Ret Forza Horizon 4 Denne app kan ikke åbne fejl

Forza Horizon 4 er et af de bedste bilspil, der findes på internettet i dag. Alligevel står nogle brugere over for flere problemer som Forza Horizon 4, denne app kan ikke åbne fejl, når du åbner spillet. Hvis du også står over for den samme FH4, kan denne app ikke åbne fejl på din pc, du er på det rigtige sted! Denne vejledning koncentrerer sig om fejlfinding af hacks, der vil hjælpe dig med at rette denne app kan ikke åbne fejl på Windows 10 PC.

Sådan rettes Forza Horizon 4 Denne app kan ikke åbne fejl

Der er ingen specifik grund, der udløser Forza Horizon 4, denne app kan ikke åbne problemet. Alligevel har vi analyseret adskillige onlinerapporter og diskussionsplatforme og oplistet de mulige faktorer, der forårsager problemet på din Windows 10-pc.

  • Systemkravene til spillet er ikke opfyldt.
  • Et eller andet baggrundsprogram blokerer spillet.
  • Du bruger ikke administratorrettigheder for at spillet kan fungere funktionelt.
  • Den korrupte Windows Store-cache forhindrer spillet i at blive åbnet.
  • Upassende indstillinger for dato og klokkeslæt.
  • Spillet er ikke sat til høj prioritet, og din pc har høj ydeevne i strømindstillinger.
  • Grafikdriverne på din pc er ikke kompatible.
  • Antivirus- eller firewallprogram på din pc forhindrer spillet i at starte normalt.
  • Microsoft Visual C++-pakker er ikke i den nyeste version.

Her er nogle effektive fejlfindingsmetoder, der hjælper dig med at rette FH4, denne app kan ikke åbne fejl på din Windows 10-pc.

Metode 1: Grundlæggende fejlfindingstrin

Følgende er nogle af de grundlæggende metoder til at løse problemet.

1A. Sørg for, at pc’en opfylder spilkravene

Flere brugere har rapporteret, at Forza Horizon 4 denne app ikke kan åbne et problem opstår på din pc, når systemkravene ikke opfyldes af spillet. Før du downloader nogen app/spil på din enhed, skal du sørge for, at din pc opfylder minimumskravene til appen. For at kende minimumskravene til enhver app skal du tjekke dens officielle hjemmeside. Du skal kontrollere tre aspekter af krav: Grafikkort, DirectX og systemkrav.

Her er kravene til din pc som forventet af Forza Horizon 4.

MINIMUM KRAV
ANBEFALET KRAV
CPU
Intel i3-4170 @ 3,7Ghz ELLER Intel i5 750 @ 2,67Ghz
Intel i7-3820 @ 3,6Ghz
vædder
8 GB
12 GB
OS
Windows 10 version 15063.0 eller nyere
Windows 10 version 15063.0 eller nyere
VIDEO KORT
NVidia 650TI ELLER NVidia GT 740 ELLER AMD R7 250x
NVidia GTX 970 ELLER NVidia GTX 1060 3GB ELLER AMD R9 290x ELLER AMD RX 470
PIXEL SHADER
5,0
5.1
VERTEX SHADER
5,0
5.1
DEDIKERET VIDEO RAM
2 GB
4 GB

  Sådan installeres MongoDB Compass på Ubuntu

1B. Luk Baggrundsopgaver

Adskillige baggrundsprocesser, der kører på din pc, kan forstyrre Forza Horizon 4-processer. Disse programmer kan bidrage til, at denne app ikke kan åbne fejl. Følg vores guide Sådan afsluttes opgave i Windows 10 for at afslutte alle baggrundsprocesser.

1C. Indstil korrekt dato og klokkeslæt

Forkerte indstillinger for dato og klokkeslæt på din computer kan bidrage til Forza Horizon 4 denne app kan ikke åbne fejl på Windows PC. For at synkronisere indstillingerne for dato, område og klokkeslæt på din Windows 10-computer skal du følge instruktionerne nedenfor.

1. Tryk på Windows + I-tasterne sammen for at åbne Windows-indstillinger.

2. Vælg nu indstillingen Tid og sprog som vist.

3. Derefter skal du på fanen Dato & tid sikre, at de to værdier Indstil klokkeslættet automatisk og Indstil tidszonen automatisk er slået til.

4. Klik derefter på Synkroniser nu som fremhævet ovenfor. Tjek, om Forza Horizon 4-problemet er løst eller ej.

1D. Bekræft integriteten af ​​spilfiler (på Steam)

Vi har set mange tilfælde, hvor spilfilerne enten mangler eller er korrupte, eller det havde ufuldstændige installationer. Brugere kan også opleve Forza Horizon 4, denne app kan ikke åbne fejl, hvis de bliver afbrudt af opdateringsprocessen, eller hvis spilfilerne flyttes. I denne metode åbner du Steam og bruger den indbyggede funktion til at verificere spillets integritet. Det vil blive erstattet, hvis applikationen finder noget. Følg trinene, der er diskuteret i vores vejledning, Sådan bekræfter du integriteten af ​​spilfiler på Steam.

Metode 2: Opdater eller geninstaller grafikdrivere

Hvis ovenstående metoder ikke virkede for dig, er det muligt, at du ikke har de korrekte grafikdrivere installeret på din computer. Drivere letter interaktionen mellem hardwaren og spillet og er de vigtige komponenter. Hvis driverne er korrupte eller forældede, kan det forårsage FH4 denne app kan ikke åbne fejl. Hvis du ikke ved, hvordan du skal opdatere grafikdriverne, skal du følge instruktionerne i denne vejledning 4 måder at opdatere grafikdrivere på i Windows 10.

Hvis opdatering af dine grafikdrivere ikke løste det diskuterede problem, så prøv at geninstallere grafikdriverne. Der er forskellige metoder til at geninstallere grafikdriverne på Windows. Hvis du er ny til at geninstallere grafikdriverne, skal du læse denne vejledning Sådan afinstallerer og geninstallerer du drivere på Windows 10 og følg instruktionerne der er givet.

Metode 3: Opdater Windows

Hvis din computer har nogen fejl, kan det forårsage FH4 denne app kan ikke åbne fejl, du kan blot rette dette ved at opdatere dit operativsystem. Følg trinene, der er givet i denne vejledning Sådan downloades og installeres Windows 10 Seneste opdatering, hvis du er ny til at opdatere din Windows 10-pc.

  Fjern iCloud-aktiveringslås med disse værktøjer

Kontroller, om problemet med Forza Horizon (FH4) på ​​pc er løst efter opdatering af Windows.

Metode 4: Deaktiver antivirus midlertidigt (hvis relevant)

Alle nye seneste opdateringer af spillet kan nogle gange blive forhindret af antiviruspakken. Antivirussoftware som Avast og Norton forhindrer højst sandsynligt enhver seneste opdatering af Windows, og det anbefales at deaktivere enhver tredjeparts eller indbygget antivirussoftware midlertidigt for at rette Forza Horizon 4, denne app kan ikke åbne fejl. Læs vores artikel om Sådan deaktiverer du antivirus midlertidigt på Windows 10, og følg trinene i vejledningen for at deaktivere dit antivirusprogram midlertidigt på din pc.

En gang, hvis du er i stand til at løse det diskuterede problem, skal du sørge for at genaktivere antivirusprogrammet, da et system uden en sikkerhedspakke altid er en trussel.

Metode 5: Indstil spilprocessen til høj prioritet

Præferencen for en applikation eller proces fortæller computeren vigtigheden, og om den skal foretrækkes frem for de andre, mens ressourcerne tildeles. Prioriteten for hvert program er normalt undtagen systemprocesserne som standard. Forza Horizon (FH4) indlæses muligvis ikke på din pc, hvis den ikke fik nok ressourcer.

1. Tryk på Ctrl + Shift + Esc-tasterne sammen for at åbne proceslinjen.

2. Søg nu efter Forza Horizon (FH4) processen.

3. Skift derefter prioritet til Høj prioritet og tjek om dette virker.

Bemærk: Skift prioriteten med stor forsigtighed, da en skødesløs ændring af processens prioritet kan gøre dit system ekstremt langsomt eller ustabilt.

4. Luk Task Manager, og genstart din computer og kontroller, om Forza Horizon (FH4)-fejlen på Windows 10-problemet er løst.

Metode 6: Indstil høj ydeevne i strømstyring

Du kan også optimere dit spil, når du indstiller dine højtydende strømplanindstillinger. Disse strømplaner er udviklet til at styre strømindstillingerne på bærbare indstillinger. Følg nedenstående instruktioner for at bruge højtydende strømplanindstillinger i dit system.

1. Tryk på Windows + I-tasterne sammen for at åbne Windows-indstillinger.

2. Rul nu ned på listen og klik på System som fremhævet nedenfor.

3. Vælg nu indstillingen Strøm og dvale, og klik på Yderligere strømindstillinger under Relaterede indstillinger. Se billedet.

4. Vælg nu indstillingen Højtydende under Høje ekstra planer som vist på billedet nedenfor.

Nu du har optimeret dit system, tjek om du kan rette denne app kan ikke åbne fejl eller ej.

Metode 7: Nulstil eller genregistrer Microsoft Store

Rydning af appen og cachen, der er knyttet til Microsoft Store, hjælper med at rette Forza Horizon 4, denne app kan ikke åbne fejl. Denne proces fjerner Windows Store-cachen, loginoplysninger, indstillinger og præferencer på din pc. Alligevel vil de apps, der er installeret fra Microsoft Store, blive bevaret på din Windows 10-computer.

  Fix Kan ikke tage skærmbillede på grund af sikkerhedspolitik

1. Tryk på Windows-tasten og skriv Microsoft Store, og vælg derefter indstillingen App-indstillinger.

2. Rul nu ned på skærmbilledet Indstillinger og klik på indstillingen Nulstil som fremhævet.

Bemærk: Dine appdata slettes, mens Microsoft Store nulstilles.

3. Bekræft nu prompten ved at klikke på Nulstil og genstart din computer.

Sandsynligvis vil nulstilling af Microsoft Store løse denne app kan ikke åbne fejl Windows 10 problem. Hvis du stadig står over for det samme, kan du overveje at omregistrere Microsoft-butikken som beskrevet nedenfor.

1. Tryk på Windows-tasten og skriv Windows PowerShell, og klik derefter på Kør som administrator.

2. Indsæt nu følgende kommandolinje i Windows PowerShell og tryk på Enter-tasten.

PowerShell -ExecutionPolicy Unrestricted -Command "& {$manifest = (Get-AppxPackage Microsoft.WindowsStore).InstallLocation + 'AppxManifest.xml' ; Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $manifest}

3. Vent, indtil kommandoerne er udført, og nu ville problemet være løst.

Metode 8: Reparer Microsoft Visual C++ Redistributable

Alternativt kan du prøve at reparere Microsoft Visual C++ Redistributable-pakkerne for at rette Forza Horizon 4, denne app kan ikke åbne fejl som anvist i vores guide Sådan repareres Microsoft Visual C++ Redistributable.

Metode 9: Geninstaller Microsoft Visual C++ Redistributable

Hvis den tidligere metode til reparation af Microsoft C++ Visual Redistributable ikke fiksede denne app kan ikke åbne fejl, så bliver du nødt til at geninstallere den redistributable. Følg de givne trin i vores guide Sådan geninstalleres Microsoft Visual C++ Redistributable for at geninstallere pakkerne igen.

Metode 10: Opdater DirectX

For at nyde en problemfri multimedieoplevelse på Forza Horizon 4-spillet skal du sikre dig, om DirectX er installeret, og det er opdateret til den nyeste version. DirectX hjælper dig med at forbedre den visuelle medieoplevelse for grafiske spil og applikationer, især. For at gøre det skal du følge vores guide, Sådan opdateres DirectX i Windows 10.

Tjek nu, om du kan rette fejlen i FH4.

Metode 11: Geninstaller Forza Horizon 4

Hvis ingen af ​​metoderne har hjulpet dig, så prøv at geninstallere spillet, hvis det er muligt. Alle indstillinger og konfigurationsopsætning vil blive opdateret, når du geninstallerer det, og derfor er der flere chancer for, at du ville opnå en rettelse til Forza Horizon 4 denne app kan ikke åbne problemet.

1. Tryk på Windows + I-tasterne sammen for at åbne Windows-indstillinger.

2. Klik nu på Apps-indstilling.

3. Søg nu og klik på Forza Horizon 4 og vælg Afinstaller.

4. Bekræft nu prompten, hvis nogen, og genstart pc’en, når du har afinstalleret Forza Horizon (FH4).

5. Download derefter spillet igen fra Microsoft Store.

Endelig har du geninstalleret Forza Horizon på din computer. Det ville have løst alle problemer forbundet med appen.

***

Vi håber, at denne vejledning var nyttig, og du kunne rette Forza Horizon 4, denne app kan ikke åbne fejl på din enhed. Fortæl os, hvilken metode der virkede bedst for dig. Også, hvis du har spørgsmål/forslag vedrørende denne artikel, så er du velkommen til at slippe dem i kommentarfeltet nedenfor.