(RETTET) Affinity Designer reagerer ikke på Windows 10

Adobes apps fungerer på en abonnementsmodel. Det er ikke billigere end at købe apps på forhånd, da et abonnement er en løbende udgift, som du betaler, så længe du bruger apps. På et tidspunkt blev abonnementet dyrere, end hvad en engangslicens ville have kostet, hvis Adobe var blevet ved med at tilbyde dem. Hvis du ikke bruger Adobe-apps hver dag, men alligevel bruger dem ofte nok, vil abonnementet virke dyrt.

I lyset af Adobes abonnementsmodel for alle dets apps har brugerne ledt efter alternativer, og Affinity tilbyder en af ​​de bedste. Affinity har en app til at konkurrere med Adobes Illustrator kaldet Affinity Designer. Det er en fremragende app, der koster $25 for en enkelt desktop-licens. I øjeblikket er appen halveret, og den leveres med en 90-dages gratis prøveperiode.

  Sådan aktiverer og deaktiverer du skyggen i Windows 10

Affinity Designer svarer ikke

Affinity Designer er en stabil app, og den kan arbejde med store filer, inklusive dem, der er oprettet i Adobe Illustrator. Du behøver ikke at logge ind på en tjeneste for at bruge den, og den kører ikke yderligere/unødvendige tjenester i baggrunden, når den kører. Dette gør den ret let, men den er ikke immun over for problemer.

Hvis Affinity Designer ikke åbner, åbner, men stopper med det samme, eller holder op med at svare, så snart du begynder at redigere en fil, kan du prøve rettelserne nedenfor.

Afinstaller og geninstaller Affinity Designer

Problemer med Affinity Designer kan have at gøre med, at appen ikke installeres eller opgraderes korrekt. Dette kan ske, hvis installationen eller opgraderingen blev afbrudt af en bruger eller af en anden systemproces. Prøv at afinstallere og geninstallere appen.

  Hvad gratis opgradering til Windows 10 betyder for dig

Åbn Kontrolpanel.
Gå til Programmer>Afinstaller et program.
Vælg Affinity Designer, og klik på knappen Afinstaller øverst.
Tillad appen at afinstallere.
Hent og installer Affinity Designer.

Bemærk: Hvis du har mistet din produktnøgle til Affinity Designer, skal du logge ind på din konto på Affinity-webstedet. Klik på din profil øverst til højre, og vælg Min konto>Downloads og produktnøgler.

Gå tilbage til ældre version

Affinity opdaterer sine apps fra tid til anden, men ikke alle opdateringer fungerer så godt som den ældre version. Hvis du har opgraderet Affinity Designer, og den nye version giver problemer, er det nemt at gå tilbage.

Åbn Kontrolpanel.
Gå til Programmer>Afinstaller et program.
Vælg Affinity Designer, og klik på Afinstaller.
Når appen er blevet afinstalleret, skal du besøge Affinity Designer downloads side.
Download den version, der kørte uden problemer på dit system.
Kør filen og installer den ældre version af Affinity Designer.

  Populær Android Content Transfer App Pushbullet kommer til Windows

Tjek filen for problemer

Affinity Designer kan håndtere filer oprettet i Adobe Illustrator, dog kan der være undtagelser. Tjek, om Affinity Designer kører uden problemer, når du tilgår eller åbner andre filer. Hvis den kun har problemer med en bestemt fil, ligger fejlen muligvis ikke hos Affinity Designer. Tjek filen for komponenter, f.eks. skrifttyper eller pensler eller objekter, der kan forårsage problemer, og prøv at fjerne dem ved at bruge en anden app.

Konklusion

Affinity tilbyder nogle af de bedste alternativer til Adobes produkter. De er alle engangskøbsapps, deres prisskilte er rimelige og langt mere overkommelige end noget Adobe-produkt nogensinde har været. De tilbyder ikke hver eneste funktion, som Adobe gør. Affinitys apps er bestemt lettere med hensyn til funktioner, men til lejlighedsvis til hyppig brug er de en fremragende mulighed.