Ret WhatsApp-filformat, der ikke understøttes på Android

Nogle gange, når du prøver at sende en fil fra WhatsApp, kan du se en fejl, der angiver, at dette filformat ikke understøttes WhatsApp. Dette er et almindeligt problem og kan opstå med en fil, der ikke understøttes af WhatsApp-software. Denne fejl kan dog også forekomme med normale filer på grund af andre underliggende problemer med WhatsApp-programmet. Fejlen WhatsApp-filformat, der ikke understøttes, kan løses ved at bruge et par effektive metoder. Du kan også bruge forskellige filkonvertere til at løse problemet. I denne vejledning vil vi diskutere årsagerne og metoderne til at løse denne fejl.

Sådan rettes WhatsApp-filformat, der ikke understøttes på Android

Fortsæt med at læse for at vide for at løse dette filformat understøttes ikke i WhatsApp-fejl i detaljer.

Hvilke filformater understøttes af WhatsApp?

WhatsApp er en populær beskedapplikation, der giver brugerne mulighed for at dele mediefiler med deres kontakter. WhatsApp understøtter store mediefilformater for bedre og direkte kommunikation mellem enkeltpersoner og gruppechat. Følgende er en liste over alle de store filformater, der understøttes af WhatsApp.

  • Billede: JPEG, PNG, JPG

  • Dokument: XLS, PDF, XLSX, DOCX, DOC, PPTX og PPT.

  • Video: MP4 (WhatsApp understøtter ikke MP4-filer uden lyd).

  • Lyd: MP3, AMR, .opus

Hvis din fil er i et andet format, kan du modtage problemer såsom WhatsApp-videoformat, der ikke understøttes.

Årsager til WhatsApp-filformat ikke understøttet fejl

Der kan være forskellige årsager til, at WhatsApp MP4 ikke understøttes fejl på din enhed. Nogle af de mulige fejl er nævnt her.

  • Et ikke-understøttet filformat kan forårsage denne fejl under uploads og downloads.
  • Ukorrekt filplacering på din enhed er også forbundet med denne fejl.

  • Ukorrekte dato- og klokkeslætsindstillinger er også nogle gange ansvarlige for problemer med ikke-understøttede filformater på WhatsApp.
  • En forældet version af WhatsApp er også ansvarlig for, at dette filformat ikke understøttes WhatsApp-fejl.
  • Forskellige problemer, såsom forkert installation af WhatsApp på din enhed, kan også forårsage denne fejl.

I den følgende vejledning vil vi diskutere metoder til at løse dette filformat er ikke understøttet WhatsApp-fejl.

Bemærk: Da smartphones ikke har den samme indstillingsmulighed, og de varierer fra producent til producent, skal du derfor sikre dig de korrekte indstillinger, før du ændrer evt. Følgende metoder er fra Moto G(60) smartphone.

Metode 1: Brug ikke ikke-understøttet filformat

Nogle gange, når du modtager en fil på WhatsApp, kan du muligvis ikke downloade filen på din enhed. Når du modtager en fil i et format, der ikke understøttes af WhatsApp-software, vil WhatsApp ikke være i stand til at downloade filen på din enhed. Hvis du har modtaget en lignende fejl, bør du overveje at tjekke filformatet. Hvis filformatet ikke understøttes af WhatsApp, kan du prøve at konvertere filen til et understøttet filformat.

Metode 2: Reparer korrupt SD-kort

Dette problem kan også være forårsaget af et korrupt SD-kort. Som et resultat, hvis du bruger et SD-kort til ekstra lagerplads, skal du sørge for, at det er i god stand. Du kan prøve at formatere dit SD-kort og løse dette problem. Se vores guide til reparation af beskadiget SD-kort. Hvis det ikke hjælper, kan du overveje at udskifte dit kort med et nyt.

Metode 3: Skift filplacering

Nogle gange kan WhatsApp-filformat, der ikke understøttes, være forårsaget af en forkert filplacering. Derfor, hvis du modtager en ikke-understøttet filformatfejl, kan du prøve at løse WhatsApp-videoformat, der ikke understøttes, ved at ændre placeringen af ​​den problematiske fil på din enhed. Du kan ændre filplaceringen på din enhed fra filhåndteringen. Følg disse enkle trin for at ændre en fils placering på din telefon for at rette WhatsApp MP4 ikke understøttet fejl.

1. Åbn Filer fra telefonmenuen.

2. Naviger til den problematiske fil.

3. Tryk på ikonet med tre prikker, og tryk derefter på indstillingen Flyt til.

4. Naviger til den mappe, hvor du vil flytte den problematiske fil.

5. Tryk på Flyt hertil.

Hvis denne metode ikke hjælper med dette filformat er ikke understøttet WhatsApp fejl, og problemet forbliver med WhatsApp, prøv den næste metode.

Metode 4: Skift indstillinger for dato og klokkeslæt

Hvis indstillingerne for dato og klokkeslæt er forkerte på din enhed, kan din telefon have problemer med at oprette forbindelse til WhatsApp-servere. Dette kan forårsage forskellige forbindelsesfejl med WhatsApp. Du kan også bemærke ikke-understøttede filformatproblemer med WhatsApp. Prøv derfor at rette de forkerte dato- og klokkeslætsindstillinger på din telefon for at løse problemet.

1. Åbn Indstillinger fra telefonmenuen.

2. Find og tryk på System.

3. Tryk her på Dato & tid.

4. Tryk på Dato, og vælg derefter den korrekte dato fra kalenderen.

5. Tryk nu på Tid, og indstil den korrekte tid fra uret.

Bemærk: Du kan også indstille datoen og klokkeslættet automatisk ved at trykke på knappen Indstil tid automatisk for at løse problemet med WhatsApp-videoformat, der ikke understøttes.

Metode 5: Brug tredjeparts filkonvertere

Hvis filen faktisk er i et format, der ikke understøttes af WhatsApp, kan du prøve at konvertere filen til et format, der understøttes af WhatsApp for at løse problemet med WhatsApp-filformat, der ikke understøttes. Der er forskellige billed-, video- og dokumentformater, der kan bruges til at gemme en fil. Det er dog ikke alle formater, der understøttes af WhatsApp. Tidligere diskuterede vi en liste over filformater, der understøttes af WhatsApp. Derfor, hvis der er en fil i et format, der ikke understøttes af WhatsApp, kan du prøve at konvertere formatet ved hjælp af en tredjeparts filkonverter for at løse problemer, såsom WhatsApp MP4, der ikke understøttes. Der er hundredvis af online-konvertere, der kan bruges til at konvertere en fils format, så den kan sendes via WhatsApp.

Metode 6: Opdater WhatsApp

Hvis de tidligere metoder ikke virker, og dette filformat ikke understøttes. WhatsApp-problemet forbliver, bør du overveje at opdatere appen. Et forældet WhatsApp-program kan forårsage forskellige problemer, såsom lagringsproblemer, chatproblemer, video- eller taleopkaldsproblemer og også det ikke-understøttede filproblem. Opdatering af appen fjerner også fejl og andre fejl, der kan forårsage forskellige fejl på WhatsApp. Du kan følge disse enkle trin for at opdatere WhatsApp på din enhed.

1. Åbn Google Play Butik fra telefonmenuen.

2. Skriv WhatsApp i søgefeltet, og søg efter det.

3. Find og vælg WhatsApp fra søgeresultaterne.

4. Tryk her på Opdater.

5. Vent på, at opdateringen installeres, og åbn derefter WhatsApp.

Metode 7: Geninstaller WhatsApp

Når WhatsApp ikke fungerer korrekt, og fejl og andre appproblemer får problemet til at fortsætte, kan det være en god idé at løse problemet ved at geninstallere WhatsApp. Geninstallation af WhatsApp løser forskellige underliggende problemer med applikationen. Følg disse enkle trin for at geninstallere WhatsApp på din enhed.

1. Find WhatsApp i telefonmenuen, og tryk længe på app-ikonet.

2. Træk nu WhatsApp og slip det på indstillingen Afinstaller.

3. Bekræft afinstallation.

4. Åbn nu Google Play Butik, og søg efter WhatsApp fra søgelinjen.

5. Vælg WhatsApp fra søgeresultaterne, og tryk på Installer.

6. Vent på, at installationen er færdig, og åbn derefter WhatsApp.

Ofte stillede spørgsmål (ofte stillede spørgsmål)

Q1. Hvorfor kan jeg ikke sende en fil på WhatsApp?

Ans. Hvis filformatet på filen ikke understøttes af WhatsApp-software, kan WhatsApp muligvis ikke indlæse filen.

Q2. Hvad betyder ikke-understøttet filformat?

Ans. Et ikke-understøttet filformat er et, der ikke understøttes af et program, software eller app. Dette betyder, at programmet ikke vil være i stand til at indlæse denne særlige fil på din enhed.

Q3. Hvordan løser jeg ikke-understøttede filformatproblemer på WhatsApp?

Ans. Der er et par effektive metoder til at løse denne fejl. Du kan løse app-relaterede problemer eller prøve en online filformatkonverter for at ændre formatet.

Q4. Hvilke lydfiler understøttes af WhatsApp?

Ans. WhatsApp understøtter lydfilformaterne MP3, AMR og .opus.

Q5. Hvilke billedfiler understøttes af WhatsApp?

Ans. Det understøtter JPEG, PNG og JPG billedfilformater.

***

Vi håber, at denne vejledning var nyttig, og du var i stand til at løse WhatsApp-filformat, der ikke understøttes på din enhed. Fortæl os venligst om dine spørgsmål og eventuelle forslag i kommentarfeltet nedenfor.

  WhatsApp Ring til UAE og Dubai