JellyLock7 er en tilpasselig Android-inspireret låseskærm til iOS 7

Originalitet har bestemt sine fordele, men hvis en idé allerede er god nok, skal du bare pille ved den for at få perfektion. Den tidligere dækkede JellyLock tweak høstede en masse ros og popularitet, da den først blev udgivet sidste år, både for dens funktioner og udseende. Et år senere har næsten alt ved iOS’s udseende ændret sig, og derfor giver det mening for JellyLock at have en opdateret version, der også matcher den nye flade brugergrænseflade. JellyLock7 minder ret meget om sin forgænger, hvis du kun overvejer grundlæggende træk, men der er nogle finere punkter, der gør den nye tweak til en kæmpe forbedring i forhold til JellyLock. Du kan nu se ikonmærker på genvejsringen, der er flere tilpasningsmuligheder, og selvfølgelig ser alt mere ud i harmoni med den flade iOS 7 UI.

En lille, men praktisk funktion ved iOS 7-låseskærmen er muligheden for at låse op ved at stryge hen over et hvilket som helst område af skærmen. Da du måske vil bruge JellyLock7 som den eneste måde at låse din enhed op, tilbyder tweakens menu i appen Indstillinger muligheden for at deaktivere denne standardoplåsningsadfærd. En anden mulighed, der er tilgængelig i denne sektion af menuen, omhandler kameragriberen, der lader brugerne skifte dens synlighed.

Ligesom dens tidligere version tillader JellyLock7 app-genveje at blive tilføjet til dens oplåsningsring. Der kan maksimalt tilføjes 5 app-genveje, inklusive både system- og tredjepartsapps. Adgangskoden kan også deaktiveres, når du starter apps via JellyLock7-genveje.

Der er en hel sektion af JellyLock7-menuen dedikeret til tweakens udseende. Ved at bruge mulighederne her, er det muligt at skifte synligheden af ​​ikonmærker og sløre tapetet bag genveje. Andre tilgængelige muligheder omhandler egenskaberne for oplåsningsringen. Brugere kan justere størrelsen på denne ring ved at flytte skyderen i bunden af ​​skærmen og ændre dens farve ved at vælge fra et pænt udvalg af foruddefinerede nuancer.

JellyLock7 er en gratis tweak og kan downloades fra BigBoss-reposen i Cydia-butikken. Hvis du bruger en adgangskodelås og er bevidst om privatlivets fred, er denne tweak måske ikke noget for dig, men enhver, der er fan af Androids låseskærm, vil helt sikkert finde JellyLock7 virkelig attraktiv.