Moodies til iPhone analyserer humør og følelser fra din stemme

Vi ved alle, hvor lille en rolle egentlige ‘ord’ spiller, når de kommunikerer vokalt med andre mennesker. Non-verbale signaler indkapslet af kropssprog og den nøjagtige tone i din stemme betyder meget mere! Det er dog det, vi kender som mennesker, da denne funktion er indbygget hos os alle. Hvad hvis computere kunne analysere vores humør ved hjælp af vores stemme?

Udviklet af Beyond Verbal, et firma centreret omkring udvikling af software til følelsesanalyse baseret på rå stemmeinput, ‘Moodies’ er en ny iOS-app, der hævder at registrere dit humør bare ved, hvordan du taler, og det også på under 20 sekunder! Moodies er afhængig af Beyond Verbals egen patenterede cloud-baserede følelsesanalysemotor til at udføre alt det hårde arbejde; selve appen fungerer som en slags kanal.

For at teste appen ordentligt lod jeg den analysere to forskellige monologer fra to forskellige film.

Den første er, da Tom Cruise bryder sammen og begynder at råbe vredt i beruset tilstand efter at have indset, at han ikke kan vinde retssagen i ‘A Few Good Men’. Moodies opdagede, at hans karakter havde følelser af dominans og overlegenhed, at han ikke kunne lide andre og var meget dømmende.

For det andet tilfælde lod jeg den lytte til Morgan Freemans monolog omkring slutningen af ​​’The Shawshank Redemption’, hvor han diskuterer, hvordan hovedpersonen undslipper Shawshank Prison og fanger dens korrupte vagtchef. Moodie sagde, at Freemans karakter er ensom, føles hjælpeløs og angerfuld.

Moodies kommer med to forskellige tilstande. Engangsmuligheden ‘Hurtig Analyse’ kan aktiveres ved at trykke på den røde ‘lyt’-knap, og så er der ‘Kontinuerlig Analyse’ til løbende at vurdere en persons humør, mens de bliver ved med at tale. Moodies viser dig en selvforklarende ‘Primær stemning’ sammen med en ‘sekundær stemning’ for en mindre udtrykt, men stadig detekteret stemning. Alle optagede stemninger gemmes i Vault, så du kan se din historie med appen. Du kan dele dine Moodies-resultater på Facebook, Twitter og via e-mail.

Selvom det ikke var 100 % nøjagtigt (Cruises karakter følte sig underlegen i situationen, ikke overlegen), registrerede den korrekt Freemans karakters humør. Freemans karakter siger selv, at Shawshank Prison føltes tom uden hovedpersonen, dvs. han følte sig ensom.

For Beyond Verbal er Moodies et proof-of-concept for at vise potentielle kunder, hvor godt de klarer sig med følelsesanalyse. For resten af ​​os er det en underholdende, men ikke helt brugbar gratis app at lege med.

Sørg for at fortælle os, hvad du synes om Moodies ved at efterlade en kommentar i kommentarfeltet nedenfor.

Installer Moodies fra App Store