Sådan ændrer du dit navn på Google Meet

Google Meet kan bruges med eller uden en konto. Hvis du vælger at bruge Google Meet med en konto, skal du bruge en Google-konto. Du kan bruge din personlige konto eller en Google Apps-konto.

Når du deltager i et Google Meet-møde, skal du deltage med et navn. Hvis du er logget ind, udfyldes dit navn automatisk, og det er det samme, som du har angivet for en Google-konto. Hvis du vælger ikke at underskrive, kan du angive et navn til dig selv, før du går ind i et møde.

Skift navn i Google Meet

Hvis du har brug for at ændre det navn, du bruger i et Google Meet-møde, skal du vide, at det ikke kan lade sig gøre, mens du er til mødet. Hvis du er den, der er vært for mødet, bør du helt sikkert gøre dette, før mødet starter.

  Sådan afsluttes og tilbagekaldes adgang til en delt Google-fil

Da mødeværter skal være logget ind på en Google-konto, betyder ændring af dit navn i mødet, at du skal ændre det for din Google-konto.

Skift Google-kontonavn

Du kan ændre dit Google-kontonavn, når du vil. Det ændrer ikke din e-mailadresse, men det vil sandsynligvis ændre dit navn i Kontakter, og for dine kontakter, som du sender en besked til eller e-mailer ved hjælp af Google Services.

Besøg din Google-kontoside ved at ved at klikke på dette link.
Log ind igen, hvis du bliver bedt om det.
Vælg fanen Personlige oplysninger fra kolonnen til højre.
Klik på dit navn (log ind igen, hvis du bliver bedt om det).
Skift dit navn, og klik på Gem.
Næste gang du deltager i et Google Meet-møde, vil andre deltagere se dig med dit nye navn.

  NVMe vs. SATA: Hvilken SSD-teknologi er hurtigere?

Skift anonymt navn i Google Meet

Hvis du deltager anonymt i et Google Meet-møde, dvs. du logger ikke ind på en Google-konto, du skal indtaste et navn, før du kan bede om at deltage i mødet. Dette navn kan ikke ændres, mens du stadig er i mødet. Hvis du vil ændre det, bliver du nødt til at forlade og deltage igen.

Denne proces kommer med en komplikation; når du deltager i mødet igen efter at have ændret dit navn, skal du have lov til at komme ind igen af ​​værten, som maj være upassende eller ej, givet mødets kontekst.

  Sådan sletter du alle Kik-beskeder og -samtaler

Afslut mødet ved at klikke på læg på-knappen.
Du vil se en side med en Tilslut-knap igen.
Klik på knappen Tilslut igen.
Indtast det navn, du vil bruge.
Klik på Spørg om at deltage.
Vent på, at mødeværten tillader dig tilbage til mødet.
Du vil fremstå med det nye navn.

Konklusion

Navne i et møde er vigtig information knyttet til brugere. Værten maj vælge at ignorere en bruger, som de identificerer ved deres navn, blandt andet. Hvis brugere er i stand til at ændre deres navn midt i et møde, vil det være sværere for værten at administrere det. Sørg for, at du har en god grund til at ændre dit navn, og lad værten vide via chat, hvornår du vil gøre det.