Pæne NFC-funktioner, men meget overpris

Nøgle takeaways

  • Pitaka MagEZ Car Mount Pro 2 fastgøres sikkert til dit instrumentbrætventilation og oplader din iPhone trådløst med MagSafe-teknologi.
  • Den unikke egenskab ved bilholderen er de tre indbyggede NFC-tags, der giver dig mulighed for at starte genvejshandlinger.
  • På trods af de innovative funktioner er bilholderen overpris og kan nemt udskiftes med Siri eller stick-on NFC tags.

Pitaka MagEZ Car Mount Pro 2 passer sikkert til dit instrumentbræts luftventil, griber magnetisk fat i din telefon, oplader med op til 18W og har endda tre indbyggede NFC-tags, som du kan skifte mellem. Desværre, selvom det lyder som det perfekte MagSafe-bilmontering, opkræver Pitaka en præmie for et tilbehør med adskillige ulemper og en manglende strømadapter.

Pitaka MagEZ Car Mount Pro 2

MagEZ Car Mount Pro 2 sikrer godt til enhver udluftning med en skraldeklemme, og MagSafe-puden holder din iPhone tilsluttet og oplader trådløst. Enestående giver en vippekontakt dig mulighed for at skifte mellem tre indbyggede NFC-tags, så du kan starte dine genvejshandlinger. Desværre er disse ikke nok til at retfærdiggøre den høje pris, og de kunne nemt kopieres med enten Siri eller nogle klæbrige NFC-tags.

Fastgørelsesmetode Skraldeudluftningsklemme

Telefonstørrelse Enhver Magsafe iPhone

Justerbar vinkel? Ja

Fordele

  • Sikker vedhæftning
  • MagSafe fungerer godt selv på ujævne veje og bliver ved med at lade op

Ulemper

  • Ingen carport USB-adapter inkluderet
  • NFC-tags er hårdkodet med en URL og har brug for en tredjepartsapp til at slette dem
  • Alt for dyrt i forhold til det, der tilbydes

Hvad er der i æsken?

James Bruce / MakeUseOf

Indeni finder du MagSafe-beslaget, separat drejelig kugleventil, to gummikabelclips og et USB-C til C-kabel.

Bemærk fraværet af en egentlig carport/cigarettænderadapter. Det antages bare, at du har en USB-C-port et sted på dit dashboard. Det gør jeg ikke – og min bil er ikke så gammel (en 2014 Mitsubishi Outland PHEV). Heldigvis havde jeg en ældre oplader, der fulgte med mit nu ødelagte dashcam, men alligevel. Det faktum, at hverken et alternativt kabel til en USB-A-port eller en egentlig 12V bilportoplader er inkluderet i et bilophæng til $60, er forbløffende. Så du skal muligvis medregne yderligere $10 omkostninger for en USB-bilstrømadapter.

  Sådan slukker du for en iPad Pro

Montering af Pitaka MagEZ Car Mount Pro 2

James Bruce / MakeUseOf

MagEZ Car Mount Pro 2 har en sikker skraldeklemme. Sæt den bare i en lige luftåbning, sørg for, at den røde krog kan gribe fat i et af udluftningsbladene, og drej derefter skralden for at stramme den.

James Bruce / MakeUseOf

Jeg havde nogle problemer med at få clipsen til at låse på, og endte med at skulle montere den på hovedet, men den var sikker uanset. Dette ender i et kuglehoved, som EZMag-beslaget klikker på, hvilket giver dig fuld frihed til at justere vinklen.

James Bruce / MakeUseOf

Dette er den universelle version af beslaget, men Pitaka sælger også en Tesla Model 3/Y version fordi en Tesla selvfølgelig har unikke luftventiler.

NFC-handlinger

James Bruce / MakeUseOf

Den vigtigste unikke egenskab ved Pitaka MagEZ Car Mount Pro 2 i forhold til enhver anden generisk MagSafe bilmontering er inkluderingen af ​​tre omskiftelige NFC-tags. Hver kan tildeles en anden genvej eller automatisering, men det kan være lidt besværligt at skifte mellem dem, hvis du har fede fingre, som jeg gør.

James Bruce / MakeUseOf

Du bliver nødt til at stikke din negl derind og skifte mellem den indsatte kontakt. Du kan med et øjeblik se, hvilken der er indstillet i øjeblikket, da farven vil ændre sig; rød, hvid, derefter blå, henholdsvis til venstre, midten og højre. Hver af dem er et unikt tag, der kan tildeles en anden handling.

Som standard er hvert NFC-tag programmeret med en URL, der peger mod Pitaka-webstedet.

  Sådan downloader du en Chrome-udvidelse som en CRX-fil

Det er overraskende nemt at tildele disse handlinger ved at bruge den indbyggede genvejsapp på iOS. Android tilbyder lignende funktionalitet, selvom jeg ikke har testet det der.

Genveje kan være kraftfulde værktøjer, der udfører en række ikke-relaterede opgaver, venter på brugerinput og justerer vigtige systemindstillinger; men de kan også være fuldstændig ubrugelige, alt efter hvilken app du vil interagere med. For eksempel havde jeg håbet, at jeg kunne programmere et NFC-tag til at åbne Spotify og begynde at spille min yndlings Lo-Fi-playliste. Jeg nåede så langt som “åben Spotify.” Hverken Afspil eller Afspil en bestemt afspilningsliste understøttes i Spotify.

Det er ikke helt klart, hvem der har skylden her, men i betragtning af at der er en hel masse apps, der understøttes af genveje og automatisering, ville mit gæt være dovne Spotify-udviklere. At åbne appen er bedre end ingenting, formoder jeg.

Jeg tilføjede også en genvej, der ville åbne Maps og tilføje en ny destination til Home. Apples native apps har selvfølgelig meget bedre support.

I betragtning af de høje omkostninger og det faktum, at den omskiftelige NFC er en af ​​de få iøjnefaldende funktioner i Pitaka MagSafe Mount Pro 2, er det værd at prøve at oprette disse genveje eller automatiseringer, før du køber dette. Og husk, at du alligevel ikke har brug for NFC: en Siri-kommando er lige så funktionel.

Desværre, selv efter at have tilføjet en genvej til hvert NFC-tag, insisterede den stadig på at vise den åbne hjemmesidemeddelelse, når tagget blev tappet. Denne URL er hårdkodet i selve tagget og er ikke påkrævet, når en genvej udløses (som kun læser ID’et).

Der er en måde at løse dette på uden at ødelægge dine oprettede genveje: download gratis NFC Tools app. Du finder muligheden for at slette tag derinde under Andet. Gør dette for hvert tag, der kan skiftes, og den kodede URL vil blive fjernet. Det er et mindre irritationsmoment, og der er alligevel ingen grund til at dette skal programmeres ind. Pitaka instruktionerne til opsætning af genveje siger heller ikke, hvordan man fjerner URL’en, så jeg kan kun gå ud fra, at de faktisk ikke testede disse med en iPhone. Efter hvad jeg kan se, er dette ikke et problem på Android, som overskriver eksisterende oplysninger, når du opretter rutinen (Android-ækvivalenten til genveje).

  5 grunde til at bruge lyse data til proxy- og webskrabningsbehov

Skal du købe Pitaka MagEZ Car Mount Pro 2?

James Bruce / MakeUseOf

Pitaka MagEZ Car Mount Pro 2 er overpris. Det kunne jeg næsten tilgive, hvis den inkluderede en passende bilportoplader; men det gør den ikke. Den skiftende NFC-tag-funktionalitet er et smart unikt salgsargument, men retfærdiggør bestemt ikke prisen, og kan nemt erstattes af stemmekommandoer alligevel.

Fra et kernefunktionalitetssynspunkt sidder den godt fast på en luftventil, og min iPhone sad glad magnetisk der og ladet op ved hjælp af MagSafes kraft, selv gennem den gennemsnitlige ujævne Cornish-bane. Ingen problemer der. Men du finder konkurrerende MagSafe-bilophæng, der kan gøre det til den halve pris.

Spørgsmålet er så: vil du betale dobbelt så meget for nogle NFC-tags? Hvis du er desperat efter den funktionalitet (hvilket kan være fedt – hvis appen understøtter det), så er her halvtreds NFC-klistermærker til 13 USD – print dine egne pæne etiketter og plaster din bil med dem.

Som det er, er der ringe grund til at anbefale Pitaka MagEZ Car Mount Pro 2 frem for nogen af ​​de billigere konkurrenter. Det er ikke et fejlbehæftet produkt – det er bare ikke det værd.

Pitaka MagEZ Car Mount Pro 2

MagEZ Car Mount Pro 2 sikrer godt til enhver udluftning med en skraldeklemme, og MagSafe-puden holder din iPhone tilsluttet og oplader trådløst. Enestående giver en vippekontakt dig mulighed for at skifte mellem tre indbyggede NFC-tags, så du kan starte dine genvejshandlinger. Desværre er disse ikke nok til at retfærdiggøre den høje pris, og de kunne nemt kopieres med enten Siri eller nogle klæbrige NFC-tags.