Sådan ændres Microsoft Teams avatar

Microsoft Teams giver brugerne mulighed for at blive inkluderet i flere forskellige teams. En virksomhed kan vælge at oprette flere teams for sine medarbejdere. Det kan tilføje eller fjerne medlemmer fra et team, når det er nødvendigt, og det kan flytte teammedlemmer mellem dem.

Microsoft Teams avatar

Et team i Microsoft Teams er kendetegnet ved sit navn, men teams kan have det samme navn, især hvis de blev oprettet på forskellige domæner. En bruger kan være medlem af et vilkårligt antal teams på ethvert domæne, og et navn alene er muligvis ikke nok til at adskille dem alle.

Skift Microsoft Teams-avatar

Du kan indstille et Microsoft Teams-team til at have sit eget visningsbillede. Dette er forskelligt fra det visningsbillede, der er indstillet for individuelle medlemmer. Den eneste fangst er, at kun teamadministratorer eller -ejere kan ændre avataren for et Microsoft Teams-team.

Åbn Microsoft Teams.
Log ind med administrator- eller ejerkontoen.
Gå til fanen Teams.
Klik på knappen Flere muligheder ud for holdet.
Vælg Administrer team fra kontekstmenuen.
Gå til fanen Indstillinger (hvis denne fane ikke er synlig, er du ikke logget ind med den rigtige konto).

Udvid teambillede.
Klik på Skift billede, og klik derefter på Upload billede.
Vælg et nyt billede fra dit system.
Klik på Gem.

Den nye avatar vil blive opdateret for alle teammedlemmer på deres respektive klienter. Ændringen afspejles på skrivebordet, webappen og mobilapps.

Microsoft Teams avatar vs profilbillede

Microsoft Teams avatar er forskellig fra profilbilledet af en bruger. Profilbilledet indstilles uafhængigt af hver bruger for sig selv. En teamadministrator eller -ejer kan ikke påvirke, hvad en bruger angiver som deres profilbillede (selvom det burde være passende på arbejdspladsen), og der kræves ingen administratorrettigheder for at indstille det.

Konklusion

Microsoft Teams-teamavataren er normalt indstillet til initialerne i teamnavnet, ligesom den er indstillet til brugere, der ikke har indstillet deres egne profilbilleder. For mindre teams og brugere, der kun er en del af et lille antal teams, fungerer disse standardavatarer fint. Hvis du har et stort team, og du er en del af en del teams, kan billeder være bedre til at hjælpe dig med at navigere. I mange tilfælde er en visuel cue bedre end tekst. Hvis du administrerer flere teams for den samme organisation, er det en god idé at gøre avataren for hver af dem forskellig fra den anden, f.eks. bruge forskellige farver (rød og blå) i stedet for lignende farver (blå nuancer).