Sådan downloader du torrents på en Chromebook

Torrents får en dårlig rap, men der er masser af legitime og lovlige grunde til at downloade dem. Selvom du ikke kan bruge selve BitTorrent på en Chromebook, er der nogle gode alternativer tilgængelige.

Torrents er synonymt med at downloade ulovligt indhold som piratkopierede film, musik og andre medier, men der er også juridiske grunde til torrents. Enhver fil kan deles som en torrent, og deling af en fil som en torrent betyder, at der ikke er nogen enkelt server, der hænger fast ved at håndtere al trafikken. Du kan lovligt at downloade film i det offentlige domæne, tekst og andre medier fra Internetarkiv, og endda komplette Linux OS-billeder gennem torrents.

Konfigurer en VPN

Torrents er også en af ​​de nemmeste måder at få en ondsindet fil på din computer. Det burde ikke være et problem på en Chromebook, men det skader ikke at tage en ekstra forholdsregel, før du downloader hele internettet. En VPN er nem at bruge på Chromebooks, og den vil give dig den ekstra ro i sindet. Det vil også hjælpe din internetudbyder væk fra ryggen, da mange af dem leder efter torrenttrafik og vil komme i ansigtet på dig om det, uanset om du downloader ulovligt indhold eller ej.

  Sådan deaktiveres eller slettes PowerPoint-animationer

Vi har allerede en god guide til at oprette forbindelse til en VPN på din Chromebook, så vi vil henvise dig dertil for at få flere oplysninger om opsætning af det. Når du har gjort det, tager vi et kig på et par gode torrent-klienter til din Chromebook, og hvordan du konfigurerer dem.

Download torrents med JSTorrent

JSTorrent er tilgængelig for $3 i Chrome Webshop, uden en prøveversion eller gratis version. Du skal indstille en download-mappe, første gang du åbner JSTorrent. Start med at vælge “Indstillinger”. Vælg derefter “Vælg” ud for “File Download Location.”

Dette åbner mappen Downloads i din Chrome-filbrowser. Vælg “Åbn” for at bruge dette som din JSTorrent-downloadmappe eller vælg “Ny mappe”, hvis du vil have noget andet.

Herfra kan du indstille JSTorrent til automatisk at åbne de Magnet-links, der typisk bruges til at dele torrents. Klik på “Opsætning” i bunden af ​​indstillingsskærmen.

  Hvad er esports, og hvorfor ser folk dem?

Klik på de overlappende firkanter i højre hjørne af adresselinjen. Vælg derefter boblen ud for “Tillad” og vælg derefter “Udført”.

Med det af vejen skal du gå til webstedet, hvor din torrent er placeret, og klikke på magnetlinket eller downloade torrentfilen. Til dette vil jeg downloade en public domain film fra Public Domain Movies.

Åbn appen Filer, og højreklik derefter på navnet på torrentfilen. Vælg “JSTorrent”, og appen åbner og begynder at downloade dine medier. Du kan se status for alle dine downloads i dette vindue eller i meddelelsesområdet.

Du kan også downloade en fil ved at indsætte torrent-URL’en øverst i vinduet.

Når overførslen er fuldført, er du klar til at åbne filen!

Download torrents med Deluge

Deluge er en gratis torrent-klient til Linux-operativsystemer, og flere og flere Chromebooks kan installere desktop Linux-applikationer. Før du begynder med denne specifikke vejledning, skal du aktivere Linux-apps til din Chromebook.

Når du har aktiveret Linux-app-support, skal du starte med at åbne Terminal-appen.

Skriv “sudo apt-get install deluge”, og tryk derefter på Enter. Tryk derefter på “Y” og derefter Enter for at fortsætte med installationen.

  Musiex tilføjer et gestusbaseret banner med kontroller til afspilning af musik [Jailbreak]

Luk terminalen, når installationen er færdig. Åbn appen Filer, og højreklik derefter på navnet på torrentfilen. Vælg “Kopier”. Vælg derefter “Linux-filer” i venstre side.

Højreklik igen og vælg derefter “Indsæt”. Åbn Deluge fra appskuffen. Vælg “Tilføj Torrent” nær toppen, og vælg derefter “Filer”.

Vælg dit brugernavn til venstre, og dobbeltklik derefter på den torrentfil, du kopierede til Linux-mappen. Vælg “Tilføj”.

Torrenten begynder at downloade, og inden alt for længe vil du være klar til at se din film eller læse arkiverne!

Du kan også downloade torrenten via URL. Vælg “Tilføj Torrent” nær toppen, og vælg derefter “URL”. Indsæt URL’en og klik derefter på “OK”.

Det er det! Torrenten begynder at downloade. Filen vil være i mappen “Linux filer” i din Filer-app, når den er færdig med at downloade.

Uanset hvilken metode du bruger til at downloade en torrent, så husk at være sikker. Selvom Chromebooks er mere sikre end Windows- eller macOS-computere, er det aldrig en god idé at downloade en fil fra et lyssky websted. Med det i tankerne, glad download!