(RETTET) Google Meet-mikrofon virker ikke, “Fra på grund af opkaldets størrelse”

En af begrænsningerne ved onlinemøder er båndbredde. Ikke alle onlinemødeværktøjer kan håndtere flere lyd- og/eller videostreams på én gang. Apps skal administrere flere streams, holde dem alle adskilt, holde kvaliteten af ​​opkaldet anstændig og rumme nye deltagere, der deltager.

Google Meet-mikrofon virker ikke?

Google Meet er en af ​​de mange populære apps, der bruges til onlinemøder i øjeblikket. Det er et robust værktøj, der tilbyder baggrundssløring, billed-i-billede-tilstand og møder med op til 100 deltagere. Det er også gratis, hvilket gør det mere tilgængeligt for mange mennesker.

  Sådan ændrer du, om nye iMessage-samtaler bruger dit telefonnummer eller din e-mail-adresse

Google Meet er ligesom ethvert andet onlinemødeværktøj, der skal administrere et stort antal lyd- og videostreams i et opkald. Hvis du deltager i et Google Meet-møde, og du ser meddelelsen “Mic er slukket på grund af opkaldets størrelse”, er det ikke noget at bekymre sig om, og løsningen er enkel.

Hvordan rettes “Mic er slukket på grund af størrelsen af ​​opkaldet”?

Slå mikrofonen til

Google Meet slår automatisk mikrofonen fra for deltagere i et møde, når deltagerantallet overstiger 5. Dette er ikke en svær blokering; som bruger kan du slå mikrofonen til ved at klikke på mikrofonikonet.

  Opret nemt symbolske links fra en GUI i stedet for kommandolinjen

Hvordan det virker

I et Google Meet-møde vil de første fem brugere deltage med deres mikrofoner på. Den sjette person, der deltager i mødet, bliver slået fra, og de vil se meddelelsen “Mic er slukket på grund af opkaldets størrelse”. Alle efterfølgende brugere, der deltager i mødet, vil ligeledes blive slået fra, og de vil også se den samme besked.

I alle tilfælde kan den bruger, der automatisk er blevet slået fra, slå mikrofonen til.

Hvorfor ignorerer Google Meet brugere

Google Meet dæmper brugere, fordi jo flere brugere, der deltager i mødet, jo mere ‘støj’ vil en aktiv mikrofon skabe i samtalen. Det er bedst at slå lyden fra for en bruger og give dem mulighed for selv at slå lyden til, når de har noget at sige. Det kan også hjælpe med at administrere båndbredden til opkaldet nemmere.

  Sådan tilføjer du Tilt Shift-effekt til billeder på din iPhone

Konklusion

Der er ingen mulighed for at deaktivere denne funktion. Hvis du rutinemæssigt holder møder med mere end fem brugere, er det en god idé at lade andre deltagere vide, hvorfor de bliver slået fra ved indgangen, og at de selv kan slå lyden til, når de vil. Google Meet giver alle mulighed for at slå deres mikrofon fra og vil ikke slå andre brugere kraftigt fra, så du kan tale. Når det er sagt, er det god online mødeetikette at slå lyden fra din mikrofon, hvis du ikke er den, der taler.