Sådan downloader du Windows 7 officielt og lovligt

Microsoft understøtter ikke længere Windows 7, men flere brugere er stadig vilde med det engang så populære OS. Efter lanceringen udgav Microsoft Windows 8, 8.1, 10 og endda Windows 11, men Windows 7 har stadig toppositionen som det mest foretrukne OS for mange. Så hvis du stadig vil downloade Windows 7 officielt og lovligt, følg vores vejledning nedenfor. Vi har tilføjet officielle downloadlinks til Windows 7 ISO-billeder, og alle er lovlige og legitime. På den note, lad os gå videre og finde fungerende links til Windows 7.

Download Windows 7 ISO officielt fra Microsoft (2023)

Microsoft afsluttede officielt support til Windows 7 tilbage i 2020, og derefter stoppede det med at tilbyde muligheden for at downloade Windows 7 ISO’er. Selvom det tillod brugere at downloade Windows 7 ISO-filer fra sin gendannelsesside indtil 2021, er denne mulighed også blevet fjernet nu. Heldigvis er nogle officielle downloadlinks stadig aktive, og du kan bruge dem til at downloade ISO-filerne. Linkene er direkte fra Microsofts servere og er absolut legitime. Vi tjekkede linkene på VirusTotal, og ingen af ​​sikkerhedsleverandørerne har markeret det. Tjek testresultatet lige her.

  Windows Me, 20 år senere: Var det virkelig så slemt?

Til din information er Windows 7 ISO’erne tilgængelige til både 32-bit og 64-bit pc’er og er tilgængelige på engelsk (US) sprog. Du kan lovligt få Windows 7 Service Pack 1 (SPI1) ISO’er til Home Premium, Ultimate og Professional-udgaver. Med alt det sagt, lad os nu gå til downloadlinkene.

Bemærk: Da Windows 7 har nået End-of-Life, anbefaler vi ikke at bruge Windows 7 til daglige opgaver. Hvis du vil bruge Windows 7 til noget speciel dateret software, kan du bruge det, men gør det sparsomt. Men vi foreslår, at du bruger Windows 10/11, og du kan køre ældre software på Windows 10/11 ved hjælp af vejledningen, der er linket her.

  Sådan aktiverer du stier, der er længere end 260 tegn i Windows 10

1. Klik på de direkte links nedenfor for at downloade Windows 7 ISO-billedet til din pc.

  • Download Windows 7 Home Premium ISO-billede (SP1): 32-bit | 64-bit
  • Download Windows 7 Ultimate ISO Image (SP1): 32-bit | 64-bit
  • Download Windows 7 Professional ISO-billede (SP1): 32-bit | 64-bit

2. Filstørrelsen er omkring 3,8 GB for 32-bit billeder og 5,5 GB for 64-bit billeder.

3. Når den er downloadet, kan du bruge Rufus til at oprette en bootbar USB til Windows 7 på din pc. For dem, der ikke er klar over, understøtter Windows 7 både GPT- og MBR-partitionsstile. Hvis du dual-booter Windows 7 med et andet OS, så husk at vælge GPT, som er en moderne standard og også understøtter UEFI-tilstand. På ældre computere skal du vælge “MBR”.

  Kan du bruge din Windows 7-produktnøgle til en ny Windows 10-installation

4. For at teste Windows 7 OS-billedet installerede jeg det på min computer, og det gik fint uden fejl. Så gå videre og tjek Windows 7 ISO-billedet og installer det på din pc til din specielle brug.

Installer og kør Windows 7 på din pc

Så sådan kan du downloade og installere Windows 7 officielt og lovligt i 2023. Jeg har kun leveret fungerende links fra Microsofts server, og som jeg testede den, er de helt legitime. Det er i hvert fald stort set det. Hvis du vil downloade Windows 11 ISO officielt, skal du følge vores linkede vejledning for en detaljeret vejledning. Og for at finde en liste over de bedste Windows 11-apps, følg vores udvalgte artikel. Til sidst, hvis du har spørgsmål, så lad os det vide i kommentarfeltet nedenfor.