Populær Project Management App Basecamp nu tilgængelig på Android

Hvis du har brugt mange projektstyringsapps, vil du højst sandsynligt være bekendt med Basecamp, et populært online projektstyringsværktøj. For dem, der ikke er bekendt med det, er Basecamp et premium-værktøj, der bruges af virksomheder og enkeltpersoner, der leder efter en måde at organisere deres opgaver og projekter på, tildele dem til andre i deres team, kommunikere med hinanden og holde styr på ideer og overholde deadlines. Tjenesten udgav en indbygget app til iPhone i begyndelsen af ​​2013 og næsten et år senere er den officielt kommet til Android Basecamp. Appen, som er tilgængelig gratis i Google Play Butik, giver brugerne mulighed for at få adgang til og administrere deres Basecamp-konto og holde sig ajour med deres Basecamp-projekter på farten. I lighed med dens webbaserede modstykke har mobilappen en enkel grænseflade og et sæt virkelig praktiske projektstyringsværktøjer.

Android-appen er gratis, men du skal have en betalt Basecamp-konto for at bruge den. Prisplanerne spænder i øjeblikket fra $20 til $150 pr. måned, en stor årlig pakke på $3000, der tilbyder ubegrænset brug af næsten alt, samt en 60-dages prøveperiode for dem, der vil prøve det, før de udskyder penge. Brugere, der er nye til Basecamp, bliver nødt til at tilmelde sig over nettet, da appen mangler en tilmeldingsmulighed på sin login-skærm.

Når du er logget ind, vil du være i stand til at få adgang til dine eksisterende projekter, skrive kommentarer til diskussioner, uploade filer og se fremskridt med aktuelle opgaver. Appen lader dig også oprette og administrere nye opgaver og opgavelister fra bunden. Navigationsmenuen, som kan trækkes ind fra venstre side af skærmen, giver dig mulighed for at navigere til forskellige områder af applikationen, nemlig en kalender, der viser daglige begivenheder, din Basecamp-profil samt din aktivitetstidslinje.

Udforsk Basecamp-sektionen lader dig oprette nyt indhold ved at trykke på knappen ‘+’ i øverste højre hjørne. Dette lader dig sende en ny besked, uploade en vedhæftet fil, oprette et tekstdokument, tilføje en begivenhed osv.

Du kan downloade Basecamp Android-appen gratis fra Play Butik via linket nedenfor.

Installer Basecamp fra Play Butik