Populær Android-app til filoverførsel Pushbullet kommer til iPhone

I denne tid, hvor vi har så dygtige fildelingstjenester, tvinger iOS mig stadig til at overføre filer til og fra en pc over arkaiske medier. Har du brug for hurtigt at sende et par skærmbilleder fra iOS til pc? Brug e-mail. Weblinks? Brug Pocket. Noter? Brug Evernote. To-do lister? Der er Evernote. Det er et meget spredt system, og ret irriterende, hvis du spørger mig. Jeg har set Pushbullet på Android som en potentiel løsning på dette problem i lang tid nu, og heldigvis er appen nu tilgængelig på iOS. Hvor godt fungerer det i Apples strammere app-økosystem? Lad os finde ud af det efter springet.

I modsætning til Android er der ingen Windows-side-app til Pushbullet på iOS. Det er i øjeblikket i åben beta; Pushbullet-teamet leder efter betatestere. Indtil videre bliver du nødt til at nøjes med den officielle Chrome-udvidelse og den officielle hjemmeside.

  Kan du bruge AirDrop på en Windows-pc eller Android-telefon?

Her er, hvad Pushbullet gør: det er det enestående svar på spørgsmålet: “Jeg skal dele XYZ fra mit skrivebord til min telefon, hvilken tjeneste skal jeg bruge?” Noter, billeder, to-do-lister, adresser, links – almindelige ting, egentlig. Men hvis noget ikke passer inden for definitionen af ​​de førnævnte datatyper, har du mulighed for at sende en hvilken som helst fil, så længe den er under 25MB.

Det er nemt at dele fra Chrome-udvidelsen. Højreklik på ethvert link, foto, fremhævet tekst, og du får mulighed for at sende det til din iPhone via Pushbullet. Højreklik på et tomt rum giver dig mulighed for også at sende et skærmbillede af den fulde fane, men det virkede ikke helt for mig under testen. For at dele filer og dine egne noter/to-do-lister skal du bruge Pushbullet.com.

  Den 8 bedste vejr-app til Android

På den anden ende er deling lige så let fra iOS til desktop. Du kan dele alle de førnævnte filtyper (fotos, noter, links), bortset fra – du ved – faktiske filer gemt på din enhed. Dette er ikke Pushbullets skyld, i betragtning af at Apple ikke eksponerer det underliggende iOS-filsystem for brugerne. Hvad Pushbullet kan gøre, er bestemt at være som ‘Filer’-app – blive filsystemet. Jeg føler, at jeg forlanger for meget fra holdet, men det er det, der skal til, for at dette bliver den sande løsning til hurtig fildeling.

Til testformål delte jeg skærmbilleder fra iOS til pc og links fra pc til iOS. Sidstnævnte fungerede godt, men førstnævnte var ikke helt så glat. Jeg var nødt til at sende skærmbillederne et efter et; e-mail eller Dropbox er stadig mere effektive på dette område.

  Sådan indstiller du din standard tekstapp på Android

Alligevel, selv i sin relativt underdrevne form (sammenlignet med Android-appen), er det en fremragende løsning til at dele grundlæggende filer til og fra iOS og pc.

Installer Pushbullet på iOS

Installer Pushbullet på Chrome

Sørg for at fortælle os, hvad du synes om Pushbullet ved at efterlade en kommentar i kommentarfeltet nedenfor.