InterServer gør lanceringen af ​​WordPress-websteder nemmere end nogensinde

WordPress er det første, man tænker på, når man går live på world wide web. Lad os se, hvad der er specielt ved InterServer, og hvordan det kan hjælpe dig med at starte et websted på dette mest populære CMS.

Træk og slip er signaturen for de fleste nuværende offentligt vendte teknologier. Du har så alt for forenklede værktøjer til alt, hvad vi laver på internettet.

En af de mest niche-ting at gøre før 90’erne, at bygge en hjemmeside, har fulgt en lignende trop. Takket være brugervenlige indholdsstyringssystemer (CMS) behøver du ikke webudviklere for en online tilstedeværelse.

Det meste af æren går til WordPress, der oprindeligt er bygget kun til blogging. Men nu har du stort set alle typer websteder, der bruger dette CMS, inklusive e-handel, medlemskab, nyheder osv.

Og mens en god del starter med den budgetvenlige ‘delte hosting’, hjælper noget indgående trafik dig med hurtigt at indse fejlen. Indlæsningstiderne begynder at stige, hvilket resulterer i forsvindende besøgende.

Det er det punkt, hvor du typisk begynder at give webhosting skylden. Efterfølgende starter den søgningen efter en anden hostingpakke; og sandsynligvis en ny WordPress-specialiseret vært.

Introduktion

Interserver har mange webhostingløsninger, men den, vi præsenterer her, er dens VPS, skræddersyet til ressourcetunge WordPress-websteder.

VPS (Virtual Private Server) er kendt for at være en betydelig opgradering i forhold til delt hosting. Dette tilbyder dedikerede ressourcer, som baner vejen for en lynhurtig hjemmeside.

Der er dog alle slags VPS-hosting, og det er ikke klogt at vælge nogen, hvor du ikke aner, hvad det præcist betyder. Især en selvadministreret bar-metal-server bør være et stort nej-nej, hvis du ikke er bekendt med de skjulte nuancer ved webhosting eller har en udvikler til at knække den hårde nød for dig.

  Opret en hændelsesrapport på få minutter med disse skabeloner

Interserver WordPress VPS giver dig dog kraft og enkelhed i ét enkelt abonnement.

Funktioner

  • Højtydende SSD-lagring
  • 99,9 % oppetidsgaranti
  • Skalerbare ressourcer
  • Fuld rod adgang
  • Gratis migrationer
  • Dedikeret IP
  • Kraftig cache
  • Fleksible abonnementer
  • WordPress-optimeret
  • Økonomisk prissætning

Selvom der altid er en liste over ‘funktioner’ forbundet med hver hostingpakke, så lad os diskutere, hvad der er specielt med Interserver.

Datacentre

Dette er en af ​​de gode ting ved Interserver. De er gennemsigtige omkring deres datacenterplaceringer og deres specifikationer.

Du kan tjekke datacentrets placeringer, infrastruktursikkerhed, strøm- og netværkskonfigurationer osv. for ekstra ro i sindet.

Desuden har alle Interserver-faciliteter 100% strøm og 99,9% netværksoppetidsgarantier. Endelig er der robuste fysiske sikkerhedsprotokoller for hvert datacenter, og en gennemsnitlig forretningsmand har intet at bekymre sig om.

Gratis migration

Mange har dårlige oplevelser med deres nuværende værter, men det virker for komplekst at skifte til en anden tjenesteudbyder.

Ved at løse dette smertepunkt hjælper Interserver dig med at migrere til dem med lidt eller ingen nedetid. Derudover fungerer denne fremragende migreringstjeneste 24/7, så du kan skifte til Interserver, når som helst du ønsker det.

Rodadgang

Mange hostingudbydere har denne liste over forbudte plugins, man ikke kan installere på deres WordPress-projekter. Og selvom der er erstatninger overalt, behøver du ikke at søge efter dem med Interserver.

Deres WordPress VPS-abonnementer tildeles root-adgang, hvilket giver friheden til at konfigurere dine projekter til specifikke use cases for en optimal oplevelse. Dette handler om friheden til at installere den software, du finder passende uden nogen host-pålagte begrænsninger.

Kraftig cache

Cache hjælper serveren med at overlevere end dens faktiske kapacitet. Det giver dig mulighed for at servere indhold hurtigere ved genbesøg, hvilket reducerer serverbelastningen.

Men Interserver går et skridt videre ved at tilbyde skræddersyet konfiguration, der er skræddersyet til at levere et hurtigt indlæst WordPress-websted.

  Sådan genaktiveres USPS.com-konto

Derudover vil teknologikyndige virksomhedsejere være glade for at vide, at deres WordPress VPS er forudkonfigureret med OPcache PHP-accelerator for at tilbyde caching og ydeevne på næste niveau.

Kontrolpanel

Administration af virtuelle servere behøver ikke at være kompliceret. Interservers interne kontrolpanel gør det nemt at administrere ressourcerne og sætte tingene i gang med nogle få klik.

Det hjælper dig med at skalere ressourcer (RAM og lager) lige fra instrumentbrættet uden at skulle frem og tilbage med supporten. Bemærk at dette fungerer begge veje, så man bliver ikke låst i en stødt konfiguration og kan ubesværet skalere ned.

Derudover præsenterer den også muligheder for at administrere DNS, domæner, mail, fakturering, supportbilletter osv., alt sammen fra et enkelt dashboard. Selvom VPS ikke anbefales til absolutte begyndere, fjerner Interserver-kontrolpanelet gætværket og vil være intuitivt at arbejde med, selv for nybegyndere.

Prissætning

Mens alle ønsker den kraft og fleksibilitet, der følger med VPS, hindrer omkostningerne ofte den ambitiøse opgradering.

$6 per måned er alt hvad du behøver for at komme i gang med din egen WordPress VPS. Interessant nok indeholder dette også ubegrænset support 24/7 for at fjerne eventuelle tekniske problemer.

Desuden er prisfastsættelsen månedlig, uden nogen langsigtede forpligtelser. Så du kan annullere når som helst og skifte til en anden udbyder af en bestemt årsag. Derudover er der en 30-dages pengene-tilbage-garanti for ekstra ro i sindet.

Personligt kan jeg ikke komme i tanke om en WordPress-optimeret VPS under dette prispunkt og anbefaler at prøve det for en førstehåndsoplevelse.

Alternativer

Mens Interserver er god til, hvad den gør, har vi et par alternativer til et lidt stort budget.

Skyveje

Cloudways har et lignende tilbud, der lader dig hoste dine WordPress-projekter med top-tier cloud-infrastrukturvirksomheder som Digital Ocean, Google Cloud, Amazon Web Services (AWS) osv.

Dette starter fra $10 om måneden og har en lastbil af funktioner, hvilket gør det til en favorit blandt mange, der ser overlegen ydeevne og anstændig support.

  Sådan deaktiveres Reddit-sporing af udgående links

I en nøddeskal er Cloudways et cloud kontrolpanel med en ekstremt brugervenlig grænseflade, du bruger til at administrere din VPS med lethed. Navnlig er Cloudways en mellemmand, en meget effektiv en, uden at have sin egen hostinginfrastruktur.

Du kan prøve det i dag med dens 3-dages prøveversion uden kreditkort.

Nestify

Nestify bringer sit kontrolpanel til at tilbyde administreret WordPress-hosting, dog udelukkende på AWS. Planerne starter ved $12 om måneden og tilbyder en dedikeret CPU, hvilket ikke var tilfældet med Cloudways og Interserver.

For at gøre det klart tilbyder de fleste VPS dedikeret RAM og lagerplads, men CPU’en deles ofte med andre brugere. Dette er okay for sprængfyldte applikationer med inkonsekvent trafik, men dette kan være en deal-breaker for websteder, der opretholder konstant høj trafik.

Følgelig gør dette Nestify til en lukrativ mulighed til denne pris. Endelig kan du tjekke ydeevnen og det hele med dens 7-dages gratis prøveperiode.

Power of WordPress!

Uden tvivl har WordPress bragt webhosting til masserne. Det er enkelt, men fleksibelt og er i øjeblikket rygraden på de fleste websteder.

Det er dog en lille smule ressourcesultent og beder om potente hostingressourcer for en tilfredsstillende brugeroplevelse. Virtuelle private servere udfylder dette hul ganske godt, og Interserver-priser gør dem unægteligt lukrative for de fleste af os.

Alligevel er Interserver meget mere end blot en WordPress-optimeret VPS. De har mange planer, der dækker mange use cases, man bør tjekke ud.

Og hvis du vil have et valg, så prøv Cloudways eller Nestify.

PS: Cybersikkerhed vedrører alle webprojekter, og WordPress er ikke anderledes. Faktisk bliver det angrebet hyppigere end andre indholdsstyringssystemer, hvor det primære mål er plugins.

Så hvis du føler trangen til at beskytte dit WordPress-projekt, er her nogle premium sikkerhedsplugins, du skal være opmærksom på.