Link Bubble til Android åbner links i appen i baggrunden

En undersøgelse fra 2012 udført af Google citerede, at flere og flere mennesker begynder at surfe på nettet på deres mobile enheder. Brugen af ​​smartphones og tablets er eskaleret markant i de seneste par år, og mobile webbrowsere er blevet en af ​​de mest brugte software. De er dog ikke de eneste måde, brugerne interagerer med internettet på på mobile enheder. Den nye og innovative app Link Bubble fra den australske udvikler Chris Lacy har til formål at strømline hele din mobile web-browsingoplevelse ved at gøre det nemmere at håndtere weblinks, som du støder på i enhver app.

Link Bubble lader dig åbne sådanne links i baggrunden, mens du fortsætter med at bruge din nuværende app i forgrunden. Hvorfor vil du gøre dette, spørger du? Nå, normalt, når du trykker på et link, skifter Android fra din nuværende app til standardbrowseren, hvor du skal vente på, at siden indlæses. Link Bubble, på den anden side, indlæser det link i en animeret flydende ‘boble’, så du kan fortsætte med at bruge andre apps i forgrunden eller endda vende tilbage til startskærmen.

  Få en advarsel, når dit kamera eller mikrofon er i brug [Android]

Når linket er færdig med at indlæse, kan du udvide boblen for at fylde skærmen og se den underliggende webside. Hvis du trykker på boblen igen, minimeres den, så du kan gå tilbage til det, du lavede. Boblen forbliver synlig på skærmen, og du kan trække den rundt til ethvert område på skærmen ligesom Facebook Messengers chathoveder. Kerneformålet her er at spare dig for at vente på, at disse sider indlæses, så du kan investere den tid i andre, vigtigere opgaver.

Den gratis version af appen kan kun opsnappe links fra en enkelt app ad gangen. Den betalte variant fjerner denne begrænsning.

  Sådan deaktiveres Smart Lock fra låseskærmen på Android

Yderligere handlinger kan udføres på den flydende boble, mens du trækker den rundt. Du kan trække det til boblerne i et af de øverste hjørner for at dele linket med andre apps efter eget valg, eller trække det til ‘x’-boblen i bunden for at fjerne det.

Link Bubble fører også en komplet log over den tid, der er blevet gemt, mens du åbner links ved hjælp af appen. Hvad mere er, giver det dig adgang til tidligere åbnede links fra appens historie, som også kan slettes fuldstændigt, hvis det er nødvendigt.

Der er en lille tandhjulsknap i øverste højre hjørne af appens startskærm, tryk på som giver dig adgang til appens indstillinger, hvorfra du kan angive appen, hvorfra du vil have Link Bubble til at opsnappe links, tilpasse øverst til venstre og øverst til højre linkdelingsbobler, skift inkognitotilstand og ryd private data.

  Overfør billeder og videoer mellem iOS, Android og pc med PhotoSync

Nedenfor finder du Play Butik-links til både gratis og professionelle versioner af Link Bubble.

Installer Link Bubble fra Play Butik (Gratis)

Installer Link Bubble Pro fra Play Butik (Betalt)