Sådan deltager du i et Zoom-møde via telefon

Onlinemødeværktøjer dækker normalt alle større platforme, der bruges, dvs. desktopplatforme (Windows, macOS og Linux) og mobile platforme (iOS og Android). Zoom har desktop-apps, mobilapps, og den har en web-app, der giver enhver mulighed for at være vært for eller deltage i et Zoom-møde fra en moderne desktop-browser.

Zoom er generelt afhængig af sin egen app eller en browser for at fungere, men der er en anden metode, du kan bruge til at deltage i et Zoom-møde; Indtast.

Deltag i Zoom-møde på telefon

Zoom giver brugerne mulighed for at deltage i et møde via telefon. Dette giver dem mulighed for at undlade at installere Zoom-appen og blot ringe til et telefonnummer for at deltage i mødet. I stedet for at bruge internettet via et WiFi-netværk eller et 3G- eller 4G-netværk, foretager en bruger et netværksopkald. Opkaldsmetoden kan bruges fra en smartphone og den kan bruges fra en almindelig fastnettelefon eller fastnet.

  Download filer og kopier filindhold fra et Github-lager med et enkelt klik [Chrome]

Indstil telefonnummer til Zoom-møde

Zoom tildeler ikke automatisk et opkaldsnummer til alle møder. Det skal sættes op inden et møde starter, og det skal deles med deltagerne. For at oprette et telefonnummer til et Zoom-møde skal værten;

Har en pro Zoom-konto
Abonner på lydplantilføjelsen

Deltag i Zoom-møde på telefon

For at deltage i et Zoom-møde via telefon behøver en bruger kun telefonnummeret og adgangskoden til mødet for at deltage. De behøver ikke at have en pro-plan.

Indtast telefonnummeret til mødet. Det skal være i invitationen, eller du kan slå det op her.
Sørg for, at du har møde-id’et til mødet klar.
Indtast møde-id-nummeret, og afslut det med Hash/Pund-symbolet.
Indtast deltager-id, hvis du har et. Hvis ikke, tryk på Hash/Pund-symbolet for at springe trinnet over.
Indtast adgangskoden/adgangskoden til mødet, hvis du bliver bedt om det, og tryk derefter på Hash/Pund-symbolet.
Vent på, at værten giver dig adgang til mødet.

  Ret fejl 1500 En anden installation er i gang

Konklusion

Zooms gratis planer er ret begrænsede, men mødedeltagere behøver ikke en, hvis de ringer ind. Mødeværter kan også ringe til et møde. Den eneste forskel er, at de bliver nødt til at indtaste en ekstra kode, men resten af ​​processen er mere eller mindre den samme. Ulempen er, at du har begrænsede kontroller, dvs. du kan selv slå lyden fra og til. Andre kontroller (herunder video- og skærmdeling) vil ikke være tilgængelige.