge, men med nogle ændringer. For eksempel, i stedet for at synkronisere data med en Google-konto, vil Microsoft Edge synkronisere med din Microsoft-konto.

Microsoft Edge-flag

Microsoft Edge om:flag

Chromium har eksperimentelle funktioner og kommende funktioner. Disse funktioner kan aktiveres fra Flag-siden, før du opgraderer til en stabil version af browseren. Flag er dybest set det navn, Chromium giver disse eksperimentelle funktioner. Microsoft Edge har dem også.

Få adgang til Microsoft Edge about:flags

Det er ret nemt at få adgang til Flag-siden i Microsoft Edge.

Åbn Microsoft Edge.
Indsæt denne edge://flag/ i URL-linjen.
Tryk på Enter.
Flagsiden indlæses.

Rediger flag i Microsoft Edge

Du kan ændre et flag i Microsoft Edge. Hvis du gør det, aktiveres og deaktiveres den funktion, den er til.

Åbn Microsoft Edge.
Gå til siden Edge Flags (se forrige afsnit).
Søg efter et flag.
Åbn rullemenuen ved siden af ​​flaget.
Skift flagtilstanden til Aktiveret eller Deaktiveret.
Genstart Edge for at anvende ændringen.

Bemærk: Nogle flag kan have yderligere muligheder eller andre muligheder end Aktiveret/Deaktiveret. Det afhænger af flaget, selvom Aktiveret/Deaktiveret er de almindelige. Læs beskrivelsen af ​​flaget for at vide, hvad mulighederne i rullemenuen gør.

Nulstil flag i Microsoft Edge

Flag er ikke altid stabile. Du kan frit aktivere eller deaktivere dem, men de kan forårsage problemer med browseren. Du kan nulstille et flag lige så nemt, som du kan aktivere eller deaktivere det.

Åbn Microsoft Edge.
Gå til siden Flag.
Se efter en blå prik ved siden af ​​et flag. Den blå prik angiver et flag, der er blevet ændret.
Åbn rullemenuen ved siden af ​​flaget.
Vælg indstillingen Standard.
Genstart Microsoft Edge for at anvende ændringen.
Flaget vil blive nulstillet.

Konklusion

Flag, der er blevet ændret, vises øverst på siden Flag. Aktivering af et flag udløser muligvis ikke altid funktionen. I nogle tilfælde kan funktionen stadig være aktiveret/deaktiveret for hver konto. Flag kommer og går baseret på browserversionen. Der er ingen garanti for, at et flag bliver en stabil funktion. Det kan fjernes helt, uanset om det fungerer godt, og brugerne kan lide det. De flag, du ser i Edge, er muligvis ikke de samme, som du ser i Chrome. Der vil være betydelig overlapning, men det betyder ikke nødvendigvis, at de samme flag altid vil være der. Derudover kan nogle flag opføre sig anderledes i Edge sammenlignet med Chrome.