Sådan downloader du lovligt film til at se offline gratis

Næsten alle af os bruger nu streamingtjenester til at fange de hotteste nye film og tv-shows. Streaming har dog stadig en stor fejl: du har brug for en internetforbindelse. Hvilket betyder, at de ikke er så praktiske, når du rejser.

Heldigvis giver mange af de bedste streamingtjenester dig nu mulighed for at downloade film for at se offline, helt gratis, som en del af din normale konto. Så i denne artikel viser vi dig, hvordan du downloader film for at se offline, gratis og lovligt.

Netflix

Du kan se film offline på Netflix afhængigt af dit abonnement, og download af indhold tæller ikke med i antallet af skærme, du har tilladelse til at se på (du kan downloade til det samme antal enheder, som dit abonnement tillader streaming).

Du kan dog ikke downloade film til at se offline på den annonceunderstøttede plan.

Derudover er ikke alt indhold tilgængeligt at downloade. For at se, om der er noget, skal du bare se efter Download-knappen på filmens beskrivelsesside i iOS- eller Android-appen.

Hvis du vil vide, hvordan du downloader film på en bærbar computer med Netflix, er det enkelt: du skal bruge desktop-appen i stedet for browseren. Der er en Netflix app til Windows 10 og 11 i Microsoft Store, og du kan bruge Android-appen på de fleste Chromebooks. Desværre er der ingen Netflix-app til Mac eller Linux, så du kan ikke se Netflix offline på disse platforme.

Netflix gør det nemt at søge efter ting at se efter genre eller nøgleord. En af de bedste ting ved at bruge Netflix til at se indhold offline er de hurtige overførselshastigheder. Din oplevelse kan variere baseret på forbindelsesdetaljer, men de fleste mennesker vil være i stand til at downloade en film på få minutter.

Download: Netflix til Android | iOS (fra $15,49/måned for planer, der understøtter offlinevisning)

Amazon Prime video

Det er nemt at downloade film på Amazon Prime for at se dem offline. Bare tryk længe på en episode, du vil have fat i, og vælg Download fra pop op-menuen. Du kan også trykke på knappen Download under beskrivelsen af ​​din valgte film og derefter trykke på Downloads for at få adgang til dine offline film.

En af Amazon Primes stærkeste fordele er, hvordan den tilbyder et bredt udvalg af nye udgivelser og klassikere, plus masser af børnevenlige valg.

Husk, at Amazon Prime tilbyder streamet og downloadbart indhold sammen med adskillige andre medlemsfordele. Disse inkluderer adgang til Audible-lydserier, Kindle eBooks og musiknumre, plus gratis, hurtig forsendelse for Prime-kvalificerede Amazon-produkter.

Download: Amazon Prime Video til Android | iOS ($14,99/måned eller $139/år)

Disney+

Du kan downloade Disney+ film for at se offline gratis som en del af dit almindelige abonnement. Du kan downloade på op til 10 enheder og skal blot logge på mindst én gang hver 30. dag på hver enhed.

Der er to hovedbegrænsninger. For det første, som med Netflix, kan du ikke downloade film og serier på den annonceunderstøttede plan. For det andet understøttes visning offline kun i Android- og iOS-apps. Du kan ikke lovligt downloade Disney+-indhold på en computer.

For at gøre det skal du blot navigere til din valgte film og trykke på Download-ikonet over beskrivelsen. Tryk på knappen Downloads i navigationslinjen for at finde dit offlineindhold.

Download: Disney+ til Android | iOS (fra $10,99/måned for offlinevisning)

Google TV

Du kan downloade film og tv-serier fra Google Play for at se dem offline. Google TV – tidligere kendt som Google Play Movies & TV – er et af de bedste steder at leje nye film, og du kan downloade ting, du har købt, på op til fem enheder.

Hvis du er på en iPhone, kan du ikke foretage køb inde i appen, så læs op på det, du har brug for, inden du tager hjemmefra. Du har ikke det samme problem på Android. Det er nemt at finde indhold på Google TV takket være det brugervenlige layout. Det ligner Amazon Prime, med snapshots af brugervurderinger, så du hurtigt kan finde de film, du skal se.

Bare åbn en film- eller serieside og tryk på Download for at gemme den. På skærmen Dine ting > Film skal du derefter bruge filteret downloadet til at se dit offlineindhold.

Download: Google TV til Android | iOS (Gratis, priserne varierer for indhold, der kan downloades)

YouTube Premium

Du kan downloade gratis film til at se offline på YouTube, hvis du kan finde dem. Der er mange gratis-at-se film på YouTube. Der er en Download-knap på hver videos side, men du skal opgradere til YouTube Premium-tjenesten for at få det til at fungere. Selv da er alt ikke tilgængeligt offline.

YouTube Premium er en abonnementsbaseret tjeneste, der er tilgængelig i visse lande, herunder USA. YouTube Premium giver dig adgang til millioner af reklamefri videoer, giver mulighed for baggrundsstreaming og inkluderer adgang til YouTube Music-streamingtjenesten. Det tillader også lovlig offline visning, og der er en særlig sektion for børn.

Du kan tilmelde dig tjenesten på Android ved at gå til din konto i YouTube-appen. For iOS-enheder kan du betale for YouTube Premium via iTunes. Sørg også for at drage fordel af den 30-dages gratis prøveperiode, første gang du tilmelder dig.

Download: YouTube Premium til Android | iOS ($13,99/måned)

Vimeo

Et andet godt sted for gratis offline film er Vimeo. Den har en Se senere-funktion, der giver dig mulighed for at bogmærke videoer for et mere bekvemt tidspunkt – såsom når du rejser. Indlæs din video, tryk derefter på menuknappen med tre prikker ved siden af ​​titlen, og vælg Føj til offline afspilningsliste. For at finde dit offlineindhold skal du åbne din profil øverst til højre og vælge Offline.

Vimeo var det første videostreaming-site, der muliggjorde high-definition-streaming, og ikke overraskende kan du stadig se en stor del af webstedets indhold i high definition, inklusive indhold fra uafhængige filmskabere og musikvideoer fra stigende stjerner.

Folk elsker også at bruge Vimeo, fordi det er annoncefrit og ikke behøver et abonnement (selvom det ikke er en af ​​de streamingtjenester, du kan se uden at tilmelde dig).

Et af appens højdepunkter er, at du kan uploade indhold direkte gennem den i stedet for at skulle bruge en computer. Dette kræver en internetforbindelse, men det er stadig en praktisk funktion, hvis du er på farten og gerne vil dele nogle af dine rejseoplevelser med venner.

Download: Vimeo til Android | iOS (Gratis køb i appen tilgængelig)

TED

Leder du efter lidt indsigt og inspiration i din rejsetid? Afhængig af TED-appen for at udfylde tomrummet. Du kan downloade indhold til senere visning, hvis du er på en bærbar computer og planlægger at tage det med på din rejse. Ellers skal du sørge for at have TED-appen installeret på din enhed inden afgang.

TED tilbyder over 2.000 stykker indhold til download og inkluderer undertekster til andre sprog. Når du har fundet en TED-tale, der virker umagen værd, skal du blot klikke på knappen Download for at begynde at overføre filen til din enhed. Du kan derefter finde den i Mit bibliotek.

I modsætning til de andre apps, der er vist indtil videre, er denne gratis, hvilket gør den til et godt valg til omkostningsbevidst medieindholdsforbrug.

Download: TED til Android | iOS (Gratis)

Sådan ser du gratis film offline

Klar til at tage på vejen? Så kunne rejserelateret kedsomhed være en saga blot. Uanset om du abonnerer på en tjeneste eller er glad for enkeltstående downloads og gratis indhold, er det nemt at få din filmfix, mens du rejser, takket være disse fremragende gratis filmdownloadsider. Og hvis du er fan af Paramount, kan du også downloade film derfra.