Sådan ændres din Instagram-adgangskode, hvis du har glemt den

Kevin Systrom og Mike Kriegers mobile indtjekningssoftware Burbn tjente som grundlag for Instagrams tidlige udviklingsstadier i San Francisco. I dag er det et socialt netværkssted for globale brugere til at dele fotos og videoer med hovedkvarteret i Menlo Park, Californien. Facebook købte virksomheden i 2012 for 1 mia. På Instagram-platformen kan brugere kommunikere direkte med andre brugere, der bruger iOS- eller Android-baserede telefoner, tage og dele billeder og historier og bruge effekter og filtre. Instagram har i gennemsnit over en milliard månedlige brugere i dag. Det kræver omhu og at huske at holde onlinesider og tjenester sikre, hovedsageligt konti på sociale medier. Det kan være på tide, at du skifter adgangskode på Instagram, hvis du fortsætter med at logge ind med en svag adgangskode, en, der gentages på tværs af flere websteder, eller en adgangskode, der har potentiale til at blive afsløret i et hack eller et databrud. Hvis du er en person, der leder efter tips om Instagram, giver vi dig en nyttig guide, der vil lære dig, hvordan du ændrer din Instagram-adgangskode, hvis du har glemt den.

Sådan ændres din Instagram-adgangskode, hvis du har glemt den

Fortsæt med at læse videre for at finde trinene, der forklarer, hvordan du ændrer din Instagram-adgangskode, hvis du har glemt den i detaljer med nyttige illustrationer for bedre forståelse.

Sådan ændres Instagram-adgangskode uden gammel adgangskode, hvis du er logget ind på din konto?

Det skal bemærkes, at Instagram altid vil kende dine enhedsdetaljer, hvilket er praktisk, når en anden forsøger at logge ind på din Instagram-konto ved hjælp af en anden enhed. Hvis du har din e-mail knyttet til din konto, vil du modtage en notifikation om et nyt enhedslogin, og oplysningerne registreres også i Instagrams database. Uanset hvad kan det ikke specificeres nok, hvor vigtigt det kan være at ændre din adgangskode hver 6. måned eller mere. Det er det højeste niveau af sikkerhed, du selv kan opretholde for at holde din konto beskyttet.

  Top 10 metoder til at søge Instagram-brugere efter navn og placering

Disse nemme at følge trin kan hjælpe dig med at ændre din adgangskode på Instagram:

1. Åbn Instagram-applikationen på din Android eller iOS enheder.

2. Tryk på fanen Profil i nederste højre hjørne.

3. Tryk på hamburgerikonet i øverste højre hjørne af din skærm.

4. Fra pop op-menuen skal du trykke på Indstillinger.

5. Tryk på Sikkerhed.

6. Tryk på Adgangskode.

7. Tryk nu på Glemt din adgangskode? link.

8. Du får besked om, at en sms, der indeholder et link til at nulstille din adgangskode, er blevet sendt til dit bekræftede mobilnummer på Instagram. Tryk på OK.

9. Åbn Messaging-appen, og find og tryk på Instagram-tekstbeskeden.

Bemærk: Du vil modtage teksten næsten med det samme. Hvis ikke, så kig efter en besked med ordene Tryk for at nulstille dit Instagram-pas.. eller lignende.

10. Tryk på nulstillingslinket i teksten.

11. Du bliver omdirigeret til Instagram. På denne nye side skal du indtaste og bekræfte din nye adgangskode i de angivne felter.

Bemærk: De nye adgangskoder skal begge være identiske. Læg venligst ikke din gamle adgangskode i nogen af ​​boksene.

12. Når du har indtastet adgangskoden, skal du trykke på Nulstil adgangskode for at afslutte processen.

Hvordan kan jeg ændre min Instagram-adgangskode uden gammel e-mail?

Instagram har en masse funktioner at prale af, og en af ​​dem er sikkerhed. Dine data er beskyttet og opbevaret sikkert i deres database, så længe du vælger at beholde en konto. Du kan ændre adgangskoden til din konto uden også at bruge e-mailen eller dit brugernavn. Dette skyldes, at Instagram også giver dig mulighed for at linke dit mobilnummer, eller du kan endda bruge din Facebook-konto til at logge ind. Hvis dit mobilnummer er knyttet til din Instagram-konto, er det nemt at ændre din adgangskode uden en e-mail. Så læs og følg trinene nævnt ovenfor for at lære, hvordan du ændrer Instagram-adgangskode uden gammel e-mail.

  15 bedste app til at gemme Instagram-videoer

Sådan ændres Instagram-adgangskode uden gammel adgangskode, hvis du er logget ud af Instagram?

Du kan også ændre adgangskoden til din Instagram-konto uden at logge ind på din konto. For at denne proces skal fungere, skal du følge nedenstående trin:

1. Besøg Instagram hjemmeside på din telefons browser.

2. På login-skærmen skal du trykke på Glemt adgangskode? link.

3. Indtast dit brugernavn, telefonnummer eller e-mail-id, og tryk på Send login-link.

4. Marker captchaen Jeg er ikke en robot, og tryk på Næste for at bevise, at du ikke er en bot, der forsøger at få adgang til denne konto.

5. Tryk på OK på siden Sendt SMS.

6. Åbn den sms, du har modtaget fra Instagram, på din enhed.

7. Tryk på det medfølgende Instagram-link. Du vil blive omdirigeret til en ny side, hvor du kan logge ind på din konto efter nulstilling af din adgangskode.

8. Indtast og bekræft din nye adgangskode, og tryk på Skift adgangskode.

Hvorfor kan jeg ikke ændre min Instagram-adgangskode?

Du kan stå over for problemer som dette på grund af en lang række problemer. Normalt har Instagram et sæt regler defineret i deres system, der forhindrer situationer, hvor en bruger ikke kan få adgang til deres konto. Når den bruges korrekt, kan muligheden for at ændre adgangskoden hjælpe alle, der ønsker at lære at ændre din Instagram-adgangskode, hvis du har glemt den.

Men hvis du ikke kan ændre din Instagram-adgangskode, kan disse være de mulige årsager:

  • Din applikation er ikke opdateret korrekt.
  • Du forsøger at bruge en gammel adgangskode, når du bliver bedt om at indtaste din nye adgangskode.
  • Du bruger ikke mindst 6 tegn, som også kan omfatte tal, store bogstaver eller specielle symboler.
  • Du har muligvis tilmeldt dig med en anden e-mailadresse eller indtastet den forkert, da du oprindeligt tilmeldte dig.
  • Din konto er blevet deaktiveret. Normalt ville du ikke være i stand til at logge ind på din konto i første omgang.
  Sådan ser du arkiverede indlæg på Instagram

Hvad kan jeg gøre, hvis jeg ikke modtager en e-mail til nulstilling af adgangskode til min Instagram-konto?

Hvis du ikke har modtaget din e-mail med nulstilling af adgangskode, er den første ting, du skal gøre, at tjekke spam-mappen i din e-mail. Hvis du stadig ikke kan finde mailen, bør du huske disse tips:

  • Husk, din e-mail er ikke det eneste, der kan linkes til din Instagram. Brug andre legitimationsoplysninger såsom dit telefonnummer, dit brugernavn eller endda Facebook til at logge ind. Hvis nogen af ​​disse allerede er knyttet til din profil, kan du modtage linket til nulstilling af adgangskode separat.
  • Den e-mailadresse, du indtastede, kan være forkert, eller du kan have brugt et separat e-mail-id til at logge ind. Instagram vil ikke være i stand til at give dig adgang til denne konto, hvis du indtastede en forkert e-mailadresse, da du oprettede din konto.
  • Hvis disse trin heller ikke hjælper, bør du overveje at kontakte din e-mailudbyder for at bekræfte, at du er i stand til at modtage e-mails fra @instagram.com-adressen for at ændre adgangskode på Instagram.

Hvorfor modtager du en e-mail til nulstilling af adgangskode for den forkerte Instagram-konto?

Det er muligt, at den konto, du forsøger at komme ind på, blev dannet med en anden e-mailadresse, hvis du får en nulstillet adgangskode-e-mail til den forkerte konto. Det er også muligt, at en anden har startet en adgangskodegendannelsesproces ved hjælp af din e-mailadresse ved et uheld. Prøv eventuelle ekstra e-mails, du måske har brugt til at gendanne adgangen til den korrekte konto.

Hvad kan du gøre, hvis din e-mail-adresse ikke kan findes under en nulstilling af adgangskode til din Instagram-konto?

Som nævnt før, kan der være problemer som dette, hvor den konto, du anmoder om adgang til, har en e-mailadresse, som du ikke kan finde længere, eller e-mailen til en nulstilling af adgangskode blev sendt til en anden e-mail, ikke din. I dette tilfælde, hvis du ønsker at ændre Instagram-adgangskode uden gammel e-mail, kan du tage de alternative tilgængelige muligheder for at logge på dit håndtag. Disse omfatter også dit telefonnummer, brugernavn eller din Facebook-profil.

Bemærk: Hvis du ikke har kunne lide nogen af ​​de alternative legitimationsoplysninger på din Instagram, kan du ikke få adgang til kontoen.

***

Vi håber, at du har lært, hvordan du ændrer din Instagram-adgangskode, hvis du har glemt den. Du er velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortæl os også, hvad du vil lære om næste gang.