Sådan bruger du Google Meet-koder til at deltage i et møde

Google Meet-møder er nemme at oprette og deltage i. Du har mulighed for at bruge Google Meet med en Google-konto eller uden. På samme måde kan alle, som du inviterer til et møde, deltage i det, uanset om de er logget ind på en Google-konto eller ej.

Google Meet-links er også relativt nemme at dele. I modsætning til et Zoom-mødelink er et Google Meet-mødelink meget mindre og opdelt i sektioner, så det lettere kan deles eller skrives.

Google Meet-koder

En Google Meet-kode er ti tegn lang. Den følger 3-4-3-mønsteret, og hver sektion er adskilt af en bindestreg, der gør det lettere at læse og indtaste.

  Sådan installeres Unreal Engine 4 på Ubuntu

Identificer Google Meet-koden

En Google Meet-kode kan indtastes i Google Meet-webappen eller i mobilapps. Linket skal ikke nødvendigvis indtastes i sin helhed.

Hvis du ikke er sikker på, hvad Google Meet-koden for et møde er, skal du følge retningslinjerne.

Hvis du har genereret et nyt mødelink, er den del, der følger efter .com/, mødekoden. I eksemplet nedenfor er mødekoden: yfz-aivq-qrg

https://meet.google.com/yfz-aivq-qrg

Brug Google Meet-koden

Når du har koden, kan du bruge den til at deltage i et møde.

På Google Meet-webappen;

Besøg Google Meet.
Klik i feltet Indtast en kode eller et kaldenavn.
Indtast koden.
Tryk på Enter, og du vil være i stand til at deltage i mødet.

  Hvad er Google Play Points, og hvordan bruger du dem?

Følg disse trin for at bruge en kode på Google Meet iOS- eller Android-apps.

Åbn Google Meet.
Tryk på Deltag i et møde.
Indtast koden i feltet.
Tryk på Deltag.

Når du indtaster koden, skal du sørge for at indtaste bindestregerne også. Koden er i det væsentlige en del af URL’en til mødet. Det gør koden lettere at læse, men det betyder ikke, at bindestregen er ubrugelig.

Hvis du er bekymret for, om linket eller mødet ikke er sikkert, da det ikke er krypteret, er der ikke meget, der kan gøres. Google Meet har ikke en adgangskodemulighed, men mødeværten har mulighed for at tillade eller nægte adgang til en person, der forsøger at deltage i mødet.

  Sådan fjerner du widgets fra meddelelsescenteret på Mac

Konklusion

Google Meet-koden minder meget om møde-id’et, som Zoom giver brugerne. I modsætning til Zoom klarer Google Meet det med linket. Google Meet-linket er ikke krypteret som Zoom-linket, da der ikke er en adgangskode involveret. Det er derfor, linket fungerer som et link og har tilføjet en kode, der er nem at indtaste.