Nu tilbyder browseren ren webbrowsing på Android med Flash-understøttelse

Der er ingen mangel på webbrowsere i Google Play Butik. Google Chrome er for eksempel et godt valg, hvis du vil have hastighed, en imponerende brugergrænseflade og masser af funktioner. Opera, Maxthon, Mercury og Next osv. er også gode alternativer til aktieudbuddet, der hver har deres egne fordele og ulemper. For et kig på det bedste fra flokken, tjek denne samling af browser-apps, som vi dækkede tilbage i 2013. Nu er Browser det nye barn på blokken, der giver en hurtig web-browsing-oplevelse som Chrome, men det, der adskiller den, er dens superlet design, der kun vejer et par kilobyte. Lad os se nærmere.

Brugergrænsefladen til Now Browser omfatter en Mercury-lignende fanelinje med et rent, minimalt udseende og et adressefelt nedenfor med en lille gearknap til højre for at få adgang til menuen. Det understøtter Flash-afspilning, tillader bogmærke og privat browsing.

Appen understøtter også forskellige typer bevægelser til navigation. Hvis du f.eks. stryger fra venstre mod højre, fører du dig fremad, mens det modsatte navigerer til den forrige side inden for samme fane. Hvis du dobbeltklikker et vilkårligt sted på en side, justeres zoomniveauet, så siden passer til skærmen, mens et langt tryk på en fane lukker den. Du kan også trykke længe på tilbage-knappen på din enhed for at afslutte browseren.

Ved at trykke på den lille gearknap, jeg nævnte tidligere, får du adgang til historie, bogmærker og deling i appen. Fra samme skærm kan du også starte en ny inkognito-session (privat browsing), tilføje den aktuelle side til bogmærker og navigere til Indstillinger.

Indstillingsskærmen rummer en masse indstillinger, som du kan justere i henhold til dine browserpræferencer. For eksempel kan brugeragenten ændres fra standard til desktop, mobil eller brugerdefineret, placeringsadgang, fuldskærmstilstand og Flash Player-support kan slås til eller fra. Bortset fra det kan du ændre standardsøgemaskinen, angive hjemmesidens URL og mere fra Avancerede indstillinger.

Nu har Browser også en Pro-variant, der har ekstra frynsegoder såsom X Connectionsave Mode, der sparer 3G-trafik, JavaScript-acceleration og mere. Vi har tilføjet Play Butik-links til begge versioner nedenfor.

Installer nu browseren fra Play Butik (Gratis)

Installer Now Browser Pro fra Play Butik (Betalt)