Sådan åbner du .key-filer på Windows 10

Apple er ikke fremmed for produktivitet, og det har sin egen suite af apps, der tilsammen kaldes iWork. iWork inkluderer en dokumentprocessor, et regnearksværktøj, et præsentationsværktøj og dets berømte filmredigeringsværktøj iMovie, blandt andre apps.

Som mange af deres produkter har Apples iWork-værktøjer deres eget proprietære format. .KEY-filformatet bruges af Keynote, præsentationsværktøjet i iWork.

nøglefil macos

Åbn .key-filer på Windows 10

.KEY-formatet er ikke kompatibelt med PowerPoint. Hvis du bruger Microsoft Office, vil dens præsentationsapp ikke være i stand til at læse formatet. Det kan forsøge at reparere filen, men det mislykkes i sidste ende. Brug en af ​​metoderne nedenfor for at åbne .KEY-filer på Windows 10.

1. Google Slides

Google Slides er et praktisk værktøj at bruge, hvis du vil åbne en .KEY-fil. Det vil beholde det meste af formateringen og erstatte skrifttyper, som det ikke understøtter.

Besøg Google Slides, og klik på plusknappen for at oprette en ny Slide-fil.
Gå til Filer>Åbn.
I det vindue, der åbnes, skal du vælge fanen Upload.
Klik på Upload fra min computer.
Vælg filen .KEY.
Vent på, at filen uploades, og Google Slides åbner den.

2. Se i iCloud

Denne metode vil garantere, at filen åbnes med det meste, hvis ikke hele dens layout og indhold intakt. Den eneste ulempe er, at du skal oprette et iCloud eller et Apple ID for at bruge det.

Log ind på iCloud med dit Apple-id.
Klik på Keynote-appen.
Klik på upload-ikonet.
Vælg .KEY-filen, og upload den.
Når den er uploadet, vil du være i stand til at åbne den i iCloud (i din browser).

3. Konverter til PPTX-format

Hvis du ikke bare ønsker at åbne filen KEY, men også at redigere den på Windows 10, skal du konvertere den til PPTX-formatet. Der er online apps, der kan gøre arbejdet; nogle arbejder, nogle gør ikke.

Besøg Cloud-konvertering.
Klik på Vælg filer.
Vælg og upload KEY-filen.
Vælg PPTX som formatet for at konvertere filen til.
Download det konverterede filformat.

4. Bed om en PPTX-fil

Keynote-filer kan ikke åbnes i PowerPoint, men du kan gemme dem som en PowerPoint-fil fra Keynote-appen. Bed den person, der sendte dig filen, om at gemme den som en PowerPoint. Følg disse trin for at gemme den som en PowerPoint-fil.

Åbn KEY-filen i Keynote.
Gå til Filer>Eksporter som.
Vælg PowerPoint fra menuen.
Vælg, hvor du vil gemme filen.

Konklusion

Du finder ikke mange præsentationer i KEY-formatet. Det er ikke så populært i PPTX- eller PDF-formatet til at dele præsentationer, hvorfor der er lidt redigeringsunderstøttelse for formatet. Du vil være i stand til at se filen i iCloud, men hvis du har brug for at redigere den på Windows 10, er det bedst at konvertere filen fra Keynote-appen.