Sådan blokerer du telefon- og FaceTime-opkald på iPhone og iPad

Uanset om det er en telefonsælger eller en du kender, der irriterer dig, nogle gange er den bedste ting at gøre, at blokere dem fra at ringe eller FaceTiming dig. Sådan gør du det på din iPhone og iPad.

For iPhone- og iPad-ejere er der utallige måder, nogen kan kontakte dig på, uanset om det er et telefonopkald, et FaceTime Audio-opkald eller et FaceTime-videoopkald. På trods af de mange forskellige måder, nogen kan kontakte dig på, fungerer iOS under en alt-eller-intet-tilgang. Det betyder, at blokering af nogen fra at ringe til dig også blokerer dem for at kontakte dig via FaceTime. Som en praktisk bonus forhindrer det dem også i at nå dig via SMS eller iMessage.

  36 skjulte Google-søgningsspil og påskeæg

Du kan blokere kontakter i at nå dig i FaceTime- og Phone-apps – igen, dette vil blokere alle kontaktpunkter, uanset hvor du gør det – og vi viser dig hvordan.

Blokering af kontakter i telefonappen

For at komme i gang skal du åbne Telefon-appen. Afhængigt af om du blokerer en person på din kontaktliste eller en nylig opkaldende person, skal du trykke på knappen “Kontakter” eller “Seneste”.

Tryk på navnet på kontakten, hvis du er på fanen “Kontakter”. Tryk på knappen “Info” ved siden af ​​den opkalder, du vil blokere, hvis du er på fanen “Seneste”.

Rul derefter til bunden af ​​siden og tryk på “Bloker denne opkalder” mulighed.

  Hvorfor får jeg spam fra min egen e-mail-adresse?

Bekræft endelig blokeringen ved at trykke på “Bloker kontakt.”

Blokering af kontakter i FaceTime-appen

Blokering af en kontakt i FaceTime-appen svarer til at gøre det i Telefon-appen, men denne gang kan du kun blokere personer, som du har ringet til, eller som har ringet til dig tidligere. Hvis du blokerer en ny, er Telefon-appen stedet at gøre det.

Gå videre og tænd FaceTime-appen, og tryk derefter på knappen “Info” ved siden af ​​navnet på den person, du vil blokere.

Rul nu hele vejen til bunden af ​​skærmen og tryk på knappen “Bloker denne opkalder”.

Bekræft endelig implementeringen af ​​blokeringen ved at trykke på “Bloker kontakt.”

  Sådan konfigureres to-faktor-godkendelse på en Raspberry Pi