Sådan åbner du en Numbers-fil i Excel

Apple har en produktivitetspakke, iWork, som inkluderer en regnearksapp kaldet Numbers. Det har sit eget filformat til at gemme filer, selvom det understøtter CSV. En Numbers-fil har sit eget proprietære format, hvilket betyder, at det ikke bliver nemt at åbne eller redigere den, hvis du ikke har adgang til en Mac og Numbers-appen.

tal i excel

Numbers-fil i Excel

Numbers er ret populært, men det har ikke nær det samme antal brugere, som Microsofts Excel har. Excel er tilgængelig til både macOS og Windows 10, hvilket betyder, at det er langt mere sandsynligt, at det bliver brugt end Numbers-appen. Hvis du har en .NUMBERS-fil og skal åbne den i Excel, vil du opdage, at formatet ikke er kompatibelt. Excel vil forsøge at åbne eller reparere filen, men den vil ikke være i stand til at gå.

  Sådan søger du hurtigt efter emoji på en iPhone eller iPad

Eksporter Numbers-fil til Excel

Hvis du vil åbne en Numbers-fil i Excel, skal du først konvertere den. Dette er kun pålideligt muligt, hvis du har adgang til en Mac, og Numbers-appen er installeret på den.

Åbn Numbers-filen i Numbers-appen.
Gå til Filer>Eksporter>Excel.
Gem filen i Excel-format.
Åbn den eksporterede fil.

Åbn i iCloud

Selvom du ikke kan åbne en Numbers-fil i Excel eller i Google Sheets, kan du stadig åbne den online i iCloud. Du skal bruge et Apple ID, men du behøver ikke at eje en Mac.

Besøg iCloud.
Log ind med dit Apple-id.
Vælg Numbers-appen.
Klik på upload-ikonet.
Vælg Numbers-filen, og upload den.
Når den er uploadet, kan du åbne filen i din browser.

  Sådan laver du en erinringsvideo på iPhone

Online konverteringsværktøjer

Der er online konverteringsværktøjer, der hævder, at de kan konvertere en Numbers-fil til en Excel-fil. De virker måske eller ikke. De kan muligvis konvertere en fil, men om den konverterede fil åbner i Excel eller ej, er en anden historie. Hvis det åbner, er der en god chance for, at nogle data går tabt.

Konklusion

Numbers-appen og Numbers-formatet er proprietære, hvilket betyder, at der ikke er meget, du kan gøre ved det. Apple forbeholder sig retten til at beholde formatet så eksklusivt, som det ønsker, og det vil sandsynligvis beholde det så eksklusivt, som det kan. Det er kendt at gøre det. Hvis du har modtaget en Numbers-fil, og du skal åbne den i Excel, skal du bede afsenderen af ​​filen om at konvertere den for dig. Konverteringsværktøjet er indbygget i appen, så det er ikke svært.

  Hvor mange sexforbrydere bor i nærheden af ​​dig?