Kan du slette et billede ud af flere på Instagram efter at have postet?

Instagram, en af ​​de mest udbredte sociale medieplatforme, gør det muligt for brugere at forbinde og kommunikere med enkeltpersoner over hele verden. Man kan bruge Instagram til at dele billeder, historier og andet indhold med deres følgere på en privat eller offentlig konto. Instagram-brugere er ansvarlige for de billeder og videoer, de poster. De er altid frie til at ændre tingene, som de finder passende. Som du ved, giver Instagram brugere mulighed for samtidigt at poste ti billeder eller videoer i et enkelt album, kendt som et karrusel-indlæg. Instagram refererer til opslag med flere fotografier som Carousel Posts, som brugere kan rulle igennem for at se hvert billede. Instagram lancerede for nylig en funktion som svar på anmodninger fra brugere, der var usikre på, hvordan man sletter et billede ud af flere billeder på Instagram. Er du en Instagram-bruger og spekulerer på, om du kan slette ét billede ud af flere på Instagram efter at have postet? Hvis du er en person, der leder efter mere information relateret til Instagram, så følg med indtil slutningen! Vi bringer dig en nyttig guide, der vil løse alle dine tvivl om, hvordan du sletter ét billede ud af flere på Instagram.

Kan du slette et billede ud af flere på Instagram efter at have postet?

Karrusel er en fantastisk måde at uploade en samling billeder på, men hvad nu hvis du vil fjerne et af billederne fra galleriet? Eller måske vil du ændre dit Instagram-billede, men er usikker på, hvordan du opnår det. Fortsæt med at læse videre for at finde ud af, om du kan slette ét billede ud af flere på Instagram efter at have postet detaljeret.

  Hvorfor slettede Instagram min konto?

Kan jeg slette én ud af flere på Instagram?

Ja. Du vil sandsynligvis ikke slette hele indlægget og starte forfra, hvis du ved en fejl inkluderer et billede, du ikke kan lide, i dit karruselopslag eller senere beslutter dig for at fjerne et enkelt billede fra indlægget. Forhåbentlig vil Instagram inkludere denne funktion i sidste ende, men i mellemtiden skal du være forsigtig med de billeder, du lægger i dine multi-billed-opslag. I denne artikel gennemgår vi nogle af dine muligheder for at nå dine Instagram-postmål.

Er der en måde at slette et billede ud af flere på Instagram?

Ja, førhen skulle du uploade hele karruselindlægget, hvis du ville fjerne ét billede fra det på Instagram. Heldigvis behøver du ikke længere at gøre dette, fordi Instagram har inkluderet et indbygget værktøj, der giver dig mulighed for at slette et billede fra en samling af billeder på appen. Denne guide vil undersøge, hvordan man sletter et billede ud af flere på Instagram uden faktisk at slette dem:

1. Start Instagram-applikationen på din Android og iOS enheder.

2. Naviger til den ønskede karrusel, hvorfra du vil fjerne billedet.

3. Tryk derefter på ikonet med tre prikker fra øverste højre hjørne af din skærm.

4. Tryk på Rediger i pop op-menuen.

5. Tryk på papirkurven for det ønskede billede, du vil slette.

6. Tryk på Slet i bekræftelses-popup’en.

Bemærk: Husk, at du stadig kan gendanne billedet op til 30 dage efter, at du har slettet det.

7. Tryk på Udført-ikonet i øverste højre hjørne for at gemme redigeringen.

  Sådan ved du, om nogen blokerede dig på Instagram

Hvor mange billeder kan du dele på Instagram på én gang?

Instagram-brugere kan publicere op til 10 fotografier eller videoer som et enkelt opslag i feedet ved at uploade op til 10 af hver. Nu, hvis du er usikker på, hvordan du indsender en video eller mange fotografier på Instagram. Her er en trin-for-trin tutorial, der viser dig, hvordan du uploader adskillige Instagram-fotografier og -videoer. Efter upload af karrusellen vil dit feed modtage en del af dit billede. Det første billede eller den første video fra dit indlæg vil blive vist på din profil sammen med en række prikker. Du kan stryge for at se de resterende billeder og videoer, du har lagt op, efter du har trykket på indlægget på din profil.

Kan du ændre rækkefølgen af ​​billeder på Instagram efter udsendelse?

Nej, du kan ikke ændre rækkefølgen af ​​billeder på Instagram efter udsendelse. Desværre, når du først har postet, vil Instagram ikke lade dig justere rækkefølgen af ​​dine billeder. Overvej at fjerne dit indlæg og begynde forfra, hvis du har lavet et indlæg med mange fotografier, men ikke er tilfreds med rækkefølgen af ​​dine billeder. Afhængigt af hvor længe indlægget har været live, kan du slette det. Tænk over, hvor vigtig ordren er for dig, hvis du allerede har set den få noget indpas med likes og kommentarer. Vær advaret om, at hvis du sletter et opslag, vil det engagement, du havde med det, også forsvinde. Hvis dine billeder kun har været online i kort tid, kan du hurtigt slette dem og sikre dig, at rækkefølgen af ​​det nye er korrekt.

Kan jeg tilføje endnu et billede til et eksisterende Instagram-indlæg?

Nej. Desværre, når først et billede er lagt ud, kan det ikke ændres. Et indlægs billede kan ikke ændres, efter at det er blevet offentliggjort, og du kan ikke tilføje ekstra billeder. Hvis du virkelig ønsker at uploade billeder, skal du sørge for at gøre det så hurtigt som muligt efter dit første opslag, fordi forsinkelse vil resultere i, at du mister engagement og skal starte forfra.

  Gennemse Instagram i et Pinterest-like-layout

Er det bedre at poste et billede eller flere billeder på Instagram?

Flere billedopslag på Instagram er betydeligt bedre end enhver anden posttype. Brugere på Instagram har mulighed for at offentliggøre op til 10 billeder eller videoer i et enkelt indlæg ved hjælp af karruselfunktionerne (flere billeder). Alle vil drage fordel af dette, men det vil især være mærker, der sigter på at øge engagementet. På Instagram har karruseller den højeste engagementsrate af ethvert andet postformat. Brands kan drage fordel af øget engagement samt Instagrams algoritmeoptimering ved at bruge en række forskellige postformater.

Selv med dette bevis på dets effektivitet, er det dog kun en lille del af mennesker, der gør brug af karruselposter. Nogle vil måske finde det uventet, at karruseller med 10 dias har de højeste engagementsrater, da besøgende skal gennemføre flere swipes for at se hele materialet. Selvom de er fordelagtige, bruger kun 6% af karruseller alle 10 dias.

Interessant nok kan Instagram kombinere både billeder og videoer, når de laver karruseller, som de omtaler som flere billedopslag. Ifølge forskning har karruseller, der inkluderer både billeder og videoer, større engagementsrater (2,33 %) end dem, der udelukkende har videoer (1,86 %) eller billeder (1,80 %).

Hvorfor viser Instagram et andet billede på et karruselindlæg?

Instagram-opslag, der indeholder adskillige fotografier eller videoer og kan ses ved at stryge til venstre, er kendt som karruseller. Instagram giver dig mulighed for at tilføje op til 10 billeder eller videoer til et enkelt karruselopslag. Instagram-karruselopslag giver mulighed for portræt-, firkantede eller landskabsorienterede billeder og videoer. Karrusellens billeder burde have samme størrelse. Når du bruger karruseller på Instagram, viser algoritmen dit opslag til dine online følgere mere end én gang. Som et resultat, hvis en følger ser dit karruselindlæg, men ikke stryger gennem det, vil det andet dias være synligt, næste gang vedkommende ser det i deres feed.

***

Så vi håber, du har forstået, hvordan du kan slette et billede ud af flere på Instagram efter at have postet med de detaljerede trin til din hjælp. Du kan give os spørgsmål eller forslag om ethvert andet emne, du ønsker, at vi skal lave en artikel om. Smid dem i kommentarfeltet nedenfor, så vi ved det.