Karma Train er en iPhone Reddit-klient med en unik kortbaseret brugergrænseflade

Gennem årene har løbende forbedringer og udvidelser fra Alien Blues dedikerede udvikler gjort det muligt for den at blive den mest kraftfulde Reddit-klient til iOS. Men mens avancerede brugere elsker de ekstra funktioner, synes folk, der bruger Reddit til grundlæggende indholdsforbrug, at Alien Blue er for oppustet. Deri ligger en fantastisk mulighed for udviklere: at skabe en rimelig kraftfuld, men stadig letvægts Reddit-klient.

Karma tog er den seneste af flere alternative Reddit-klienter til iOS. Det tilbyder en unik brugergrænseflade, der gør god brug af den nye designtrend med at bruge ‘kort’ til at adskille stykker indhold. Hvert kort er et link/selvtekstindsendelse, som du hurtigt kan op- eller nedstemme fra hovedvisningen, trykke på titlen for at gå til linket, eller trykke på knappen ‘kommentarer’ for at læse alle kommentarerne.

  Sådan forbinder du Apple AirPods med Mac

Derudover tilbyder Karma Train nyttige bevægelser til visse handlinger. Stryg fra højre mod venstre på en kommentar afslører hurtige kommentarmuligheder, dobbelttryk på en kommentar minimerer den plus dens underordnede kommentarer, og dobbelttryk på en selvtekst udvider eller minimerer dens indhold. Jeg opdagede ved et uheld disse swipes, mens jeg testede appen på min iPhone 4S; forhåbentlig vil udvikleren inkludere en ordentlig tutorial om første lancering i fremtidige versioner.

Udover det understøtter det alle de grundlæggende Reddit-funktioner til at indsende links/selvtekster, indsende nye kommentarer, besvare kommentarer, stemme op/ned, sortere indlæg efter ‘Top’, ‘Hot’ osv., administrere subreddit-abonnementer, søgning, visning af seneste aktivitet og mere.

  Sådan åbner du Chrome Mobile-faner på dit skrivebord

Jeg har prøvet adskillige Reddit-klienter til iOS gennem årene, men jeg vender altid tilbage til Alien Blue. Mens jeg graver Karma Trains kortbaserede brugergrænseflade, gør manglen på så mange vigtige funktioner som nattilstand, adgangskodebeskyttelse, temaindstillinger og deling til ikke-iOS-standardtjenester det svært for mig at skifte til det.

Der er et stort potentiale i Karma Train og andre alternative Reddit-klienter til iOS. Alien Blue er dog stadig langt, langt foran på trods af klager over feature-bloat. Det er stadig værd at tjekke ud, da appen er tilgængelig i sin fulde form gratis, uden nogen annoncer.

Installer Karma Train fra App Store

  Sådan bruger du pegefelttilstand på iPhone og iPad til at vælge tekst

Sørg for at fortælle os, hvad du synes om Karma Train til iOS. Kender du til alternative Reddit-klienter, der er værd at tjekke ud?