Sådan downloader du Google Meet

Web-apps er nået langt. Browsere i dag er kraftfulde, og internetforbindelser er generelt hurtigere med mere båndbredde, hvilket giver mulighed for cloud-baserede apps. Brugere kan samarbejde i realtid, og de har ikke brug for andet end en webbrowser.

Når det er sagt, oplever du stadig, at desktop-apps er mere kraftfulde end web-apps af den simple grund, at browsere sjældent er så kraftfulde eller specialiserede til en bestemt app-type.

Download Google Meet

Google Meet er et af tre populære online webkonferenceværktøjer med Zoom og Microsoft Teams, der har oplevet en stigning i antallet af brugere. Den gratis version af Google Meet har nogle fantastiske funktioner; skærmdeling, store mødelokaler og baggrundssløring.

  Sådan tilpasser du din Nintendo Switch-startskærm

Det er naturligt, at Google Meet fungerer meget som andre populære webkonferenceværktøjer, og at der vil være en desktop-app til den. Dette er ikke sandt. Hvad angår Google Meet;

Der er ingen dedikeret desktop-app til Google Meet til noget operativsystem.
Google Meet bruges udelukkende via en webbrowser på skrivebordet.
Officielle Google Meet-apps til iOS og Android er tilgængelige.
For de bedste resultater bør du bruge Chrome til at være vært for eller deltage i et Google Meet-møde.

Opret Chrome-app

Google Meet har ikke en dedikeret desktop-app. Dens muligheder er begrænset til hvilken browser du bruger den i, selvom du vil opdage, at enhver anden browser end Chrome tilbyder en mindre oplevelse.

  Hvad er en internettroll? (og hvordan man håndterer trolde)

Hvis du ofte bruger Google Meet til at være vært for et møde eller deltage i et, er det en god idé at oprette en Chrome-app til det. En Chrome-app kan fastgøres til proceslinjen eller Dock, du kan bruge den til at åbne Google Meet, og den åbnes i et eget vindue, adskilt fra den Chrome-browsersession, du har åben.

Besøg Google Meet i Chrome.
Klik på knappen Flere muligheder (tre prikker) øverst til højre.
Vælg Flere værktøjer>Opret genvej.

Giv genvejen et navn (Google Meet) er bedst.
Aktiver indstillingen Åbn som vindue.
Klik på Opret.

Fastgør Google Meet til Startmenu/Proceslinje/Dock

Når appen er blevet oprettet, skal du fastgøre den til proceslinjen eller Startmenuen eller Dock (macOS) for hurtigere adgang.

  Sådan repareres Microsoft Teams, der sidder fast ved indlæsning

På Windows 10;

Naviger til Google Meet-appen, som du lige har oprettet.
Højreklik på det, og vælg Fastgør til Start og/eller Fastgør til proceslinjen fra kontekstmenuen.

På macOS;

Åbn den Google Meet Chrome-app, du har oprettet.
Højreklik på ikonet i Dock.
Vælg Indstillinger > Behold i Dock.

Download Google Meet – Mobil

Til iOS og Android har Google Meet officielle apps tilgængelige.

Du kan hente den officielle Google Meet-app til iOS fra App Store og den officielle Google Meet-app til Android fra Google Play Store.

Konklusion

Mange brugere er overraskede over at høre, at Google Meet ikke har nogen desktop-app. Det er et populært videokonferenceværktøj, og mange brugere har brugt det til ikke-arbejdsrelaterede møder. Google har ikke indikeret, at det vil udvikle en desktop-app på et tidspunkt.