Sådan bruger du Google Meet Whiteboard i et møde

Whiteboards bruges ofte til møder, især i brainstormsessioner som en måde at visualisere, hvad der diskuteres, og for at holde styr på ideer. Whiteboards er blevet virtuelle, og de er et fremragende værktøj at bruge i onlinemøder. Tegner på dem april ikke være det samme som at tegne på en fysisk tavle, men det får arbejdet gjort.

Google Meet Whiteboard

Bruger du Microsoft Teams? Den har også et indbygget tavleværktøj.

Google Meet Whiteboard

Google Meet har et indbygget tavleværktøj. Endnu vigtigere er dette værktøj tilgængeligt, uanset om du bruger Google Meet gratis, eller hvis du har et betalt abonnement på det.

  De bedste TCM-film at streame på HBO Max (juni 2020)

Whiteboardet er ikke tilgængeligt for mobilbrugere. De vil ikke være i stand til at se tavlen eller interagere med den under et møde.

Brug Google Meet Whiteboard

Følg disse trin for at bruge whiteboardet i Google Meet.

Start eller deltag i et Google Meet-møde.
Klik på aktivitetsknappen nederst til højre.
Klik på Whiteboard i panelet, der åbnes.
Klik på knappen Start et nyt tavle (hvert møde får sit eget tavle).
Et nyt vindue åbnes, som du kan begynde at tegne på.
Et tegnebræt forbliver aktivt, selv efter mødet slutter.

Del Google Meet Whiteboard

Google Meet Whiteboard er grundlæggende Jamboard fra Google. Det er et andet Google-produkt, der er en virtuel tavle. I Google Meet vises det med navnet whiteboard, men du bruger Jamboard.

  Sådan accepterer og afviser du automatisk mødeinvitationer i Outlook

Tavlen, der er oprettet, kan deles. Hver tavle har sit eget unikke link. Den nemmeste måde at dele whiteboardet på er at kopiere linket og dele det via e-mail eller chat, men det vil kun tillade brugere at se det og ikke redigere det.

For at dele mere sikkert skal du klikke på knappen Del øverst til højre på jamboardet. Tilføj e-mails fra de brugere, du vil dele bestyrelsen med, og klik på Send. Hvis du nogensinde har delt en mappe i Google Drev, vil denne brugergrænseflade se meget bekendt ud.

Konklusion

Når du opretter en tavle, kan alle i mødet se den. For at få adgang til tavlen skal andre brugere også klikke på aktivitetsknappen i et møde. Da tavlen allerede er oprettet, vises den i tavlepanelet. Brugere kan oprette flere whiteboards til et enkelt møde, og alle i et møde vil være i stand til at interagere med det. Et link til hver tavle, der er oprettet i et møde, vises i tavlepanelet. Hvis et møde slutter, og det samme møde startes igen (samme link), vil de whiteboards, der blev oprettet i den forrige session, ikke blive vist.

  Sådan opretter du et Zoom-møde