Kan du ikke tilslutte Xbox 360-controller til pc? Her er, hvad du bør gøre

Hvis du planlægger at spille spil på et Windows 10-system med en gaming-controller, er en Xbox-controller, hvad du skal købe til den. Den kan nemt tilsluttes, og den understøttes ud af æsken. Xbox og Windows 10 er begge udviklet af Microsoft, hvilket gør en Xbox 360-controller til den perfekte controller til spil på en pc.

Slut Xbox 360 controller til pc

Det er ret nemt at tilslutte en Xbox 360-controller til en pc. Både den kablede og den trådløse version vil være i stand til at oprette forbindelse til den.

Par controlleren, hvis det er en trådløs controller, og sørg for, at controlleren er tændt.
Tilslut controlleren og sørg for, at dens lys tænder, dvs. X’et på controlleren lyser.

Giv Windows 10 et par minutter til at konfigurere den nye enhed og kontrollere, om den virker. Du kan kontrollere controller-input uden for spil.

  Sådan zippes og udpakkes filer hurtigt på iPhone og iPad

Besøg Gamepad tester.
Din controller bør registreres automatisk.
Tryk på knapperne eller en af ​​styrepindene, og du skulle se input på skærmen.

Hvis controlleren lyser, men der ikke registreres noget input under test, er controlleren ikke konfigureret korrekt. Hvis controllerindgangen er blevet registreret, men den ikke virker i spil. Prøv rettelserne nedenfor.

1. Tjek Xbox-controller-understøttelse

Ikke alle spil, uanset hvor meget du vil have dem til, vil understøtte en controller. Spil som Among Us eller Inside spilles bedst med et keyboard. Tjek, om det spil, du prøver at bruge controlleren i, understøtter en controller.

Du kan tjekke dette ved at gå til spillets indstillinger for kontrol/tastatur/mus. Hvis et spil udtrykkeligt siger, at det bedst spilles med et keyboard, er det bedst ikke at prøve at spille det med en controller.

2. Steam controller support

Steam kan tilføje controllerunderstøttelse til alle spil. Normalt er det aktiveret som standard, når du tilslutter en controller, men du skal muligvis aktivere den manuelt.

  Sådan opretter du dit eget Slack-arbejdsområde gratis

Tilslut controlleren til dit system.
Åbn Steam.
Gå til Steam>Indstillinger på menulinjen.
Gå til fanen Controller.
Klik på Generelle controllerindstillinger.
Aktiver understøttelse af Xbox-controllere.
Genstart Steam og dit system.

3. Installer Xbox-controller-drivere manuelt

Drivere til Xbox er muligvis ikke installeret korrekt eller overhovedet. I dette tilfælde er det bedst at installere dem manuelt.

Tilslut controlleren til pc’en.
Åbn Enhedshåndtering.
Udvid Andre enheder.
Du vil se en ‘Ukendt enhed’ under den.
Højreklik på det, og vælg Opdater enhedssoftware.
Vælg Gennemse min computer for driversoftware.
Vælg muligheden ‘Lad mig vælge fra en liste…’.
Rul ned, og vælg indstillingen Xbox 360-ydre enheder.
Vælg den nyeste driver, der er tilgængelig.
Installer det og accepter alle meddelelser, du ser på skærmen.
Driveren vil blive installeret, og du vil være i stand til at bruge controlleren med dine spil.

4. Skift USB-port

En kablet Xbox-controller har brug for strøm for at køre, ligesom en trådløs controller. Den kablede controller får strøm via den USB-port, den er tilsluttet.

Sørg for, at USB-porten, som du tilslutter controlleren til, er opladningsporten. Det er normalt angivet med en torden eller lignende symbol. Hvis du ikke er sikker på, hvilken det er, skal du slukke for systemet eller sætte det på vågeblus og tilslutte en telefon til porten. Hvis porten oplader enheden, selvom systemet er slukket, er det opladningsporten. Alle andre USB-porte oplader ikke en enhed, før systemet er tændt.

  Sådan bruger du Adobe Flash på din iPhone eller iPad

5. Drej på spillinjen

Windows 10-spillinjen blev tilføjet, så brugere kunne optage og udsende spil ved hjælp af indbyggede værktøjer i stedet for at installere tredjepartsapps som OBS. Desværre er Game bar ramt. Nogle gange virker det, og andre gange giver det problemer.

Tryk på Win+I-tastaturgenvejen for at åbne appen Indstillinger.
Gå til Gaming.
Vælg fanen Spillinje.
Sluk for kontakten øverst.

Konklusion

Når en Xbox-controller først er opdaget, vil den ikke forårsage problemer. Opsætning af forbindelsen er, hvor du kan løbe ind i problemer, men at installere driveren til det manuelt er en sikker løsning. Sørg for, at hardwaren, dvs. selve controlleren, ikke er beskadiget, og at alle knapper virker. Hvis du kører apps til at omdanne controlleren, skal du afslutte dem alle.