Komplet guide til at afholde og deltage i møder

Google Meet er Googles videokonferencetjeneste. Det er Google Hangouts omdøbt med en del forbedringer. Google Meet forbliver en webapp, dvs. der er ingen officielle desktop-klienter til tjenesten. Det er også gratis og en af ​​de mest brugte tjenester til hurtige, ad hoc eller planlagte møder.

Google Meet-selvstudie

Google Meet er let at bruge, hvad angår hosting eller deltagelse i et møde. Det tilbyder avancerede funktioner såsom præsentation, skærmoptagelse, skærmdeling og grundlæggende indstillinger til styring af lyd- og videoenheder. Kernen i tjenesten er nem at bruge.

Vær vært for et møde

Alle kan være vært for et Google Meet-møde. Som mødevært har du kontrol over, hvem der kan deltage i et møde, hvem der kan tale, og hvem der kan bortvises fra et møde.

  Hvordan "Unified Memory" fremskynder Apples M1 ARM Macs

Du behøver ikke en Google-konto for at være vært for et Google Meet-møde, og du behøver heller ikke at abonnere på en af ​​de betalte planer. Det er bedst at bruge Google Meet i Google Chrome.

Åbn en ny fane i Google Chrome.
Besøg Google Meet.
Klik på Nyt møde for at starte et nyt møde med det samme.
Vælg Start et øjeblikkeligt møde.

Når du bliver bedt om det, skal du tillade Google Meet at bruge mikrofonen og webcam via Google Chrome-meddelelsen.
Mødet starter.
Kopier mødeoplysningerne til din udklipsholder, og del dem med den, du vil invitere til mødet.
Når nogen deltager i mødet, vil du se en prompt, der spørger, om du vil tillade eller nægte personen adgang.

Planlæg et møde

At planlægge et møde svarer til at være vært for et øjeblikkeligt møde. Den eneste forskel er, at du vælger muligheden ‘Opret et møde til senere’ i stedet for indstillingen ‘Start et øjeblikkeligt møde’. Du får et link til mødet, og du kan starte det, når du vil.

  Kan din iPhone blive hacket?

Det genererede mødelink har ingen tid eller dato knyttet til sig. Det er et link, som du kan bruge, når du vil. Du kan bruge det med det samme, eller du kan bruge det en måned senere.

Deltag i et møde

Det er langt nemmere at deltage i et møde end at være vært for et. Du behøver ikke at logge ind med en Google-konto, og det er bedst at bruge Chrome.

Åbn en ny fane i Chrome.
Indsæt linket til et møde i URL-linjen, og tryk på Enter.
Giv Chrome og Google Meet adgang til din mikrofon og dit webcam.
Klik på Spørg for at deltage.
Vent på, at mødeværten giver dig adgang til mødet.

  Se alle r/videoer som en kanal, og spring over at klikke på links [Web]

Bemærk: Du kan ikke deltage i et Google Meet-møde, der ikke er startet. Fortæl mødeværten, at du venter på at blive lukket ind i mødet, hvis du ikke får svar. Hvis du forsøger at deltage i et møde, før det er startet, vil du blive hængende på skærmen ‘Spørger om at deltage’, indtil anmodningen timeout.

Administrer lyd og video

Du kan til enhver tid administrere/ændre lyd- og videoenheder under et møde.

Klik på knappen Flere muligheder (tre prikker).
Vælg Indstillinger.
Vælg fanen Lyd eller Video for at administrere enheder.

Konklusion

Google Meet har masser af andre funktioner, som du kan udforske. Vi har skrevet om nogle af de mere almindeligt brugte. Du burde nu vide, hvordan du starter eller deltager i et møde i Google Meet.