Sådan ændres min standardhjemmeside i Safari

Du tænker måske ikke meget over din hjemmeside på Safari, men dette kan være den mest bekvemme måde at se det websted, du bedst kan lide. Hver gang du åbner Safari, kan du besøge det websted, du bedst kan lide, så snart du trykker på din hjem-knap. Din hjemmeside kan have et hvilket som helst websted, for eksempel en nyhedskilde, vejrwebsted og meget mere. Så for at lære, hvordan du ændrer min standardhjemmeside i Safari, skal du fortsætte med at læse vores artikel. Det hjælper dig med at forstå, hvordan du indstiller Safari-hjemmesiden og gør Google til min startside i Safari. Så følg med indtil slutningen!

Sådan ændres min standardhjemmeside i Safari

En hjemmeside er den webside, som browseren indlæser, når du åbner den første gang. Hver hjemmeside og browser har en startside. Når vi taler om browserens hjemmeside, kan du konfigurere dit yndlingswebsted eller en specifik søgemaskineside som deres standardhjemmeside for at undgå at spilde tid ved at åbne den selv. De fleste browsere lader dig ændre hjemmesiden. Så læs trinene nedenfor for at lære, hvordan du ændrer min standardhjemmeside i safari, eller hvordan du indstiller Safari-hjemmesiden.

  Hvad er SD Express, og hvor meget hurtigere er det?

Sådan ændres min standardhjemmeside i Safari?

Lad os se nogle af metoderne til at ændre din standardhjemmeside i Safari.

Metode 1: På Mac

For at ændre min standardhjemmeside i Safari på din Mac skal du følge trinene nedenfor.

1. Åbn Safari på din Mac.

2. Klik på Safari fra den øverste menulinje.

3. Klik derefter på Præferencer i rullemenuen.

4. Når det nye indstillingsvindue åbnes, skal du klikke på fanen Generelt.

5. I feltet Hjemmeside skal du indtaste URL’en på det ønskede websted, du vil se på safari-hjemmesiden.

Bemærk: Hvis du er på dette websted i øjeblikket, skal du vælge indstillingen Indstil til aktuel side. Dette ville ændre denne URL automatisk for dig.

6. Derefter bliver du bedt om at bekræfte de ændringer, du har foretaget. Klik på Skift startside for at gemme dine nye indstillinger.

Metode 2: På iPhone

Den måde, du indstiller din startside på Safari på skrivebordet, er ikke den samme som at indstille startsiden på iPhone. Men du kan gøre det ved at tilføje et websidelink til din enheds startskærm og derefter åbne den for at gå direkte til den pågældende side. Så for at lære, hvordan du ændrer min standardhjemmeside i Safari på din iPhone, skal du følge trinene nedenfor.

  Hvad er forstærkningslæring?

1. Åbn Safari app på din iPhone.

2. Besøg derefter den ønskede webside, du vil bruge som en Safari-genvej.

3. Tryk på ikonet Del fra bunden af ​​websiden for at få vist indstillingerne for deling.

4. Rul derefter på delingsskærmen for at se de tilgængelige muligheder. Tryk på indstillingen Føj til startskærm.

5. Navngiv derefter din genvej eller accepter det navn, der er foreslået, og tryk på Tilføj for at lave genvejen.

Nu, når du vil åbne Safari til den hjemmeside, skal du trykke på din genvej.

Hvordan gør man Google til din startside på Mac Safari?

Når nogen åbner en webbrowser, vil de først navigere til en søgemaskine. Så det er en bedre mulighed at ændre min standardhjemmeside i Safari, så når du åbner Safari på din telefon eller pc, åbner den søgemaskinen på din enhed i stedet for at gå til den side, du vil bruge for at spare tid. Nu tænker du måske på, hvordan du gør Google til din startside på Mac Safari, så du kan åbne browseren og øjeblikkeligt være på den side, du vil bruge til at begynde at søge efter information. Følg nedenstående trin for at gøre google til min startside i Safari.

  Sådan tilføjer du Sticky Notes til din iPhone-startskærm

1. Start Safari og klik på Safari fra den øverste menulinje.

2. Klik derefter på Præferencer i rullemenuen.

3. Skift derefter til fanen Generelt og skriv https://www.google.com i feltet Hjemmeside.

4. Klik til sidst på indstillingen Skift startside.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Q1. Hvordan indstiller jeg standardhjemmesiden i Safari på iPad?

Ans. For at indstille standardhjemmesiden på Safari på din iPad, kan du gå til Safari på din Mac og vælge Safari fra menulinjen. Vælg derefter fanen Indstillinger > Generelt. Til sidst, i feltet ud for hjemmesiden, skal du skrive URL’en på det websted, du vil se på Safari-hjemmesiden. Hvis du er på dette websted i øjeblikket, skal du vælge indstillingen Indstil til aktuel side. Det vil ændre denne URL for dig.

Q2. Hvordan ændres Safari-hjemmesiden iOS 15?

Ans. For at ændre Safari-hjemmesiden på iOS 15 kan du følge trinene ovenfor i artiklen. Disse trin er ret nemme at følge, så du måske ikke står over for nogen problemer, mens du prøver dem.

***

Vi håber, at du lærte om, hvordan du ændrer min standardhjemmeside i Safari. Du er velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortæl os også, hvad du vil lære om næste gang.