Sådan åbner du Apps-listen på Windows 11

Microsoft er ikke færdig med at eksperimentere med startmenuen. Startmenuen i Windows 8 var intet mindre end en katastrofe og blev en af ​​de værste kritikpunkter af operativsystemet. Microsoft måtte til sidst ‘fixe’ det, men Windows 11 har en ny startmenu, som er forskellig fra startmenuen i Windows 10, Windows 8 og Windows 7. For brugere vil der være en indlæringskurve og muligvis noget, der raser.

Appliste på Windows 11

Appliste på Windows 11

Startmenuen på Windows 11 er anderledes, men den har stadig en Apps-liste, dvs. en liste over hver enkelt app, der er installeret på systemet. Brugere kan klikke og app for at åbne den. Tricket er at finde ud af, hvordan du får adgang til listen over apps.

Åbn listen over apps på Windows 11

Apps-listen er nem at få adgang til, men ikke så let at finde, fordi det nye startmenuvindue 11 stadig viser fastgjorte apps (fliser er ikke længere en ting).

Klik på knappen Start eller Windows på proceslinjen for at åbne menuen Start.
Klik på Alle apps i øverste højre hjørne.
Du vil se Apps-listen. Rul gennem det, og vælg en app, der skal åbnes.

Apps liste hurtigopkald

Startmenuen på Windows 11 er anderledes, men den har stadig funktioner fra Windows 10 Startmenuen. Hurtigopkaldet er overført. Hvis du klikker på et bogstav på applisten, f.eks. A, vil du blive ført til hurtigopkaldet. Klik på et andet bogstav, f.eks. F, og du springer til sektionen af ​​apps, der starter med bogstavet F. Det gør browsing betydeligt nemmere.

Hent Windows 10 Startmenu i Windows 11

Der er et registreringshack, der var i stand til at gendanne Windows 10-startmenuen i Windows 11. Mens det virkede på det tidspunkt, er det blevet blokeret af Microsoft. Dette er ikke uventet, og du vil sandsynligvis se dette ske med masser af andre registreringsrelaterede tweaks, der vil blive opdaget, mens Windows 11 er i beta.

På det tidspunkt, hvor Windows 11 bliver gjort tilgængeligt for offentligheden, vil det fungere meget anderledes, end hvordan det gør nu under forhåndsvisningsfasen.

Konklusion

Startmenuen i Windows 11 er opdelt i sektioner med fastgjorte apps, der vises øverst i en rullebar. Denne sektion kan rulles, hvilket betyder, at fastgørelse af en app til startmenuen vil miste sin nytte noget. Når du har en for mange apps fastgjort til Start-menuen, vises de på den næste ‘side’, og brugerne bliver nødt til at rulle for at åbne dem. Mapper eller appgrupper er også blevet fjernet. Lad os håbe, at søgelinjen fungerer godt nok til at konkurrere med Spotlight på macOS. Hvis det gør det, kan du finde på at bruge det til at åbne apps.