Persist Forbedrer lydstyrkekontrol på Android gennem brugerdefinerede profiler

Sætter du din smartphone i lydløs tilstand, hver gang du kommer på arbejde? Vil du ikke forstyrre din sovende værelseskammerat med telefonens høje ringetone midt om natten? Hvis jeg har et rigtigt greb med Android, er det operativsystemets dårlige implementering af volumenstyring. Det giver dig ikke meget kontrol over de forskellige typer lyde, din enhed udsender, endsige oprette forudindstillinger som de gamle feature-telefoner fra Nokia eller Samsung. Hvis du gerne vil have lidt mere tilpasning til din rådighed, så giv Persist Volume Control et skud. Appen giver større kontrol over din Android-enheds akustik, hvilket giver dig mulighed for at indstille separate lydstyrkeniveauer for ringetonen, notifikationer, alarmer, medier, system, opkaldslyd osv., og oprette lydstyrkeforudindstillinger til forskellige situationer.

Persist, som navnet antyder, kører konstant i baggrunden og kan hurtigt startes ved at trykke på den vedvarende genvej, den føjer til meddelelsespanelet, som viser aktuelle lydstyrkeniveauer for alle syv slags lyd/lyde, og lader dig enten hoppe til app’ens hovedskærm eller til dens profilforudindstillinger. Hovedskærmen har en masse volumenskydere, en for hver type lyd. Kernefunktionen i appen er imidlertid profilens forudindstillinger.

Kort sagt, hvis du vil have mere tilpasning ud af Persist, så er sektionen Forudindstillinger vejen at gå. Forudindstillinger giver dig mulighed for at oprette forskellige profiler, så du kan aktivere dem under givne scenarier eller tidspunkt på dagen. Aftale, Standard, Nat og Stille kommer ud af boksen, og du kan tilføje nye, tilpassede profiler, der passer til dine behov.

For at oprette en ny profil skal du trykke på plusknappen øverst og give den et navn, du kan lide. Hvis du stadig er forvirret, så tag et kig på skærmbilledet nedenfor. Denne skærm lader dig tilføje og fjerne forskellige lydstyrketyper og parametre. Du kan simpelthen indstille individuelle ringetoner eller alarmlyde for hver type lyd.

Hver lydparameter kan tilføjes ved først at trykke på knappen ‘Tilføj indstillinger’ nederst og vælge lydtype fra den følgende menu. Du kan også vælge et ikon for en forudindstillet lyd blandt en håndfuld valgmuligheder.

Applikationen har også en betalt variant kaldet Persist+, der er annoncefri og tilbyder yderligere funktionalitet, herunder profilskiftautomatisering baseret på tid, dag og sted.

Installer Persist fra Play Butik (Gratis)

Installer Persist+ fra Play Butik (Betalt)