iTunes-computer ikke autoriseret fejl

Apple har en masse uudtalte restriktioner på plads for at holde sine brugere sikre. Disse begrænsninger er inden for fornuftens område, dvs. de forhindrer ikke, hvordan en bruger bruger en enhed eller app, men vil slå ind, når der er usædvanlig aktivitet.

Fix Computer er ikke autoriseret til at køre iTunes

Hvis du ejer en iPhone, og du sikkerhedskopierer den på et Windows 10-system, er chancerne for, at du bruger iTunes til at få arbejdet gjort. Andre iPhone-administrationsapps fra tredjepart giver sjældent den samme backup, som iTunes gør.

  Sådan opretter du bindestreger, En Dashes og Em Dashes i Google Docs

iTunes er afgørende for de fleste iPhone- eller iPad-brugere, men ligesom alle Apple-produkter skal du logge ind med et Apple-id for at bruge det.

Sådan autoriserer du en computer på iTunes

Hvis du forsøger at logge ind på iTunes, og du ser fejlen ‘Computeren er ikke autoriseret til at køre iTunes’, er rettelsen ret enkel.

1. Tjek Apple ID

Sørg for, at du bruger det korrekte Apple-id til at logge ind på iTunes. Ideelt set bør du bruge det samme Apple-id til at logge på iTunes, som du bruger på din iPhone.

Følg disse trin for at kontrollere det Apple-id, du bruger på din iPhone.

Åbn appen Indstillinger på din iPhone.
Tryk på din profil øverst.
Se på e-mailadressen under dit navn på Apple ID-skærmen.
Log ind med kontoen på iTunes.

  NVIDIAs RTX 3000 Series GPU'er: Her er hvad der er nyt

2. Fjern autoriserede computere

Apple tillader et Apple-id at logge ind på iTunes på forskellige systemer, men du kan kun logge på fem forskellige systemer. Hvis du derefter prøver at logge ind på iTunes installeret på en sjette computer, vil du se, at Computeren ikke er autoriseret til at køre iTunes-meddelelsen. Den eneste måde at slippe af med det er at fjerne en af ​​de autoriserede computere.

Besøg Apple og log ind med det Apple-id, du forsøger at bruge i iTunes.
Rul ned til afsnittet Enheder.
Vælg en enhed, og klik på Fjern fra konto.
Log ind på iTunes.

3. Afinstaller og geninstaller iTunes

iTunes er generelt en stabil app, men det betyder ikke, at den ikke kan løbe ind i problemer nu og da. En opdatering til appen eller til Windows 10 kan forårsage problemer med den. Prøv at afinstallere og geninstallere iTunes.

  Brug for- og bagkamera til at optage video-i-video-film på din iPhone

For at afinstallere desktopversionen af ​​iTunes;

Åbn Kontrolpanel.
Gå til Programmer>Afinstaller et program.
Vælg iTunes, og klik på Afinstaller øverst.
Genstart systemet.

For at afinstallere Microsoft Store-versionen af ​​iTunes;

Åbn menuen Start.
Gå til Apps List.
Højreklik på iTunes, og vælg indstillingen Afinstaller.
Genstart systemet.

Installer iTunes igen, og log ind med dit Apple ID.

Konklusion

Fejlen “Computeren er ikke autoriseret til at køre iTunes” skyldes oftest for mange computere, der er tilsluttet det samme Apple ID. Hold antallet af autoriserede desktops på 5 eller under 5 for at undgå at se denne fejl. Hvis du har en enhed, der er autoriseret til at bruge dit Apple-id, men du ikke længere bruger eller ejer det, skal du fjerne det og frigøre en plads til dit system.