Sådan aktiveres Crossfade-funktionen på Apple Music

Hvis du kan lide at lytte til et uafbrudt flow af musik, fjerner den praktiske Apple Music Crossfade-funktion automatisk stilheden mellem numrene for dig.

Tilgængelig på Apple- og Android-enheder, Crossfade er let at aktivere og justere. Sådan konfigurerer du det på din enhed.

Sådan aktiverer du Apple Musics Crossfade

Crossfade-funktionen er tilgængelig i iOS-, iPadOS- og Android-versionerne af Apple Music.

Sådan aktiveres og justeres Crossfade på iOS eller iPadOS

Crossfade var en af ​​de nye Apple Music-funktioner, der blev introduceret i iOS 17. Derfor skal du have iOS 17 eller iPadOS 17 eller nyere installeret for at drage fordel af denne funktion på din iOS-enhed.

  Hvordan selvkørende biler bruger CNN-teknologi

Indstillingerne er ikke i Apple Music-appen. Åbn i stedet din enheds menu Indstillinger for at finde de kontroller, du har brug for.

 • Gå til Indstillinger og vælg Musik.
 • Rul ned til Crossfade på listen mærket Audio. Skift Crossfade-kontakten for at slå funktionen til.
 • Når du slår Crossfade-funktionen til, skal du bruge skyderen Seconds til at vælge tidsperioden mellem den første sang fader ud, og den nye sang fader ind. Du kan vælge en varighed mellem et og 12 sekunder.
 • Hvis funktionen slås til, justeres crossfade mellem alle spor. Hvis du vil slukke for det igen, skal du blot slå Crossfade-knappen fra. Du foretrækker måske at bruge en af ​​de mange andre Apple Music-funktioner til at bruge på din iPhone.

    Sådan udskrives en liste over e-mails fra en Outlook-mappe

  Sådan aktiveres og justeres Crossfade på en Android-enhed

  Du finder Apple Music-indstillingerne i Android Apple Music-appen. Når du har åbnet appen, skal du følge disse trin:

 • Tryk på ellipseikonet i øverste højre hjørne af appen, og åbn Indstillinger.
 • Rul ned til Crossfade i afsnittet Lyd i Indstillinger.
 • Tryk på knappen Crossfade for at se de tilgængelige muligheder. Du kan vælge, hvor lang tid fade-in-and-out overgangen mellem sporene skal være. Vælg Automatisk for at gøre det muligt for appen at administrere crossfade-længden for dig eller Manuel for at justere indstillingen selv. Hvis du vælger Manuel, vises skyderen Seconds, og du kan selv indstille længden af ​​crossfade.
 •   De 11 bedste turbaserede spil til intens taktisk kamp

  For at deaktivere Crossfade-funktionen skal du vælge Fra fra de angivne muligheder.

  Når Crossfade ikke er tilgængelig

  Du kan bruge Crossfade til al din musik, men funktionen er ikke tilgængelig, mens du bruger AirPlay. En lille advarselsmeddelelse i iOS og iPadOS Crossfade indstillingsmenuen gør dig opmærksom på dette.

  Crossfade er en værdifuld funktion for alle Apple Music-brugere

  Når du har indstillet Crossfade-funktionen, så den passer til dine præferencer, skal du sætte nogle hovedtelefoner på, åbne Apple Music og afspille en sang. Opret den næste sang, og lyt til, hvordan det ene nummer toner ud, når det næste toner ind, hvilket skaber et problemfrit musikflow.

  Brug af Crossfade kan virkelig hjælpe, hvis du prøver at koncentrere dig eller blot skabe en positiv stemning uden akavede stilheder.